Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-03@03:38:16 GMT

حجم بالای تعمیر انواع شناور در داخل

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۲۵۲۱۵

حجم بالای تعمیر انواع شناور در داخل

مدیرعامل ایدرو گفت: هنر ما در صنایع دریایی استفاده از حداکثر توان داخلی در تولید و تعمیرات است.

مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) گفت: مرز آبی داشتن فرصتی است که هنر ما در صنایع دریایی استفاده از حداکثر توان داخلی در تولید و تعمیرات است.

به گزارش انرژی امروز به نقل از ایدرو، منصور معظمی در بازدید اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس از ایزوایکو گفت: صنعت دریایی ما با توجه به شرایط اقتصادی هم اشتغال زاست و هم می‎توان با سرمایه گذاری نه چندان زیاد بخشی قابل توجهی از اشتغال را جامه عمل می‎پوشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیات عامل ایدرو با اشاره به مشارکت شرکت ایزوایکو با شرکت کشتیرانی و شرکت ملی نفتکش و یک شرکت خارجی تصریح کرد: کار را از تعمیرات شروع کردیم. هر ساله حجم قابل توجهی از کشتی‌ها و شناورهای کوچک که متاسفانه در خارج از کشور تعمیر‌ می‌شدند، هم‌اکنون در این شرکت انجام‌ می‌شود و متقاعد کردن شرکت‌ها برای تعمیرات در داخل و انجام خدمات تعمیراتی در داخل کشور یک فرصت است.

معظمی با تاکید بر ساخت کشتی‌های با ظرفیت‌های ۵۰ هزار تن در ایزوایکو گفت: این کار آغاز شده و مرحله بعدی مشارکت درقالب طراحی و ساخت کشتی در ظرفیت‌های بزرگ است لیکن نکته مهم اعتماد و یک باور بین مصرف کننده ( شرکت‎های کشتیرانی ) و تولیدکنندگان ( ایزوایکو، صدرا و اروندان و غیره) است که باید به وجود آید و انصاف نیست از توان حداکثری آنها بهره مند نشویم.

وی افزود : خوشبختانه تفاهمی بین طرفین ایجاد شده که انشالله آثار آن را در صنعت کشتیرانی مشاهده خواهیم کرد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۵۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ عباس غریبی در بازدید از سایت ۲ پایانه میعانات گاز پارس جنوبی در منطقه کنگان با اشاره به توان متخصصان داخلی اظهار داشت: به همت و تلاش متخصصان شرکت پایانه‌های نفتی ایران سیستم تله‌متری گوی شناور شماره ۴ پایانه میعانات گازی پارس جنوبی (منطقه کنگان) تعمیر و در سرویس قرار گرفت.

وی با بیان این که وظیفه ۱۰۰ درصد صادرات میعانات گازی تولیدی در منطقه پارس جنوبی بر عهده شرکت پایانه‌های نفتی ایران است، افزود: باید با بروزرسانی تجهیزات، تعمیر، بازسازی و ایمن سازی فرایند بارگیری و صادرات در مسیر ارتقاء شاخص‌های ایمنی گام برداریم.

غریبی به تلاش شبانه روزی متخصصان در این شرکت اشاره کرد و با تاکید بر اعتماد به تجارب و تخصص کارشناسان داخلی اظهار داشت: متخصصان شرکت پایانه‌ها نفتی ایران با تلاش و همت بالای خود موفق شدند مشکلات سیستم تله‌متری گوی شناور که نقش مهمی در ایمن سازی فرایند بارگیری میعانات گازی به کشتی‌ها دارد را رفع کرده و در سرویس عملیاتی قرار بدهند.

وی با بیان این که هم اکنون این سامانه در مدار قرار گرفته است، افزود: اکنون اطلاعات مربوط به وضعیت شیر‌های کنترلی منتهی به گوی شناور به صورت آنلاین در اتاق کنترل ساحل قابل مشاهده بوده و در صورت بروز مشکل در فرایند بارگیری این سامانه می‌تواند ضمن توقف خودکار بارگیری، از بروز هرگونه حادثه‌ای که منجر به خسارت شود، جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • نجات ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان
  • معرفی تعمیرگاه سانگ یانگ
  • ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان نجات یافتند
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار