Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره بهزیستی شهرستان نهبندان با بیان اینکه در مدت ۹ ماهه امسال ۳۵۰ زوج برای مشاوره ژنتیک به بهزیستی مراجعه کردند گفت: طرح آگاه‌سازی پیشگیری از معلولیت‌ها در مدارس شهرستان نهبندان برای دانش آموزان دوره دوم متوسطه تا دی ماه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد بارانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در مدت 9 ماهه امسال بیش از 350 زوج برای مشاوره ژنتیک به بهزیستی مراجعه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از این تعداد 120 زوج به عنوان زوجین پرخطر شنایایی و به پزشک ارجاع داده شده است افزود: تمام مراحل مشاوره ژنتیک به صورت رایگان است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان نهبندان با بیان اینکه زوجین باید مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج را جدی بگیرند گفت: بهزیستی نهبندان تاکنون برای زوج‌های که برای مشاوره ژنتیک مراجعه کرده‌اند7 میلیون و 450 هزار تومان هزینه کرده است.

بارانی با بیان اینکه بهزیستی وظیفه سنگین  مهمی در پیشگیری از بروز شیوع انواع معلویت‌ها و اختلالت ژنتیک دارد افزود: زوج‌های جوان مخصوصاً آنهایی که ازدواج فامیلی دارند قبل از ازدواج به مراکز مشاوره ژنتیک بهزیستی مراجعه کنند چراکه ازدواج‌های فامیلی بیشترین تاثیر را در بروز اختلالت ژنتیکی دارد.

وی اظهار داشـت: یکی از برنامه‌های بهزیستی نهبندان در راستای پیشیرگی از معلولیت‌ها مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج است و طرح آگاه‌سازی پیشگری از معلویت‌ها در مدارس شهرستان برای دانش آموزان دوره دوم متوسطه از نیمه دوم آبان ماه تا پایان دی ماه ادامه دارد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان نهبندان با بیان اینکه این طرح با هدف افزایش آگاهی دانش آموزان دختر و پسر دبیرستان‌های شهرستان در راستای کاهش شیوع بروز معلویت‌ها است افزود: این طرح با همکاری آموزش و پرورش اجرا می‌شود.

بارانی گفت: طرح آگاه‌سازی پیشگیری از معلولیت‌ها در 14 مدرسه شهرستان نهبندان اجرا می‌شود که این طرح می‌تواند گامی بزرگ در راستای پیشگیری از معلولیت‌ها در آینده باشد.

وی تصریح کرد: با عملیاتی شدن این طرح یک هزار و 100 دانش اموز در پایه دهم و یازدهم در سطح شهرستان آموزش را فرا خواهند گرفت که از این تعداد 521 دانش آموز پسر و 536 دانش آموز دختر هستند.

انتهای پیام/

R41348/P1486/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۵۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: ایجاد مراکز مشاوره فعال و استفاده از ظرفیت خیرین یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش مشکلات دانشجویان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جهانگیر جوانمرد در نشست با مسئولان فرهنگی دانشگاه ها اظهار داشت: در صورتی که از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، نخبگان و صاحبنظران به خوبی استفاده شود در پیشگیری از وقوع بسیاری از معضلات اجتماعی به نتایج خوبی دست می یابیم.

وی با انتقاد از فاصله فکری ایجاد شده در بین اساتید و دانشجویان خاطرنشان کرد: تقویت مهارت های ارتباطی از طریق برگزاری دوره های آموزشی و گفتمان بین اساتید و دانشجویان به منظور فراهم کردن فرصت های آشنایی با مشکلات دانشجویان و تلاش برای حل آن ضروری است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه مقوله پیشگیری یک امر فرازمانی و فراقوه ای است، گفت: یکی از مهمترین راهکارهای کاهش آسیب‌ها، استرس‌ها و نیز سایر مشکلات دانشجویان، ایجاد واحد‌های مشاوره فعال و مراکز نیکوکاری در دانشگاه‌هاست که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌ها و نهاد‌ها و به ویژه خیرین نسبت به حل و فصل بسیاری از این مشکلات دست پیدا کرد.

در این نشست مسئولان فرهنگی دانشگاه‌ها نیز با قدردانی از حمایت‌های دستگاه قضایی استان از برنامه‌های پیشگیرانه در دانشگاه‌ها به تبیین و تشریح برنامه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند