Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران خاطرنشان کرد: حوزه علمیه خواهران باید یک پایگاه توانمند به جامعه معرفی تا از این ظرفیت در دفاع از دین اسلام و جهان تشیع بهره برده شود. به گزارش بلاغ به نقل از بصیرنیوز، حجت‌الاسلام علی غفاری مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران در این همایش با اشاره به اینکه مازندران قرن‌های فراوانی است که در جبهه اسلام پررنگ ظاهر شده است، گفت: بسیاری از افراد به دنبال کار خیر هستند اما نمی‌دانند در چه مکانی این کار را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه بانوان نقش مهمی در جامعه دارند، تصریح کرد: بانوان در کشور اگر با نگاه دینی تربیت شوند جامعه اصلی و کوچک که همان خانواده است از گزند هرگونه بدی حفظ می‌شوند و در این صورت جامعه بزرگ در امنیت قرار دارد.

غفاری با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی این فرصت به وجود آمد تا از ظرفیت بانوان در کشور به خوبی استفاده شود، خاطرنشان کرد: حوزه علمیه خواهران باید یک پایگاه توانمند به جامعه معرفی تا از این ظرفیت در دفاع از دین اسلام و جهان تشیع بهره برده شود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران افزود: در مازندران ۲۲ مدرسه علمیه فعال و ۳ مدرسه آماده فعالیت هستند و ۳ شهرستان نیز در حال حاضر از داشتن مدارس علمیه محروم‌اند.

غفاری با بیان اینکه حدود هزار طلبه در مازندران در گذشته وجود داشتند که این میزان به حدود ۶ هزار فارغ التحصیل و مشغول التحصیل رسیده است، گفت: بسیاری از آنها در سطح دو و سه هستند و سطح ۴ که معادل مقطع دکترا است نیز از امسال آغاز به فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه جمعیت این طلبه‌ها ۴ برابر شد اما فضای فیزکی رشد لازم را نداشته است، تصریح کرد: ظرفیت و استعداد در مازندران بسیار بالا است و نیازهای فراوانی نیز دارد.

مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با اشاره به اینکه این استان میزبان سالانه بیش از ۲۰ میلیون مسافر با آورده‌های فرهنگی اجتماعی است و متناسب با آن در برخی موارد تهدید فرهنگی نیز وجود دارد که باید شرایط مبارزه با آن را فراهم کرد، گفت: چه در حوزه و چه در بخش های دیگر شاهد تحرک لازم در این زمینه نبودیم.

غفاری افزود: متاسفانه مسئولان بودجه‌ای در زمینه فرهنگی برای مازندران تصویب می‌کنند که برای برخی استان‌های دیگر تعیین می‌شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از طرح‌های فرهنگی مازندران باید ملی دیده شود چرا که جمعیت فراوانی در آن حضور دارند، خاطرنشان کرد: باید برای فرهنگ عمومی و دینی مازندران فکری شود و مسئولان باید دردمندانه نسبت به حوزه علمیه توجه داشته باشند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران با تاکید بر اینکه باید به حوزه‌های علمیه به صورت ویژه توجه شود، گفت: گرانی مکان و کمبود زمین از مشکلات جدی است و اگر کمک‌های مردم نباشد کار به جایی نمی‌رسد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۶۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم محرابی پیش ازظهر دوشنبه در حاشیه تقدیر از سومین جشنواره ملی «افتخار من» خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس ویژه فرزندان، نوادگان، همسران و بستگان، افزود: ۱۵۲ اثر به دبیرخانه استانی سومین جشنواره ملی «افتخار من» در مازندران ارسال شد، بیان کرد: در آئین اختتامیه این جشنواره در مازندران برگزار شد از ۲۰ برگزیده تقدیر به عمل آمد.

محرابی با بیان اینکه در بخش دل نوشته ۴۵ اثر، صوت ۲۱ اثر، عکس سه اثر، فیلم ۷۷ اثر، خاطره یک اثر، یادداشت ۵ اثر به دبیرخانه استانی واقع در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران ارسال شد، اذعان داشت: سومین جشنواره ملی «افتخار من» در بخش‌های فیلم کوتاه، فایل صوتی، عکس، خاطره، دل نوشته و… با موضوع دفاع مقدس، محور مقاومت، فرهنگ ایثار و شهادت با محوریت خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس برای فرزندان و نوادگان برگزار شد.

محمدرضا میار عباسی نوه منصور میار عباسی نفر اول بخش فیلم کوتاه و یکی از چهار برگزیده این جشنواره نیز ضمن ابراز خرسندی از انتخاب اثر نوه‌اش در این جشنواره گفت: پدر محمدرضا» فراخوان جشنواره را از طریق فضای مجازی دریافت کرد و توانست با هنر خود فیلم کوتاهی با موضوع جشنواره تهیه و به دبیرخانه ارسال کند.

این نویسنده با بیان اینکه فیلم حاوی گفت و گوی دو طرفه بین من و نوه‌ام محمدرضا است، افزود: در شیوه خاطره گویی همه تلاشم این بود که بتوانم مفاهیم و آموزه‌های دفاع مقدس و رشادت فرزندان این ملت، ولایتمداری و مجاهدت‌شان را به او منتقل کنم.

منصور میار عباسی از رزمندگان دفاع مقدس اهل شهرستان چالوس صاحب دو اثر به نام‌های «عارفان امین» و «گل‌های بهشت» است که در حاشیه این مراسم ابن دو اثر را به کتابخانه تخصصی دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران اهدا کرد.

کد خبر 6091951

دیگر خبرها

  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • تبریک ویژه سپاهانی‌ها به ژوزه مورایس | عکس
  • شرایط ایران با عملیات «وعده صادق» در جهان تغییر یافت