Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@21:51:33 GMT

دور تازه مذاکرات شرکت ملي پتروشيمي و شل

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۲۷۸۷۱

دور تازه مذاکرات شرکت ملي پتروشيمي و شل

خبرگزاري آريا - مدير سرمايه‌گذاري شرکت ملي پتروشيمي از آغاز دور تازه مذاکرات با شرکت شل در آينده اي نزديک خبر داد و گفت: پس از اين مذاکرات، نحوه مشارکت اين شرکت در طرح‌هاي پتروشيمي مشخص مي شود.
العالم - ايران / اقتصادي
حسين عليمراد با بيان اين که شرکت‌هاي خارجي متقاضي سرمايه‌گذاري در ايران علاقه‌مند به مشارکت با شرکت ملي صنايع پتروشيمي يا پايش ازسوي اين شرکت هستند، افزود: با توجه به منع قانوني مشارکت شرکت ملي صنايع پتروشيمي در سرمايه‌گذاري، اين موضوع امکانپذير نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين در حالي است که مذاکره با شرکت‌هاي صاحب نام اروپايي و آسيايي تداوم دارد و تاکنون نتايج بسيار خوبي به دست آمده است،
مدير سرمايه گذاري شرکت ملي صنايع پتروشيمي با اشاره به اين که اين شرکت تنها مي‌تواند روي پروژه هاي خاص با فناوري نو و در مناطق کمتر توسعه يافته سرمايه‌گذاري کند، ادامه داد: بنابراين شرکت‌هاي خارجي را يا به سمت اين پروژه‌ها سوق مي‌دهيم تا مشارکت آنها افزايش يابد و يا به سمت بخش خصوصي هدايت مي‌کنيم.
عليمراد، حجم متقاضيان داخلي براي سرمايه‌گذاري در طرح‌هاي پتروشيمي را بسيار بيشتر از تعداد پروژه‌هايي که امکان تخصيص و يا صدور مجوز احداث دارند، دانست و گفت: بر همين اساس، شرکت‌هاي متقاضي سرمايه‌گذاري در اين طرح‌ها با معيارهاي خاصي اولويت‌بندي مي‌شوند.
وي با بيان اين که هم‌اکنون بيش از 176 متقاضي سرمايه‌گذاري داخلي وجود دارد، اظهار کرد: به عنوان مثال بر اساس مطالعات مديريت برنامه ريزي شرکت ملي صنايع پتروشيمي، بيش از 5 طرح PDH (تبديل پروپان به پروپيلن) نمي توان در کشور داشته باشيم در صورتي که متقاضي سرمايه‌گذاري در اين طرح 20 شرکت است؛ توانمندي‌هاي مالي، اجرايي و طرح تجاري سازي مناسب، تعيين کننده اطمينان لازم براي اجراي طرح خواهد بود که در صورت احراز، مجوز احداث صادر مي‌شود.
مدير سرمايه‌گذاري شرکت ملي صنايع پتروشيمي با اشاره به اين که در جذب سرمايه خارجي رويکرد بخش خصوصي با ديدگاه و راهبرد دولت به طور کامل همسو نيست، افزود: بخش خصوصي نگاه اقتصادي به مشارکت دارد و شرکت ملي صنايع پتروشيمي به لحاظ راهبردي خواهان مشارکت و جذب سرمايه‌هاي خارجي است. بر همين اساس دولت و شرکت ملي صنايع پتروشيمي تمام تلاش خود را مي‌کند تا بخش خصوصي به سمت مشارکت با سرمايه‌گذاران خارجي حرکت کند.
عليمراد در مورد شرايط بانک‌هاي خارجي در صنعت پتروشيمي گفت: با توجه به اعلام پايبندي کشورهاي اروپايي به توافق نامه برجام و علاقه‌مندي شرکت‌هاي به نام اروپايي به سرمايه‌گذاري در ايران، اميدواريم که همکاري ميان بانک‌هاي ايراني و اروپايي بيش از اين افزايش يافته و منجر به حضور بانک‌ها به صورت انفرادي و يا کنسرسيومي شود. هدف اين است که در گام نخست تامين مالي يک پروژه کوچک را به انجام برسانيم تا سدشکني براي حضور بانک‌هاي اصلي و تامين مالي پروژه‌هاي بزرگ باشد.
مهر

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۷۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند

محمد کرمی در جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری سیستان‌وبلوچستان اظهارکرد: وظیفه ستاد اقتصادی، طراحی بخش‌های مختلف اقتصادی است که به ما راه توسعه، توانمندسازی و روش‌های اقتصادی را نشان دهد و در این زمینه باید سیاست گذاری کند.

وی با بیان اینکه ستاد اقتصادی باید نحوه مشارکت مردم و روش اجرا را سیاست‌گذاری و بر روی راهبردهای اصلی تمرکز داشته باشد و تبیین کند، افزود: باید به جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان کمک کنیم و آنها را پای کار پروژه‌های بزرگ این استان بیاوریم و با فروش سهام، مشارکت مردم را در طرح های اقتصادی افزایش دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان را باید در قالب تعاونی‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی مشارکت دهیم و این امر باید به سرعت توسعه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۴ درصد از دانشجویان استان در رشته‌های علوم انسانی در حال تحصیل هستند و در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، شیلات، تجارت، معادن و صنایع فرآوری با کمبود و فقدان طراح متخصص و نخبه مواجه هستیم.

کرمی تصریح کرد: شرکت‌هایی داریم که تولیدات کم ولی ارزآوری زیاد برای سیستان و بلوچستان دارند و باید روی این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری ویژه شود.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی و داروهای گیاهی کارخانه‌ای برای فرآوری داروهای گیاهی در سیستان و بلوچستان نداریم و این محصول به صورت خام در بازار عرضه می‌شود، باید این سرمایه در استان فرآوری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید جوانان و دانش آموزان را توانمند و ذهن‌های آنان را برای توسعه طرح‌های اقتصادی آماده کنیم، زیرا بخشی از ایده‌ها خیال پردازی است که توسط ذهن دانش آموزان صورت می‌گیرد و به مرور زمان تبدیل به محصول می‌شود.

وی بیان کرد: به فضل الهی و توکل بر خداوند شرایط حال حاضر را تغییر می‌دهیم و یقین داریم با عنایت‌های الهی این امر شدنی است.

کرمی با تاکید بر اینکه کاری که با تلاش انجام می‌شود با دعا حل نمی‌شود، افزود: خداوند متعال راه حل را برای ما مشخص کرده و به همین دلیل است که پیامبر گرامی می‌فرماید؛ «کار، تلاش و کوشش عبادت است» و کارمندان زمانی که به یاد و در راه خدا و مردم کار و تلاش می‌کنند در واقع عبادت و عمل صالح انجام دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است