Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمیدرضا حاجی‌بابایی وزیر اسبق آموزش و پرورش در حساب اینستاگرامی خود در واکنش به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان درباره  بیمه تکمیلی فرهنگیان اظهار کرد: طرح بیمه طلایی فرهنگیان رابا اعتقاد به لزوم ارتقای وضعیت معیشتی و پایگاه اجتماعی فرهنگیان؛ پیگیری کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این بیمه با چالش‌های فراوانی که داشت و مرا تا استیضاح در بهارستان کشاند، اما رضایت فرهنگیان و احساس عزت آن‌ها باعث می‌شد، هربار با گام‌های استوارتری قدم بردارم.

وزیر اسبق آموزش و پرورش اظهار کرد: اعتقاد راسخ دارم، بیمه طلایی نیاز و گمشده فرهنگیان در سال‌های خدمت آنها بوده، بارها تاکید کرده ام که بیمه طلایی جان آموزش وپرورش است.

وی افزود: نهایت تلاش خود را برای تکمیل خدمات بیمه‌طلایی تا آخرین روز‌های وزارتم انجام دادم و خوشبختانه رضایت گسترده فرهنگیان و حل مشکل بیماری و درمان آنها نتایج تلاش‌ها بود، به طوری که درخواست انتقال از سایر دستگاه‌ها به آموزش وپرورش بیشتر شده بود، زیرا، جزو اولین دستگاه اجرایی بودیم که این طرح را برای پرسنل پیاده کردیم.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس اظهار کرد: طی چهار سال وزارت کار‌های بسیاری انجام شد که یکی از درخشنده‌ترین آن بیمه طلایی بود، قریب به دو میلیون نفر از فرهنگیان و خانواده‌های آنها از این طرح استقبال کردند، البته برای پوشش بیمه طلایی بازنشستگان نیز تلاش کردیم به طوری که چهار ماه بیش از یک میلیون بازنشسته فرهنگی تحت پوشش بیمه طلایی قرار گرفتند، اما با مخالفت وزارت رفاه و سازمان بازنشستگی متوقف شد، زیرا فرهنگیان پس از بازنشستگی تحت پوشش وزارت رفاه قرار می‌گیرند.

وی افزود: بیمه طلایی در ابتدا با خدمات قابل توجهی کار خود را شروع کرد، بسیاری از پزشکان متخصص، داورخانه‌ها، آزمایشگاهها، درمانگاه‌های تخصصی، دندان پزشکان طرف قرار داد بیمه طلایی بودند، فرهنگیان بدون پرداخت هزینه‌ای در بیمارستان‌های خصوصی و دولتی با انتخاب خود بستری و مداوا می‌شدند، حتی نگاه پرسنل بهداشت و درمان در مراکز درمانی به فرهنگیان تغییر یافته بود و فرهنگیان بیشتر تکریم می‌شدند، چرا که با عزت نفس به مراکز درمانی مراجعه می‌کردند و دغدغه پرداخت هزینه‌ها را نداشتند.

حاجی بابایی افزود: امروز بیمه طلایی آرام آرام عیار خود را از دست داده و به تعبیر صاحب نظران، تغییر و تحولات آموزش وپرورش برخلاف سازمان‌های دیگر نه تنها جهت ارتقای بیمه‌ای معلمان نبوده است بلکه سیر نزولی داشته وبا گذشت زمان نام طلایی نامی بی مسمی برای این بیمه شده است.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت: سعی کردیم حق بیمه را به حداقل ممکن برسانیم، با بیمه ایران که شرکت بیمه گذار معتبری در سطح کشور بود قرارداد، بسته بودیم که به لحاظ این که با بیشتر پزشکان متخصص و بیمارستان‌های خصوصی و دولتی و مراکز تخصصی آزمایشگاهی و تشخیصی طرف قرار دادبود، ارائه تسهیلات برای فرهنگیان را تسهیل کرده بود.

وی افزود: غالب هزینه‌های درمانی فرهنگیان بدون سقف خاصی پرداخت می‌شد که این موضوع، بسیار رضایت بخش ومثبت بود، در چندین موارد تا بیش از ۲۵۰ میلیون تومان هزینه درمان برای فرهنگیان بدون کمترین اتلاف وقت ودر کوتاه‌ترین بازه زمانی پرداخت شد.

وزیر اسبق آموزش و پرورش تاکید کرد، در حال حاضر خدمات بیمه تحلیل رفته است و فرهنگیان نسبت به عدم کارایی این نوع بیمه شکایاتی را مطرح می‌کنند که روند پرداخت هزینه‌های درمانی و تاخیر در پرداخت ها، علاوه بر کاهش شدید مراکز و پزشکان طرف قرارداد بیمه طلایی در سال‌های اخیر موجب نارضایتی فرهنگیان شده و موید افول بیمه طلایی با شروع درخشان و طلایی است، به گونه‌ای که این موضوع بار‌ها از طرف مسئولین وقت نیز موردتایید قرار گرفته است.

وی افزود: صندوقی کردن بیمه فرهنگیان و عواقب آن مانند دریافت پنج درصد حق کار شناسی، تحمیل حداقل ۳۰ درصد هزینه به جیب فرهنگیان که به بیمارستان‌ها ومراکز درمانی مراجعه می‌کنند، حتی با پرداخت هزینه درمان از سوی بیمه گذار، وضعیت بیمه آتیه سازان و محدودیت خدمات قابل ارائه و عدم پذیرش توسط سازمان بیمه مرکزی در چالش‌هایی که برای بیمه طلایی فرهنگیان ایجاد شده، موثر است.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت: بیمه طلایی فرهنگیان نقطه عطف، وزارت آموزش و پرورش، در تکریم و توجه به فرهنگیان است و نباید خدمات و بسته‌ها به گونه‌ای طراحی شود که فرهنگیان احساس کنند، بیمه قدرت و توان لازم را ندارد و تنها اسم طلایی را یدک می‌کشد.

وی بیان کرد: ارزیابی‌های اخیر نشان می‌دهد، سهم این بیمه در درمان فرهنگیان به گونه‌ای کاهش یافته که دیگر اطلاق "بیمه طلایی" به آن درست نیست، عیار بیمه طلایی کم شده به گونه‌ای که به راحت می‌توان آن را مس اطلاق کرد.

انتهای پیام/

بیمه طلایی رویای شیرین فرهنگیان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۸۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش اسناد درمانی بازنشستگان و صدور معرفی‌نامه بیمه تکمیلی تا پایان اردیبهشت

اداره‌کل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که بابت خدمات بستری، اعمال جراحی، رادیوتراپی، تهیه داروی بیماران خاص و شیمی درمانی در مراکز درمانی طرف قرارداد با شرکت آتیه‌سازان حافظ، تا پایان اردیبهشت معرفی‌نامه آنلاین صادر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اداره‌کل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص «بیمه تکمیلی» بازنشستگان اطلاعیه‌ای صادر کرد که در این اطلاعیه آمده است: با توجه به برگزار نشدن مناقصه بیمه تکمیلی درمان سال ۱۴۰۳ و جهت تسهیل روند درمانی بیمه شدگان مشترک این صندوق، تا پایان اردیبهشت و مشخص شدن برنده مناقصه، جهت خدمات بستری، اعمال جراحی، رادیوتراپی، تهیه داروی بیماران خاص و همچنین شیمی درمانی در مراکز درمانی طرف قرارداد با شرکت آتیه‌سازان حافظ معرفی‌نامه آنلاین صادر می‌شود.

پذیرش امانی اسناد خسارت درمانی سال ۱۴۰۳ در شعب آن شرکت نیز همچنان صورت می‌گیرد و جای نگرانی برای بازنشستگان نیست.

در این اطلاعیه به افراد تحت پوشش خدمت بیمه تکمیلی درمان صندوق بازنشستگی کشوری توصیه شده است که با توجه به ثبت نشدن مدارک در سامانه نرم افزاری بیمه، بیمه شدگان، اسناد ۱۴۰۳ را تا مشخص شدن شرکت بیمه برای سال ۱۴۰۳، نزد خود نگهداری کنند.

کد خبر 746200

دیگر خبرها

  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • اتصال بیمه‌های تکمیلی به سامانه‌های بیمه در راستای حذف کاغذبازی‌ها
  • واکنش آموزش و پرورش گیلان در پی انتشار یک گزارش
  • ◄ عملکرد ضعیف بیمه تکمیلی رانندگان کامیون/ راز قرارداد مجدد با شرکت بیمه چیست؟
  • خبر مهم درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی در سال جدید
  • پذیرش اسناد درمانی بازنشستگان و صدور معرفی‌نامه بیمه تکمیلی تا پایان اردیبهشت
  • توضیحات صندوق بازنشستگی درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
  • توضیحات صندوق بازنشستگی درباره بیمه‌ تکمیلی بازنشستگان
  • توضیحات صندوق بازنشستگی کشوری درخصوص «بیمه تکمیلی» بازنشستگان
  • پذیرش اسناد درمانی بازنشستگان و صدور معرفی‌نامه تا پایان اردیبهشت