Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛حسین علیمراد مدیرسرمایه گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی،اظهار کرد: مذاکره باشرکت های صاحب نام خارجی به صورت مداوم ادامه دارد و تاکنون نتایج بسیارخوبی کسب شده و رایزنی ها با شرکت‌های مختلف اروپایی وآسیایی ادامه دارد.

علیمراد افزود: شرکت‌های خارجی متقاضی سرمایه‌گذاری درایران علاقمند به مشارکت باشرکت ملی صنایع پتروشیمی یا پایش توسط این شرکت هستند واین درحالی است که باتوجه به منع قانونی مشارکت در سرمایه‌گذاری توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی امکانپذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: شرکت ملی صنایع پتروشیمی تنها میتواند روی پروژه های خاص با تکنولوژی نوین ودرمناطق کمتر توسعه یافته سرمایه گذاری کند. بنابراین شرکت های خارجی را به سمت این پروژه ها سوق می‌دهیم تا مشارکت آنها افزایش یابد و یا آنها رابه سمت بخش خصوصی هدایت میکنیم.

مدیرسرمایه گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مورد سرمایه‌گذاران داخلی گفت: حجم متقاضیان داخلی برای سرمایه‌گذاری درطرح های پتروشیمی بسیار زیاد است ودر صورتی که تعداد پروژه‌هایی که امکان تخصیص و یا صدور مجوز احداث دارند کم و یا محدود است بر همین اساس معیارهای خاصی تعیین شده که براساس این معیارها شرکتهای متقاضی سرمایه‌گذاری اولویت‌بندی میشوند.

درحال حاضر بیش از۱۷۶ متقاضی سرمایه‌گذاری داخلی وجوددارد به عنوان مثال بر اساس مطالعات مدیریت برنامه ریزی شرکت ما در کشور نمی توانیم بیش از 5 طرحPDH داشته باشیم در صورتی که متقاضی سرمایه‌گذاری در این طرح ۲۰شرکت می باشند. بنابراین توانمندی های مالی، اجرایی وطرح تجاری سازی مناسب تعیین کننده خواهد بود تا اطمینان لازم برای اجرای طرح احراز شود ودر صورت احراز مجوز احداث صادرمی شود.

علیمراد ادامه داد: در ارتباط با جذب سرمایه گذاری خارجی رویکرد بخش خصوصی با دیدگاه واستراتژی دولت بطورکامل همسو نیست بطوری که بخش خصوصی نگاه صرفا اقتصادی به مشارکت دارد و شرکت ملی صنایع پتروشیمی به لحاظ استراتژیک خواهان مشارکت وجذب سرمایه گذاران خارجی است. بر همین اساس دولت وشرکت ملی صنایع پتروشیمی تمام تلاش خود را می‌کند تا بخش خصوصی به سمت مشارکت با سرمایه‌گذاران خارجی حرکت کند.

وی درپایان در مورد شرایط بانک های خارجی درصنعت پتروشیمی گفت: باتوجه به اعلام پایبندی کشورهای اروپایی به توافق نامه برجام وعلاقمندی شرکت‌های به نام اروپائی به سرمایه گذاری در ایران، امیدواریم که همکاری میان بانک های ایرانی واروپایی بیش از این افزایش یافته ومنجربه حضوربانک ها بصورت انفرادی و یاکنسرسیومی شود.

 هدف بنده این است که درگام اول تامین مالی یک پروژه کوچک رابه انجام برسانیم تاسدشکنی برای حضور بانک های اصلی و تامین مالی پروژه های بزرگ باشد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۸۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران

تین نیوز

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از برگزاری نخستین "رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در تیرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از برگزاری نخستین "رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در تیرماه سال جاری خبر داد و گفت: هریک از فرودگاه های کشور دارای ظرفیت های سرمایه گذاری است که در قالب اطلس جامع سرمایه گذاری فرودگاه های کشور گردآوری شده و بناست در چنین رویدادی به سرمایه گذاران و بنگاه های اقتصادی ارائه شود.

علی عبدی اظهار کرد: معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی بر حسب وظیفه باید ضمن در نظر گرفتن منافع شرکت، شرایط را به گونه ای فراهم کند تا با توجه به اوضاع اقتصادی، سیاسی و بین المللی در آینده آسیبی به اقتصاد شرکت فرودگاه ها وارد نشود.

وی با بیان اینکه زیرساخت ها باید به نحوی فراهم شود تا همواره شاهد رشد اقتصادی شرکت فرودگاه ها باشیم، گفت: در حال حاضر عمده تمرکز شرکت بر درآمد ناشی از پروازهای عبوری است اما اعتقاد داریم که این نوع درآمد باعث شده تا از بسیاری فرصت های درآمدی دیگر غافل شویم.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها با بیان اینکه در آینده ممکن است بحث درآمدهای هوانوردی دستخوش تغییر شود، گفت: این نوع درآمد هیچ گاه درآمد پایداری نیست و باید زیرساخت لازم برای ایجاد درآمدهای ثابت و پایدار ایجاد شود تا شرکت با تحولات سیاسی و بین المللی دچار ضرر و زیان نشود. بنابراین می بایست علاوه بر تلاش برای افزایش درآمد پروازهای عبوری، از ظرفیت های بالقوه موجود در فرودگاه های کشور به نحوی استفاده شود که شاهد افزایش درآمدهای پایدار در سایر حوزه های هوانوردی و همچنین درآمدهای غیر هوانوردی باشیم.

عبدی با بیان اینکه بیم آن می رود؛ با ضربه خوردن به درآمد ناشی از پروازهای عبوری، شرکت فرودگاه ها دچار مشکلات اساسی در پیشبرد طرح های توسعه فرودگاه ها و حتی انجام امورات جاری شرکت همچون پرداخت حقوق و دستمزد شود، گفت: کاپیتان نخجوانی بر مبنای نظر مقام عالی وزارت راه و شهرسازی به معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت ماموریت داده اند که سرمایه گذاری در فرودگاه های سراسر کشور به عنوان یک راهکار اساسی برای ایجاد درآمد ثابت و پایدار در دستور کار قرار گیرد.

وی ضمن اشاره به شعار امسال که مقام معظم رهبری بر جهش تولید با مشارکت مردم تاکید داشته اند، گفت: بدون شک با مشارکت مردم و سرمایه گذاران بخش خصوصی می توان تمامی فرصت های درآمدی را احصا کرد و جلوه ای تازه از فرودگاه های ایران در جهان به نمایش گذاشت.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی گفت: در تیر ماه امسال، "نخستین رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در سالن اجلاس سران با حضور وزیر راه و شهرسازی، کاپیتان نخجوانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها، مسئولان مربوطه، سفیران کشورهای هدف در ایران و سفیران ایران در سایر کشورها، اتاق های بازرگانی، اتاق های صنعت و معدن، فعالین تجاری و اقتصادی و صاحبان بنگاه های اقتصادی برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است