Web Analytics Made Easy - Statcounter

وعده ارائه اقامت در یکی از کشورهای اروپایی و کار در آن کشور از جمله دلایل اصلی گرفتاری جلالی در دام اطلاعاتی موساد بوده است.به گزارش بلاغ، در سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی موج ترورها بیشتر معطوف به ترور شخصیت‌های سیاسی و امنیتی کشور بود اما پس از طرح موضوع پرونده هسته‌ای ایران و دستیابی کشورمان به سطوح بالایی از دانش هسته‌ای و پس از آنکه دشمن نتوانست روند رشد فزاینده علمی کشور را با تحریم و تهدید متوقف کند، دست به کار ترور دانشمندان هسته‌ای شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر همین اساس، در 22 دی ماه سال 88 اولین دانشمند هسته‌ای ایران به‌نام دکتر مسعود علی‌محمدی جلوی درب منزلش ترور شده و به شهادت می‌رسد. حدود یک سال پس از این واقعه، در تاریخ 8 آذر 89 دوتن دیگر از دانشمندان هسته‌ای کشورمان هدف تیم‌های ترور سرویس‌های اطلاعاتی دشمن قرار گرفتند که یکی از این عملیات‌ها منجر به شهادت دکتر مجید شهریاری، استاد فیزیک دانشگاه شهید بهشتی شد و عملیات دیگر با هوشیاری دکتر فریدون عباسی ناکام ماند.

چند روز پس از ترور شهید شهریاری، وزارت اطلاعات از دستگیری عامل ترور شهید علی‌محمدی خبر داد. در واقع وزارت اطلاعات موفق شده بود مجید جمالی فشی عامل  ترور شهید علی‌محمدی را دستگیر کند. اعترافات جمالی فشی مشخص کرد که سازمان اطلاعاتی اسرائیل طراح و اجراکننده ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان است، ولی هنوز مشخص نبود که چه‌کسی اطلاعات دانشمندان هسته‌ای کشورمان را در اختیار دشمن قرار داده است.

اوایل مرداد ماه سال 90 شهید داریوش رضایی‌نژاد سومین دانشمند هسته‌ای کشورمان نیز جلوی چشم خانواده‌اش به شهادت می‌رسد. در دی ماه همان سال نیز شهید مصطفی احمدی روشن چهارمین دانشمند هسته‌ای کشورمان نیز هدف ترور قرار گرفته و به شهادت می‌رسد.

نکته قابل توجه در تمامی این ترورها آن است که تمام دانشمندان هسته‌ای کشورمان به‌شیوه‌ای مشابه و با چسباندن بمب‌های مغناطیسی به درب خودروهایشان به شهادت می‌رسند به‌جز شهید رضایی‌نژاد که با شلیک چند گلوله ترور می‌شود. تمامی این شواهد نظر سیستم اطلاعاتی کشور را به این نکته معطوف می‌کند که اتاق عملیات مشترکی تمام این ترورها را برنامه‌ریزی، هدایت و اجرا کرده است. اما نکته مبهم این پرونده آن است که؛ چه‌کسی اطلاعات مربوط به دانشمندان هسته‌ای ایران را در اختیار دشمن قرار داده است؟

در اردیبهشت ماه سال 94 فردی به‌نام احمدرضا جلالی توسط دستگاه اطلاعاتی کشور بازداشت می‌شود. جلالی که دکترای عمومی خود را در ایران گرفته بود، دوره تخصصی پزشکی هسته‌ای را در کشور سوئد گذرانده بود.

وی به‌دلیل تخصصش، به‌عنوان پزشک امین در پروژه‌های خاص تحقیقات هسته‌ای کشور دعوت به همکاری می‌شود. وی در سال 87 برای ادامه تحصیل به سوئد و بلژیک می‌رود  و به‌علت تدریس در دانشگاه‌های اروپایی و شرکت در مجامع علمی به شهرت می‌رسد.

جلالی درباره فعالیتش در خارج از کشور می‌گوید که پس از مقطع دکترا با یک شرکت اروپایی همکاری می‌کند و در ادامه نیز با شرکت‌هایی در آمریکا و اروپا همکاری می‌کرده است.

وی به‌دلیل ارتباط نزدیک با دانشمندان هسته‌ای کشور لیستی از اطلاعات آنان را به موساد تحویل می‌دهد و این اطلاعات مبنای اصلی موساد برای ترور دانشمندان کشورمان می‌شود.

جلالی که در پوشش همکاری با آژانس امنیتی اتحادیه اروپا اقداماتش را انجام می‌داده است درباره درخواست‌های موساد  می‌گوید: آنها در ابتدا عکس‌هایی از مراکز هسته‌ای به من نشان می‌دادند و از من می‌خواستند اطلاعاتی از این مراکز در اختیار آنها قرار بدهم. پس از آن اطلاعات جدیدی از من درباره دانشمندان هسته‌ای کشور می‌خواستند که این افراد دقیقاً چه اقداماتی را انجام می‌دهند.

وی همچنین درباره توصیه‌هایی که عوامل موساد به او می‌کردند، عنوان کرده که، «آنها به من می‌گفتند درباره ارتباط با ما چه در قالب دوستی، چه در قالب همکاری با اتحادیه اروپا هیچ مطلبی در داخل کشور عنوان نکنم».
موساد سیستم ارتباطی خاصی را در اختیار جلالی قرار داده بود و طبق اظهارات وی، در زمانی که می‌خواستند صحبت‌های مهمی با او انجام دهند ابتدا یک تماس با گوشی همراه او برقرار می‌کردند و سپس از او می‌خواستند در ساعت مشخصی از گوشی همراه مخصوصی که موساد در اختیار  او قرار داده است استفاده کند.
به گزارش تسنیم، وعده ارائه اقامت در یکی از کشورهای اروپایی و کار در آن کشور از جمله دلایل اصلی گرفتاری جلالی در دام اطلاعاتی موساد بوده است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.   به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.   به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.   این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.   مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.   سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.   امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.   امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.   در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.   ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.   نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • ایجاد ۵۷ شهرک در کشور مصوب شده است
  • واردات چای از کشور سریلانکا
  • با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • ۳ میلیون یورو در اختیار نیروهای مسلح برای انسداد مرزها +جزئیات مهم
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند