Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج- معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: برای توسعه بخش کشاورزی استان جذب سرمایه گذار لازم و ضروری بوده و باید آسان کاری های لازم در این خصوص انجام شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان،  محمد پیشداد درجلسه کمیته سرمایه گذاری بخش کشاورزی استان در سنندج گفت: در بسیاری از موارد امورات مربوط به تسهیل در جذب سرمایه گذار در راس هرم یعنی مدیران حل شده اما نیاز است کارشناسان همکاری ،همراهی و توجه بیشتری به این امر مبذول کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی عنوان کرد : اجرای سختگیرانه بعضی از دستور العمل ها از سوی برخی مدیران هم یکی دیگر از موانع جذب سرمایه گذار در استان دانست و افزود: ما باید در زمینه زیرساخت ها، دادن مجوزها و امورات اداری تسهیل گری کنیم تا مشوقی برای سرمایه گذاران باشد.

وی اضافه کرد: در بیشتر استان های کشور واگذاری زمین به سرمایه گذاران به صورت کاملاً رایگان انجام می شود و به نحوی هم تمام امکانات زیرساختی در آن فراهم می باشد.  

پیشداد افزود: طرح های توجیهی مستعد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی شناسایی شده و در آینده نزدیک بر روی پرتال سازمان در اختیار عموم و سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هم در این جلسه بیان کرد: باید طرح های توجیهی با مشخصات کامل و جامع در اختیار سرمایه گذاران قرار گیرد و صدور مجوزهای لازم برای این طرح ها انجام شود.

سپری جذب سرمایه گذاران داخلی را از اولویت ها دانست و افزود: باید در مرحله اول طرح های توجیهی برای سرمایه گذاری به اطلاع مردم محلی و بومیان منطقه برسانیم و ابتدا از پتانسیل مردم محلی استفاده کنیم.

معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی استان هم گفت: ما 1250 هکتار از زمین های ملی استان که برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف مستعد هستند، شناسایی کرده ایم که برای طرح های توجیهی، در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهیم.   

بهرامی بیان کرد:  واگذاری زمین به سرمایه گذاران باید در مناطقی صورت بگیرد که طرح رفع تداخل امور اراضی در آن منطقه اجرا شده و یا ابتدا رفع تداخل اراضی را در مکان هایی که مستعد واگذاری به سرمایه گذاران است اجرا کنیم.

وی هدف از این کار را رفع ابهامات در خصوص زمین های ملی و زراعی کشاورزان برای به حداقل رساندن معارضین احتمالی زمین ها ذکر کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۳۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»