Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس‌جمهور آمريکا راهبرد امنيت ملي جديد کشورش را که بر اساس اولويت دادن به منافع کشورش در همه عرصه‌ها تنظيم شده، منتشر کرد؛ در بسياري از بندهاي اين راهبرد، از ايران در کنار کره شمالي، به عنوان دشمنان جدي آمريکا ياد شده است.
به گزارش سرويس سياسي جام نيـوز، «دونالد ترامپ» رئيس‌جمهور آمريکا که در خلال مبارزات انتخاباتي‌اش قول داده بود سياست «آمريکا اول» را اجرايي نمايد، راهبرد امنيت ملي جديد کشورش را که بر اساس همين شعار تنظيم شده، براي اجراء ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در بندهاي ابتدايي اين راهبرد، ترامپ از بازسازي روابط دوستانه با کشورهاي خاورميانه به عنوان اهرمي موثر در ايجاد حرکت جمعي عليه ايران ياد کرده؛ از کره شمالي هم به عنوان دشمن شماره 2 و هدف دوم حرکت تحت هدايت آمريکا براي برخورد با دشمنان ياد شده است.
در اين راهبرد، از چين و روسيه هم به عنوان کشورهايي که در پي ضربه زدن به منافع امنيتي و مالي آمريکا هستند ياد شده و در همان بند، باز هم از ايران و کره شمالي به عنوان رژيم‌هاي بي‌ثبات‌کننده منطقه، تهديدکننده مردم آمريکا و عامل تهديد براي متحدان اين کشور نام برده شده است.
در بخش «اقدامات داراي اولويت» و زيربخش «ارتقاي توان پدافند موشکي» آمده: «ايالات‌متحده در حال استقرار يک سامانه دفاع موشکي چند لايه با تمرکز بر ايران و کره شمالي است تا بتوانيم از ميهنمان در برابر حملات موشکي دفاع کنيم.»
ترامپ که تاکنون بارها از «بد» بودن توافق هسته‌اي سخن گفته، در اين سند با لحني متفاوت در خصوص توان هسته‌اي ايران سخن گفته و آورده: «رژيم ايران در حال ساخت موشک‌هاي بالستيک توانمندتر است و قابليت ازسرگيري کار خود بر روي تسليحات هسته‌اي را دارد؛ تسليحاتي که مي‌تواند ايالات‌متحده و شرکاي ما را تهديد کنند.»
در ادامه اين سند باز هم ترامپ از ايران ياد کرده و ضمن «اصلي‌ترين حامي تروريسم دولتي» خواندن اين کشور، ايران را به بهره‌گيري از بي‌ثباتي خاورميانه براي بسط نفوذ خود و اقدام به حمله سايبري عليه منافع آمريکا متهم کرده است.
رئيس‌جمهور آمريکا گفته که توافق هسته‌اي تأثري در کاستن از شدت اين اقدامات از نظر وي ناخوشايند ايران، نداشته است. آمريکا اصرار دارد که در مقدمه برجام، پيش‌بيني شده که انعقاد توافق هسته‌اي به ايجاد صلح و ثبات در خاورميانه کمک مي‌کند و از آنجا که صلح و ثبات هنوز هم گم‌گشته بزرگ اين منطقه است، پس «روح برجام نقض شده است.»
اصرار آمريکايي‌ها بر نقض شدن «روح» برجام از آن جهت است که مديرکل آژانس بين المللي انرژي تاکنون 9 بار و دبيرکل سازمان ملل متحد تاکنون 4 بار، پايبند ماندن ايران به برجام و قطعنامه 2231 به عنوان سند حقوقي بين المللي پشتيبان اين توافق چندجانبه را تأييد کرده‌اند.
العالم
106

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۴۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین در «ایندو-پاسفیک» راهبرد «قورباغه آب‌پز» را دنبال می‌کند

به گزارش خبرگزاری، «دریاسالار جان لانگ آکیولینو» فرمانده نیروهای آمریکا در منطقه این دو-پاسفیک چین را متهم به اتخاذ راهبرد «قورباغه آب‌پز» کرد، چون فعالانه تنش‌ها در این منطقه را به‌صورت تدریجی افزایش می‌دهد.

جان لانگ در گفت‌وگو با فایننشال‌تایمز گفت که در طول سه سالی که به عنوان فرمانده نیروهای آمریکا در ایندوپاسفیک بوده، چین سرعت توسعه نظامی خود را افزایش داده و توانایی‌های رو به رشد خود را با رفتارهای بی ثبات کننده تر مطابقت داده است.

وی دراین‌باره گفت: «چین روزبه‌روز تهاجمی‌تر، جسورتر و خطرناک‌تر می‌شود.»

آکیلینو همچنین افزود که چین رفتار تهاجمی خود را از طریق راهبرد «قورباغه آب‌پز» تشدید می‌کند، که از طریق آن به تدریج دما را بالا می‌برد به طوری که خطر نهایی تا زمانی که خیلی دیر نشده بود، نادیده گرفته می‌شد.

این مقام نظامی آمریکا مدعی شد که «باید رفتار بد چین که خارج از هنجارهای حقوقی بین المللی است توصیف شود. و این موضوع را باید همه کشورهای منطقه بیان کنند» وی افزود که پکن در کل منطقه درگیر راهبرد «شاید برابر است» است.

کد خبر 6091096

دیگر خبرها

  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • چین در «ایندو-پاسفیک» راهبرد «قورباغه آب‌پز» را دنبال می‌کند
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟