Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره مکانیزاسیون جهاد کشاورزی استان گلستان با اشاره به اجرای طرح نوسازی ناوگان کشاورزی استان گلستان، گفت: ۴۹ درصد کمباین‌های استان گلستان فرسوده است.

عیدمحمد فاروغی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان درباره طرح بازسازی ناوگان کشاورزی استان اظهار داشت: از 2700 کمباین فعال در عرصه کشاورزی استان گلستان بیش از 49 درصد آنها سن بالای 20سال دارند و فرسوده بود و نیاز به تغییر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: این کمباین‌ها مستهلک هستند که در ستاد فنی جهاد کشاورزی استان گلستان تصمیم به بازسازی این ناوگان با اعطای تسهیلات با کارمزد 4 درصد پرداخت می‌شود.

فاروغی تصریح کرد: در مرحله نخست کمباین‌های با سن 20سال تسهیلات دریافت خواهند کرد که متقاضیان با ارائه مدارک هویتی و پیش فاکتور شرکت‌های مورد تائید می‌توانند تقاضای استفاده از تسهیلات را داشته باشند که از کل قیمت کمباین 20 درصدی سهم متقاضی خواهد بود.

رئیس اداره مکانیزاسیون جهاد کشاورزی استان گلستان خاطر نشان کرد:80 درصد قیمت خرید کمباین با سود تسهیلات 4 درصد مناطق محروم پرداخت می‌شود تا شرایط نوسازی ناوگان انجام شود.

وی همچنین از پرداخت تسهیلات بلاعوض 200 میلیلون تومانی به خریداران کمباین وش‌چین پنبه خبر داد وافزود: برای توسعه و تقویت مکانیزاسیون کشاورزی و توسعه کشت پنبه، 40 درصد قیمت کل دستگاه کششی وش‌چین پنبه به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود.

عیدمحمد فاروقی خاطرنشان کرد: علاوه بر کمک بلاعوض به خریداران این دستگاه نیز تسهیلات با کارمزد 4 درصد و بازپرداخت 5 ساله داده می‌شود و متقاضیان ‌وانند برای دریافت این تسهیلات به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خود مراجعه کنند.

فاروغی با بیان این که 25 درصد هزینه تولید پنبه مربوط  به برداشت سنتی محصول است، گفت: با ورود دستگاه‌های وش‌چین هزینه کشاورزان کاهش و تولید پنبه اقتصادی می‌شود.

رئیس اداره مکانیزاسیون جهاد کشاورزی گلستان تاکید کرد: امسال پیش‌بینی شده 15دستگاه وش‌چین برای کشور خریداری شود که در این صورت اولویت با استان‌هایی است که تقاضای خود را ارائه داده باشند.

فاروغی اظهار داشت: از این دستگاه در استان گلستان یک دستگاه در مرکز تحقیقات کشاورزی استان موجود است و امیدواریم کشاورزان از این طرح استقبال کنند و بتوانیم از تکنولوژی برداشت استفاده کنیم و تاکنون یک پرونده خرید در استان تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد:امیدواریم 2 تا 3 دستگاه برای استان گلستان خریداری شود چرا که جهاد کشاورزی به دنبال کشاورزی پایدار، رونق بخش کشاورزی و صنایع وابسته به آن است و از همه شرایط برای این بخش استفاده خواهد شد.

وی همچنین از تقویت بخش مکانیزاسیون با  راه‌اندازی خط ویژه خبر داد و افزود:جهاد کشاورزی به دنبال نوسازی ناوگان بخش کشاورزی که تاکنون 42 میلیارد تومان برای خرید انواع تراکتور، دنباله‌بندها و کمباین‌ها در بخش دام و طیور، شیلات و باغداری در استان گلستان اختصاص یافته است.

انتهای پیام/

R41471/P41362/S6,70/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۵۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی قیروکارزین گفت: میانگین برداشت در هر هکتار ۲۰ تا ۲۵ تن است و پیش بینی می شود بیش از ۵ هزار تن خیار سبز از زمین‌های کشاورزی این شهرستان برداشت شود.

حیدری افزود: بیش از ۹۰ درصد محصول تولید شده برای تهیه خیار شور و مابقی برای مصارف دیگر استفاده می شود.

مدیر جهاد کشاورزی بیان داشت: برای صرفه جویی در مصرف آب، کاشت این محصول به صورت نواری است که ۵۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی می‌شود.

حیدری افزود: برداشت خیار سبز تا پایان خرداد ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید