Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری یزد گفت: با برگزاری پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در 29 اردیبهشت ماه سال 96 و انتخاب اعضای جدید آن در استان، تاکنون 11شهردار دوره چهارم با کسب رای اعتماد آنها، بار دیگر سکان مدیریت شهری را به عهده گرفتند.

این استان 21 شهر دارد که حکم شهردار یزد با بیش از 200 هزار نفر جمعیت به پیشنهاد اعضای شورای شهر و تایید استان از سوی وزیر کشور صادر شد و حکم 19 شهردار تاکنون توسط استاندار یزد صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمود شاکری شمسی در آیین های جداگانه معارفه شهرداران ابرکوه و مهردشت ،
افزود: با صدور حکم آخرین شهردار ، پرونده شهرداران استان بسته خواهد شد.
به گفته شاکری شمسی، 85 درصد جمعیت یک میلیون و 150هزار نفری استان یزد در شهرها و بقیه در روستاها و آبادی ها سکونت دارند که 117 نفر عضو شورای اسلامی 21 شهر هستند.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری یزد با تاکید به اینکه انتخاب شهرداران استان در این دوره به دور از مسایل منطقه ای و گرایش حزبی انجام شد، اظهار کرد:
اعضای شورای شهر به عنوان منتخب مردم از ظرفیت و مشارکت محلی در توسعه عمران شهری استفاده کنند .
شاکری شمسی به اعضای شورای شهر توصیه کرد، جهت دهی نشست این نهاد با هدف توسعه فعالیت های زیرساختی ، عمرانی و ایجاد تفرجگاه ها مورد توجه باشد، زیرا مشارکت مردم در تحقق اهداف یادشده بسیار تاثیر گذار است.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری یزد، اضافه کرد: سرعت عمل ، ارایه خدمات و انجام امور با فناوری روز به مردم از موفقیت های شهرداران خواهد بود.
وی دوشنبه شب در آیین یادشده یادآور شد: شهرداران برای استفاده از ظرفیت نخبگان محلی از خود خلاقیت نشان دهند و زمینه درآمد زایی را فراهم کنند و تعدادی از شهرداری ها با راه اندازی سامانه پرداخت عوارض و سهولت در انجام کار توانسته اند، درآمدها را به چند برابر افزایش دهند.
شاکری شمسی، از شهرداری ها به عنوان نهادی با ارباب رجوع زیاد یاد کرد، که رسیدگی به درخواست ها مطابق قانون و مقررات و احترام به ارباب رجوع را مورد تاکید قرار دارد.
وی یادآور شد: مجموعه کارکنان شهردرای باید به نحو مطلوب امور مراجعان را انجام دهند، تسریع در امور امور و افزایش رضایت مندی مردم در سرلوحه کارها باشد.
شاکری شمسی با اشاره به اینکه مسایل فرهنگی و اجتماعی در کنار فعالیت های عمرانی مورد توجه شهرداران باشد، تصریح کرد: دولت در برنامه ششم توسعه شرایط مطلوبی را در بودجه شهرهای کم برخوردار مانند ابرکوه و مهردشت با ارزش افزوده بالا تعریف کرد.
این مسئول تصریح کرد: مجموعه شهرداری ها نسبت به رعایت اصول ساخت ساز بر پایه الگوی فنی و عمران شهری دقت لازم داشته باشند تا ساختمان ها در برابر زلزله نیز مقاوم باشد.
وی با بیان اینکه امور شهرداری ها همراه با عقلانیت و تدبیر بیشتر اداره شود، افزود: جذب نیرو به شهرداری ها صرفا از طریق برگزاری آزمون و بر اساس انتخاب و گزینش افراد شایسته خواهد بود.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری یزد اظهار کرد: در شهرداری واگذاری تصدی و به عبارتی برون سپاری کار، اصل پذیرفته شده است و استفاده از روش ها و فناوری های نوین در ارایه خدمات به عنوان یک نیاز است.
وی اظهار امیدواری کرد: با توجه به اینکه شهردار جدید ابرکوه یک دهه خدمت در این مجموعه را دارد، از این پس شاهد تلاش عمرانی هرچه بیشتر در بحث کلان و راهبردی شهر بویژه در حوزه ورودی استان که شهر ابرکوه است، باشیم.
این مسئول یادآورشد : با توجه به ثبت یزد در فهرست میراث جهانی، ابرکوه یکی از 14 شهر نمونه گردشگری ایران است که به عنوان شهر صنعت سبز گردشگری باید سهم خوبی در حوزه گردشگری داشته باشد.
شاکری شمسی در این مراسم از حسین حاتمی شهردار پیشین ابرکوه قدردانی کرد و سید علیرضا رسولی را به عنوان شهردار جدید این شهر معرفی کرد.
رسولی، دانش ‌آموخته رشته فیزیولوژی فضای سبز و دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه اصفهان است.
شاکری شمسی در ادامه با قدردانی از شهرداران و اعضای شوراهای اسلامی دوره دوره چهارم و پنجم، افزود: انتخاب مجدد محمدرضا باقی پور به عنوان شهردار مهردشت در این دوره که با رای اعتماد اعضای شورا در سمت خود ابقا شد، وظیفه اش را برای تلاش و فعالیت بیشتر سنگین تر کرده است .
وی ابراز امیدواری کرد: اعضای شورای دوره پنجم با همکاری شهردار با تجربه، گام های موثری برای توسعه و آبادانی بیشتر شهر بردارند.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری یزد در ادامه با اشاره به دهمین سالگرد سفر مقام معظم رهبری به ابرکوه در 15دی 1386، یادآور شد: سفر معظم له، سفری پرخیر و برکت برای شهرستان بود که در تاریخ ابرکوه ثبت و ماندگار شد و شهرداران و اعضای شورای شهر در بزرگداشت این روز تلاش کنند.
همچنین سرپرست فرمانداری ابرکوه در آیین یادشده گفت: 20سال از فعالیت شوراها می گذرد که تاکنون پنج دوره انتخابات شوراها برگزار شده است .
محمد محامدی با بیان اینکه در بحث شوراها کار مردم با مشارکت آنها انجام می شود ، اظهارکرد: باید با تعامل و مشارکت بیشتر مردم در عمران شهری تلاش کرد .
همچنین امام جمعه ابرکوه اظهار کرد: در نظام اسلامی کار و تلاش برای مردم، برای رضای الهی است، و هر خدمتی انجام شود، پاداش اخروی نزد خداوند دارد.
حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی با آروزی توفیق خدمت برای شهردار جدید ابرکوه و قدرانی از شهردار سابق اظهار کرد: مجموعه شهرداری پیشانی هر شهری است، آنان برای نماد زیبایی، رشد و شکوفایی شهر تلاش کنند.
وی ادامه داد: انتظار این است، اعضای شورای شهر با تدبیر و هماهنگی با شهرداری ، زمینه پیشرفت و توسعه ابرکوه را فراهم کنند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان اظهار امیدواری کرد که با اعتماد اعضای شورای شهر به رسولی به عنوان شهردار جدید ابرکوه با 10سال فعالیت و تجربه درحوزه شهرداری با همکاری شورا و مشارکت مردم شاهد تحول بیشتر در توسعه عمرانی منطقه باشیم.
سید علیرضا رسولی شهردار جدید ابرکوه هم در آیین معارفه خود ، گفت: با تعامل و همکاری مردم و مسئولان برای عمران و آبادانی این شهر تلاش خواهد کرد.
وی از ابرکوه با عنوان دروازه استان یزد یادکرد و افزود: فضای ورودی شهر نیاز به ساماندهی و زیباسازی دارد.
وی با اشاره به تدوین برنامه 12 صفحه ای برای توسعه عمران شهری ادامه داد: ساخت 18 هکتار بوستان جدید و تقاطع 15دی در دستور کار است.
شهردار جدید مهردشت هم با بیان اینکه فعالیت خود را چهارسال گذشته آغاز کرد، افزود: بودجه عمرانی این شهر در سال 91، بیش از شش میلیارد ریال بود و این رقم هم اکنون به 31 میلیارد ریال رسید.
محمد رضا باقی پور، با بیان اینکه با تعامل اعضای شورای شهر و مشارکت مردم برای توسعه شهر، اظهار کرد: آسفالت معابر، دفع آب های سطحی و آغاز آسفالت 28 کوچه، افزایش توسعه فضای سبز و سایر خدمات عمرانی در برنامه کاری شهرداری است.
باقی پور، شهردارمهردشت دانش آموخته کارشناسی رشته عمران است، در دوره قبل شهردار بود که در دوره پنجم توانست بار دیگر با کسب رای اعتماد اعضای شورا عهده دار مدیریت این شهر شود.
مرکز شهرستان 51 هزار نفری ابرکوه در 140کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد این شهرستان، 2بخش مرکزی و بهمن و دو شهر ابرکوه و مهردشت دارد.
7540/2047/*خبرنگار: کارگر ابرقوئی ** انتشار: عباسقلی اشکورجیری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۶۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲

شهردار شیراز در صحن علنی شورای اسلامی این کلان‌شهر به تشریح فعالیت‌های مدیریت شهری در سال ۱۴۰۲ پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، محمدحسن اسدی در یک‌صد وپنجاه‌ودومین صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز با تشریح اقدامات شهرداری شیراز طی یک سال گذشته، اظهار کرد: عملیات اجرایی ۶۵۸ پروژه با ارزش بالغ بر ۸۰ هزار میلیارد تومان طی سال ۱۴۰۲ آغاز یا به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۹۰ پروژه عمرانی به ارزش ریالی ۲۵ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی ۲۶۸ پروژه با اعتباری افزون بر ۵۵ هزار میلیارد تومان آغاز شد.

شهردار شیراز ادامه داد: هم‌زمان با دومین سفر هیئت دولت به استان فارس نیز ۶۲ پروژه با رویکردهای حمل‌ونقل و ترافیک، خدمات شهری، فرهنگی، اجتماعی و زیست محیطی به ارزش بیش از ۲۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در مهرماه سال گذشته به بهره‌برداری رسید یا کلنگ عملیات اجرایی آنها به زمین زده شد.

اسدی تصریح کرد: کلنگ‌زنی خط ۴ مترو، کلنگ‌زنی خط ارتباطی خطوط ۱ و ۴، افتتاح بازار بزرگ پروتئین شیراز، افتتاح پروژه‌های زیست محیطی محل پردازش و دفع پسماندهای برمشور، افتتاح پردیس سینمایی استاد امین تارخ، نوسازی خودروهای حمل‌ونقل عمومی، رونمایی از آب نما هوشمند، اجرا و اتمام لوله‌گذاری محور دروازه قرآن، افتتاح برخی از باغات مهربانو، تعریض پل سلمان فارسی و آغاز عملیات اجرایی سالن‌های سرپوشیده ورزشی از جمله این پروژه‌ها بود که با حضور وزیر کشور در حاشیه سفر دوم دولت سیزدهم به استان فارس و شهر شیراز افتتاح شدند یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

وی ادامه داد: اسفند سال گذشته نیز عملیات اجرایی ۳۴۸ پروژه با ارزش بیش از ۴۴ هزار و ۶۷۶ میلیارد تومان با حضور وزیر کشور افتتاح و کلنگ‌زنی شد که ایستگاه و کراس اوور دولت خط ۲ مترو، ایستگاه رحمت خط ۲ مترو، پل شماره ۳ تقاطع نواب-کمربندی-احمدبن موسی (ع) تکمیل تونل غربی فاز اول خط ۲ مترو و افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های مناطق ۲، ۳، ۴، ۵، ۸، ۹ و ۱۰ در شمار این پروژه‌ها بود.

شهردار شیراز خاطر نشان کرد: سال گذشته علاوه بر جهش عمرانی، شاهد آغاز جهش آسفالت در معابر و کوچه‌های خاکی مناطق مختلف شهرداری بودیم.

اسدی همچنین لوله‌گذاری آب‌های سطحی در سال ۱۴۰۲ را از شاخص‌ترین اقدامات مدیریت شهری دانست و اظهار کرد: ۵۱ کیلومتر لوله‌گذاری در دروازه قرآن، شهیدان یغمور و سایر نقاط شهر انجام شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به راه‌اندازی نوبت شب در پروژه‌های عمرانی و اجرای پروژه‌های بزرگ با نوبت‌های چندگانه و شبانه‌روزی و تحویل پیش از موعد پروژه‌های عمرانی از جمله پروژه تعریض پل سلمان فارسی و دور برگردان شهید چمران اشاره کرد.

شهردار شیراز همچنین اعلام کرد که طی سال گذشته هشت هزار و ۵۸۸ میلیارد تومان از مطالبه پیمانکاران پرداخت شده است.

اسدی اضافه کرد: چهار هزار میلیارد تومان از تسهیلات و اوراق مشارکت نیز تسویه شده است، همچنین ۲۵۰ هزار مترمربع از پلاک‌های مورد مسیر پروژه‌های عمرانی تملک شده است.

وی با اشاره به حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز در سال ۱۴۰۲ افزود: برگزاری دومین همایش سالانه توسعه سرمایه‌گذاری در شیراز و انعقاد هفت تفاهم‌نامه همکاری سرمایه‌گذاری با اعتبار ۱۴۰ هزار میلیارد ریال، برگزاری چهارمین دوره از سلسله نشست‌های تخصصی «آسیب‌شناسی، رفع چالش‌ها و توسعه سرمایه‌گذاری در شیراز» با محوریت تنوع‌بخشی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری و با تاکید بر فرصت‌های مولد، برگزاری پنجمین دوره از سلسله نشست‌های تخصصی «آسیب‌شناسی، رفع چالش‌ها و توسعه سرمایه‌گذاری در شیراز» با موضوع سازوکارهای افزایش مشارکت مردمی در پروژه‌های سرمایه‌گذاری از جذب سرمایه‌های خرد از مهمترین اقدامات اجرایی این حوزه بود.

شهردار شیراز خاطرنشان کرد: سال گذشته و در بخش فرهنگی، اجتماعی و ورزشی یک فرهنگسرا و سرای محله افتتاح و یک فرهنگسرا کلنگ‌زنی شد، همچنین یک مکان ورزشی روباز و رو بسته بهره‌برداری و ۲۵ پروژه کلنگ‌زنی شد.

اسدی ادامه داد: سه باغ خانواده و باغ بانوان نیز در سال گذشته افتتاح و عملیات اجرایی یک باغ دیگر آغاز شد.

به گفته وی، معادل سه درصد از بودجه عمرانی، سه درصد از کل اعتبارات عمرانی شهرداری نیز به امر محرومیت‌زدایی و تدوین سند محرومیت‌زدایی جهت ۴۰ محله هدف شهر و همچنین مسجد محوری اختصاص داده شد.

شهردار شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به راه‌اندازی نوبت شب در پروژه‌های عمرانی و اجرای پروژه‌های بزرگ با نوبت‌های چندگانه و شبانه‌روزی و تحویل پیش از موعد پروژه‌های عمرانی از جمله پروژه تعریض پل سلمان فارسی و دور برگردان شهید چمران اشاره کرد.

شهردار شیراز همچنین اضافه کرد: سال گذشته و در بخش فرهنگی، اجتماعی و ورزشی یک فرهنگسرا و سرای محله افتتاح و یک فرهنگسرا کلنگ زنی شد، همچنین یک مکان ورزشی روباز و رو بسته بهره‌برداری و ۲۵ پروژه کلنگ‌زنی شد.

اسدی همچنین با اشاره به برخی از برنامه‌های برگزار شده فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، گردشگری در سال ۱۴۰۲ افزود: برپایی ۳۰ موکب و پذیرایی از ۱۵۰ هزار نفر از شهروندان، برگزاری ۱۰۶ جشن مناسبتی در نقاط مختلف شهر، برگزاری جشن غدیر با حضور ۲۵ هزار نفر از شهروندان در ورزشگاه حافظیه، برگزاری ۸۰ موکب در سطح شهر در ماه‌های محرم و صفر، اجرای برنامه افطاری ساده با پذیرایی از روزه‌داران و توزیع حدود ۱۵۰ هزار وعده افطاری، بزرگداشت هفته دفاع مقدس، آئین افتتاح مدرسه هنر، دهه فجر، جشن روزه اولی‌ها و برگزاری ویژه برنامه‌های ایام فاطمیه از جمله برنامه‌های برگزار شده در سال گذشته بود.

وی همچنین با اشاره به بهره‌برداری از یک ایستگاه آتش‌نشانی، نوسازی ایستگاه‌ها و تجهیز ایستگاه‌های در حال ساخت ادامه داد: سال گذشته در بخش بهداشت محیط شهری نیز خاک‌برداری و عایق‌بندی سلول شماره ۵ دفن پسماند عادی و سلول شماره ۳ دفع پسماند عفونی و ذخیره‌سازی روان آب بیوکمپوست انجام شده است و همچنین عملیات اجرایی درمانگاه محل دفن بهداشتی پسماند، دیوار پیرامون سلول دفن پسماند عفونی، احداث مجتمع آموزش شهروندی و خط سوم تفکیک صنعتی پسماندهای عادی آغاز شد.

شهردار شیراز تصریح کرد: سال گذشته ۱۲ بوستان افتتاح و ۹ بوستان در دستور احداث قرار گرفت و ۳۳ پروژه نورپردازی شهری، یک پروژه آب‌نمای هوشمند، ۱۵۵ مورد المان حجمی و مناسبتی، ۱۸۱۴ مورد بهسازی تابلو تصاویر شهدا و ۹۴ مورد ساخت تابلو تصاویر شهدا انجام شد.

اسدی، راه‌اندازی پروانه دو مرحله‌ای، اجرای سیستمی توافقنامه‌ها با امضای الکترونیک، تصویب ضوابط بافت‌های فرسوده، صدور پروانه ۷۲۴ واحدی در بافت فرسوده، کاهش مدت زمان صدور پروانه از ۶۲ روز در موافقت اصولی‌های اینترنتی به ۴۵ روز، کاهش مدت زمان صدور پروانه از ۱۷۹ روز در پروانه‌های اینترنتی به ۵۹ روز در پروانه شهرسازی و پاسخگویی به تعداد ۲۶۰۳۴ پاسخ استعلام آپارتمان‌های مسکونی به صورت شهروند سپاری و بدون حضور ارباب رجوع را بخشی از اقدامات شاخص معاونت معماری و شهرسازی شهرداری شیراز برشمرد.

وی با اشاره به اقدامات اجرایی شده در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک نیز خاطر نشان کرد: خرید ۱۲۳ دستگاه اتوبوس درون‌شهری، نوسازی یک‌هزار دستگاه تاکسی، خرید ۴۵ دستگاه ون، نصب و راه‌اندازی دوربین‌های نظارت تصویری، هوشمندسازی پارکینگ‌های طبقاتی از مهمترین این اقدامات بوده است.

شهردار شیراز تاکید کرد: تدوین سند محرومیت دزایی جهت ۴۰ محله هدف در فاز اول و همچنین تدوین سند جهت تعداد ۱۱۲ محله در فاز دوم، تشکیل قرارگاه محرومیت‌زدایی شهرستان شیراز و تهیه دستورالعمل اجرایی آن، اجرای بالغ بر ۱۷۱ پروژه و یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار در راستای محرومیت‌زدایی از سطح شهر و تدوین برنامه ۵ ساله ۱۴۰۰-۱۴۰۴ شهرداری با ۶۳ راهبرد ۱۵۲ کلان پروژه و ۹۸۶ پروژه را از مهمترین برنامه‌های بخش برنامه و بودجه عنوان کرد.

تقدیر وزیر کشور از شهرداری شیراز به عنوان شهرداری برتر در حوزه نگهداری بهینه، مدیریت و بهره‌برداری از ناوگان حمل‌ونقل عمومی، انتخاب شهرداری شیراز به عنوان عضو هیئت‌مدیره انجمن کلان شهرهای مهم جهان، رتبه برگزیده در نخستین رویداد جایزه استانی جوانی جمعیت، انتخاب سازه کراس اوور خط ۲ متروی شیراز به عنوان یکی از سه پروژه برتر دنیا، کسب عنوان نایب قهرمانی آتش نشانان شهرداری شیراز در مسابقات عملیاتی ورزشی کشور نیز از جمله موفقیت‌های کسب شده توسط شهرداری شیراز در سال ۱۴۰۲ بود که شهردار شیراز به آن اشاره کرد.

اسدی اضافه کرد: شهرداری شیراز طی یکسال اخیر موفق به کسب کرسی در هیئت مدیره اتحادیه شهرهای تاریخی برای دومین بار متوالی شد.

وی همچنین رونمایی از سردیس سعدی در پارک دوستی بین‌المللی نانجینگ، برگزاری رویداد فرهنگی نمایشگاه جاذبه‌های شیراز با همکاری سفارت ایران در سئول کره جنوبی، حضور در جلسات کارگروه تدوین استراتژی متروپلیس، دیدار با وزیر تجارت عمان و پیگیری خواهر خواندگی شیراز-مسقط را نیز از موفقیت‌های این مجموعه در حوزه اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل ذکر کرد.

شهردار شیراز اظهار کرد: در راستای امیدآفرینی و ارتباط با مردم نیز بسته پروژه‌های عمرانی با اعتباری بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان تعریف شد، همچنین اجرای نهضت پاسخگویی مدیریت شهری شیراز، برگزاری تورهای بازدید شهروندان، دانشجویان، دانش‌آموزان، یاوران شورا و اقشار مختلف مردم از پروژه‌های عمرانی، برگزاری سلسله نشست‌های خبری روایت امید، حضور شهرداری شیراز در نمایشگاه ملی شهر ایران، تولید و پخش برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی و حضور مسئولان شهرداری در شبکه‌های ملی و استانی توسط اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل در دستور کار قرار گرفت و اجرایی شد.

اسدی با بیان اینکه شاهد رشد جهش چشمگیری در تبلیغات شهری با رویکرد اطلاع‌رسانی بوده‌ایم، تعداد برنامه‌های تولیدشده شهرداری در صداوسیما را اعلام و اضافه کرد: با همت اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل، ۲۰۰ برنامه رادیویی و ۲۲۹ برنامه تلویزیونی طی سال ۱۴۰۲ تولید شده است.

شهردار شیراز در پایان خاطرنشان کرد: پروژه‌های محرومیت‌زدایی، پروژه شهید سپهبد قاسم سلیمانی، بزرگراه ۵۵ متری حافظ و تقاطعات مربوطه، تقاطع غیر همسطح نواب صفوی، زیرگذر زیرگذر گویم، ساختمان مرکزی شهرداری شیراز، تونل ملل، پل و مسیر زندگی، باغ موزه هنر، سد تنگ سرخ، مجتمع خدمات آموزشی شهرداری، تقاطع غیرهم‌سطح رحمت-قائم، پروژه شهید استوار و تقاطعات مربوطه، اجرای عملیات خط ۴ قطار شهری، اجرای عملیات فاز دوم خط ۲ مترو، اجرای عملیات لینک ارتباطی خط ۱ به ۴ قطار شهری، آمفی تئاتر روباز و میادین شهری، دهکده گردشگری باغات و تملک باغات قصردشت، ورزشگاه‌های روباز، پروژه زندیه، تعریض بلوار دکتر شریعتی، عملیات اجرای سالن مطالعه و کتابخانه شهرداری را از مهمترین برنامه راهبردی عملیاتی شهرداری شیراز در سال‌جاری برشمرد.

کد خبر 751128

دیگر خبرها

  • شهر قم سالانه میزبان ۲۲ میلیون زائر داخلی و خارجی است
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • ۳ پل در محدوده دره نورالشهدا اراک ساخته می‌شود
  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • دستگیری اعضای باند فرا استانی سرقت از بانوان مسن شهر کرمان
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد