Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-19@00:04:47 GMT

انحلال معاونت گردشگری؛ آری یا نه!

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۳۷۳۳۰

انحلال معاونت گردشگری؛ آری یا نه!

تین‌نیوز | 

طرح ادغام معاونت گردشگری با معاونت سرمایه‌گذاری و به تعبیری انحلال معاونت گردشگری اگرچه در برخی از استان‌ها اجرایی شده اما هنوز در سازمان کل به نتیجه قطعی نرسیده است.

 خبرگزاری مهر در این باره نوشت: زمزمه‌های ترکیب معاونت گردشگری و معاونت سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی قوت بیشتری به خود گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی طرح تبدیل این سازمان به وزارتخانه گردشگری که توسط نمایندگان مجلس تهیه شده، قرار است در صحن علنی مجلس به بحث و بررسی گذاشته شود و از سوی دیگر با آمدن سعید اوحدی به بخش معاونت سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی نظرات به سوی او جلب شده و احتمال اینکه وی به عنوان وزیر پس از طرح وزارت خانه شدن مجلس معرفی شود قوت گرفته است.

از سوی دیگر بررسی این موضوع که تهیه طرح‌های سرمایه‌گذاری در گردشگری، تکمیل طرح‌ها، ارائه مجوزهایی نظیر موافقت اصولی ساخت هتل‌ها و مراکز گردشگری دیگر همه برعهده معاونت سرمایه گذاری است و این معاونت است که بودجه بیشتری را نسبت به معاونت گردشگری می‌گیرد باعث شده تا طرح ادغام این دو معاونت مطرح شود.  

معاون گردشگری: ایده کوچک‌سازی در دست بررسی است

در این باره سازمان میراث فرهنگی جلسات محدود و مقدماتی برای بررسی آن داشته است. محمد محب خدایی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی به خبرنگار مهر توضیح داد: این بحث از قبل مطرح بوده که باید تعداد معاونان سازمان کاهش پیدا کند این بحث‌ها به بخش توسعه سازمان مربوط می‌شود و معاونت توسعه براساس کار کارشناسی جمع‌بندی می‌کند که چه ترکیبی در معاونت‌ها ایجاد شود. فعلا جلسات اولیه برگزار شده و باید منتظر نتیجه‌ باشیم.  

وی گفت: سرمایه گذاری و زیرساخت، حوزه بزرگی است و تعدد حوزه‌های گردشگری هم زیاد است محوریت گردشگری تنها یک حوزه نیست این معاونت چتری بر سایر حوزه‌هاست به عنوان مثال اگر درباره گردشگری سلامت صحبت می‌کنیم زیرساخت‌های آن مربوط به وزارت بهداشت است زیرساخت‌های گردشگری تفریحی نیز در حوزه شهرداری‌هاست پس توسعه زیرساخت‌ها کار بسیار بزرگی است. دوستان در معاونت سرمایه گذاری در همه این حوزه‌ها فعالیت می‌کنند و ما در معاونت گردشگری باید تمرکزمان روی بحث توسعه حوزه بازار و جذب گردشگر باشد. بخش سرمایه گذاری هم کار زیادی دارد. به هر حال باید دولت را کوچک کرد و اگر این اتفاق بیفتد باید تدبیری اندیشیده شود که وظایف روی زمین نماند.

معاون توسعه: بنایی برای کوچک‌سازی نداریم!

اگرچه محب خدایی توضیحاتی درباره این طرح ارائه کرد اما احمد دانیالی معاون توسعه سازمان میراث فرهنگی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ما بنایی بر کوچک شدن سازمان نداریم. بخش‌نامه‌ای قبلا داده شده بود به همه سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها که توجیه شوند معاونت‌ها را کمتر کنند. هر کدام از سازمان‌ها نیز با توجه به قوانین و امور استخدامی‌توجیهات خود را بیان می‌کنند. توجیه ما هم این است که باید هر سه معاونت در سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری باقی بماند. چون هر سه معاونت مورد نیاز است.  

سعید اوحدی معاون سرمایه‌گذاری سازمان نیز که به تازگی این سمت را پذیرفته است گفت که هنوز تصمیمی‌در این باره گرفته نشده است. مانند بحث وزارتخانه شدن که تنها صحبت آن در میان است اما هنوز جدی نیست.

با این وجود در برخی از استان‌ها معاونت‌های گردشگری و سرمایه‌گذاری ترکیب و بسیاری از این اتفاقات مدت‌هاست که انجام شده است و یا اینکه اگر قبلا معاونت گردشگری و یا معاونت سرمایه گذاری داشتند اکنون گروه سرمایه گذاری و طرح‌ها و گروه گردشگری تشکیل شده که هر دو زیر مجموعه معاونت گردشگری اداره کل آن استان هستند مانند اداره کل میراث فرهنگی استان کهگیلویه و بویر احمد و یا استان گلستان. در استان خراسان شمالی نیز ۷ ماه است که چنین ادغامی‌انجام شده است و معاونت گردشگری تحت عنوان معاونت سرمایه گذاری فعالیت می‌کند. در استان لرستان نیز معاونت گردشگری کارهای مربوط به سرمایه گذاری را نیز انجام می‌دهد و این ادغام از چند سال پیش انجام شده است.

در هر حالت یعنی اینکه معاونت گردشگری زیر مجموعه معاونت سرمایه گذاری قرار گیرد و یا شاید بر عکس البته این احتمال هم وجود دارد که معاونت گردشگری جدا شده و به وزارتخانه تبدیل شود در هر حال این طرح به کوچک شدن  سازمان میراث فرهنگی کمک خواهد کرد و در صورت وزارتخانه شدن، گردشگری قدرت بیشتری پیدا می‌کند اما همه این طرح‌ها و بحث‌ها زمانی می‌تواند قوی تر مطرح شود که طرح وزارت خانه شدن سازمان میراث فرهنگی در مجلس تعیین تکلیف شود اما اگر نمایندگان مجلس بررسی بودجه ۹۷ را در دست بگیرند بررسی وزارتخانه شدن گردشگری مدت‌ها به تاخیر می‌افتد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیز تراس خواستار انحلال سازمان ملل شد

نخست‌وزیر سابق انگلیس با طرح این ادعا که سازمان ملل و کشورهای غربی بیش از حد به رژیم صهیونیستی سخت می‌گیرند، خواستار انحلال سازمان ملل شد!

به گزارش مشرق، «لیز تراس» نخست‌وزیر سابق انگلیس و عضو پارلمان این کشور با بیان اینکه دیگر هیچ فایده‌ای برای فعالیت سازمان ملل متحد نمی‌بیند، خواستار انحلال این سازمان شد.

او که در دوره نخست‌وزیری «بوریس جانسون» وزیر خارجه انگلیس بود، گفت سازمان ملل متحد در مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی در جنگ غزه نقش مخربی داشته است.

تراس در گفت‌وگو با پادکست «نیوزکست» بی‌بی‌سی گفت: «نمی‌توانم هدفی برای سازمان ملل کنونی متصور شوم. در حال حاضر این سازمان در رسیدگی به مسائل بین‌المللی بسیار ناکارآمد بوده و به‌عنوان‌مثال در مورد اسرائیل، عملاً مخرب عمل کرده است.»

این سیاستمدار انگلیسی با بیان اینکه سازمان ملل کنونی تنها وعده‌گاهی برای دیدار دولت‌های جهان است، گفت: «شورای امنیت سازمان ملل با ساختاری کنونی‌اش، با عضویت روسیه و چین، بی‌شک سودی برای امنیت جهان ندارد. من ائتلاف کشورهای هم‌فکر مانند ناتو را به‌مراتب ترجیح می‌دهم.»

تراس با طرح این ادعا که سیاستمداران انگلیسی نسبت به «اسرائیل»، «تعصب» منفی دارند، از رویکرد ایالات متحده نیز انتقاد کرد و گفت: «فکر می‌کنم آمریکا در حال حاضر بیش از حد از اسرائیل انتقاد می‌کند.»

این در حالی است که به عنوان مثال در حمله تلافی‌جویانه ایران به رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس در دفاع از مواضع این رژیم نقش فعال داشتند؛ حال آنکه حمله ایران در واکنش به حمله پیش‌دستانه رژیم اشغالگر به کنسولگری ایران در دمشق و شهادت هفت تن از مستشاران نظامی ایران انجام شد.

او در یک گفت‌وگوی طولانی برای تبلیغ کتاب خود با نام «۱۰ سال برای نجات غرب» خواستار قطع دسترسی چین به بازارهای تجاری شد و پیشنهاد داد هر کشوری که با چین همکاری تجاری دارد طرد شود!

تراس با انتقاد از روابط تجاری دولت انگلیس با چین گفت: «فکر می‌کنم ما در روابط تجاری خود با چین بیش از حد آزاد و آسان برخورد می‌کنیم. در دولت دیدم که بسیاری از افراد به فواید اقتصادی کوتاه‌مدت تجارت با چین فکر کرده و هزینه‌های شدید آن را در درازمدت در نظر نمی‌گیرند.»

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۰۰ هزار میلیاردی در گردشگری منطقه آزاد ماکو
  • موافقت با 14 طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان
  • سرمایه گذاری هلدینگ گردشگری در سواحل رود ارس درماکو
  • شناسه دار شدن بیش از ۳ هزار هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی
  • شناسه دار شدنبیش از ۳ هزار هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی
  • سودای جهانی شدن ابیانه چه زمانی محقق می‌شود؟
  • «ابیانه» یاقوت فلات مرکزی ایران/ سودای جهانی شدن محقق می‌شود؟
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشورهای عضو شانگهای برقرار شود
  • لیز تراس خواستار انحلال سازمان ملل شد
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشور‌های عضو شانگهای برقرار شود