Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام‌مهندسی کشور گفت: ۲۰۰ هزار مهندس دارای پروانه اشتغال در کشور وجود دارد، اما مشکلات پیش روی مهندسان در کشور نیز بسیار فراوان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، فرج‌الله رجبی صبح امروز در همایش ملی اخلاق مهندسی در صنعت ساختمان  که در سالن همایش‌های مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد، اظهار داشت: باید اخلاق در نظام‌مهندسی به دوران طلایی خود بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای اینکه اخلاق در بین مهندسان را تبیین کنیم باید بدانیم که وضعیت کلی اخلاق در جامعه و در بین دیگر اقشار جامعه از چه وضعیتی برخوردار بوده و وضعیت اخلاق عمومی جامعه در چه وضعیتی قرار دارد.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی کشور با انتقاد از برخی بی‌اخلاقی موجود در جامعه افزود: باید اعتراف کرد که جامعه در بخش‌های مختلف از اخلاق عدول کرده و باید به دوران اخلاق اسلامی بازگردد، چراکه در حال حاضر فقط مؤسسات اعتباری هزینه‌های میلیاردی به حبیب می‌زنند درحالی‌که صرفاً در استان فارس 700 مهندس در صف وام 3 میلیون تومانی ماندند.

عضو مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در مبحث دوم شیوه‌نامه مهندسی، دولت وظایفی بر دوش مهندسان نهاده که در حال حاضر از وضعیت مناسبی برخوردار نبوده و باید اصلاحات در آن به وجود آید.

رجبی تأکید کرد: 200 هزار مهندس دارای پروانه اشتغال در کشور وجود دارد، اما مشکلات پیش روی مهندسان در کشور نیز بسیار فراوان است، همچنین باید در کنار برطرف کردن مشکلات پیش روی مهندسان نظارت و دقت بر روی عملکرد مهندسان هم بیشتر شود.

وی با انتقاد از حجم بسیار بالای وجود مهندس در کشور تصریح کرد: باید آموزش در کشور نظام‌مند شود و دانشگاه‌های کشور نیز باید از پذیرش دانشجویان مهندسی بدون پشتوانه  و اطمینان از آینده شغلی خودداری کنند، چراکه حجم و تعداد مهندسان موجود در جامعه بسیار زیاد بوده که در تضمین اشتغال این افراد نیز برنامه‌های کافی به وجود آید.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی کشور عنوان کرد: سازمان نظام‌مهندسی کشور کاملاً مسئولیت‌پذیر است، اما باید سازمان‌ها و دستگاه‌های دیگر نیز در این عرصه وظایف خود را به‌درستی انجام دهند و ازاین‌جهت نیز سازمان نظام‌مهندسی کشور آمادگی برخورد با نواقص حاصل از کم‌کاری‌های مهندسان این سازمان در بخش‌های عمرانی مختلف کشور را دارد.

رجبی با تأکید بر اهمیت تعامل با دستگاه‌های مختلف ابراز کرد: در وضعیت کنونی سازمان نظام‌مهندسی کشور بدون تعامل و هم‌افزایی با دستگاه‌های دیگر نمی‌تواند به اهداف و منویات خود نائل شود، اما باید در این زمینه نیز دستگاه‌ها دیگر همکاری‌های لازم را داشته باشند، همچنین اصلاح برخی آئین‌نامه‌ها نیز مسئله‌ای بوده که باید در این سازمان انجام شود.

وی ادامه داد: مهندسان کشور باید دارای اخلاق حرفه‌ای شوند و در این زمینه باید نسبت به شیوه‌نامه‌ها ،آئین‌نامه‌ها و دیگر امور موردنیاز  این حرفه آشنایی کافی را داشته باشند.

انتهای پیام/

R7854/P41362/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۷۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان؛ مجتبی معین وزیری در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ضمن تبریک هفته کار و کارگر بیان کرد: یکی از اتفاقات خوبی که در زمینه کارگری رقم خورده این است که در دولت سیزدهم طبق میانگین کشور استان هرمزگان در بحث بازرسی کار و ایمنی کارگران و همچنین در کاهش خطرات جسمی و فوتی‌ها در سال گذشته رتبه یک کشوری را کسب کرده است.

وی افزود: در طرح طبقه بندی و یکسان سازی حقوق در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر کارگر، در کشور ۵۵ درصد مشمول این طرح می‌شوند که در استان هرمزگان ۶۶ درصد کارگران شامل این طرح شده‌اند؛ همچنین در حوزه رسیدگی هیئت حل اختلاف کارگری و کارفرمایی نیز مدت زمان رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی در کل کشور ۳۷ روز است که در استان هرمزگان این آمار به ۱۲ روز کاهش یافته است و هرمزگان در بخش نیز رتبه نخست کشوری را در اختیار دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان ادامه داد: همه ی تلاش ما بر این بوده که به جای دعوت مردم به مشاغل کارگری و کارمندی به سمت کارآفرینی حرکت کنیم و در همین زمینه، در حوزه مشاغل خرد، سال گذشته، ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی صادر شده که از این تعداد حدود ۶ هزار مرکز، فعال هستند و تسهیلات دریافت کرده‌اند.

در ادامه معین وزیری از برنامه‌های پیش رو در زمینه اشتغال خبر داد و گفت: یک بازارچه مشاغل خانگی در هفته دولت در شهرستان میناب و یک بازارچه هم در شهرستان بندرعباس در ورزشگاه کارگران افتتاح می‌شود و مردم می‌توانند به صورت دائم محصولات خود را از این طریق به فروش برسانند.

کد خبر 6094420

دیگر خبرها

  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • خاطرات مهندس جعفر شریف امامی از کار در راه آهن
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • از این مهندس پاس به آن پاسور گل؛ ژاوی و کروس چرا مثل مسی و مولر استعفای خود را پس گرفتند؟
  • طرح نور در چارچوب اعتقاد و بصیرت جاری شده است
  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • (ویدیو) رئیسی: ما پای کار ایرانیم؛ کارگران ایران با روحیه جهادی پای کار ایران هستند