Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ دهمین دوره جایزه بزرگ زیست فناوری همزمان با نمایشگاه فن بازار زیستی توسط مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری و انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی پزشکی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

در این جشنواره که فراخوان آن از مردادماه آغاز شده بود، ۴۲ طرح تحقیقاتی منطبق با اولویت های اعلام شده مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد ۱۱ طرح به مرحله نهایی داوری رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح ها از جنبه وجود محصول تجاری، سطح تکنولوژی مورد استفاده و کمک به حل مشکلات کشور بررسی شدند و طرح هایی در اولویت قرار گرفتند که در حوزه های مختلف زیست فناوری از جمله پزشکی، کشاورزی، صنعت، محیط زیست، علوم پایه و آبزیان به محصول نهایی قابل عرضه به بازار رسیده اند.

هیات داوران جایزه بزرگ زیست فناوری را روسای ستاد توسعه زیست فناوری، موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، انجمن زیست فناوری، انستیتو پاستور، مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس و معاون پژوهشی و اعضای هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و انستیتو پاستور تشکیل دادند.

در این جشنواره طبق نظر هیات داوران برنده برای جوایز اول و دوم معرفی نشد و محمد امین حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی منطقه غرب و شمال غرب کشور، برای «تولید تجاری بیومس و محصولات آرایشی- بهداشتی و مکمل بر پایه ریزجلبک ها» و نادر مقصودی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای «تحقیق و تولید فاکتور ۸ نوترکیب انسانی» به صورت مشترک به مقام سوم دست پیدا کردند.

حسن حبیبی برای طرح «تولید کیت مولکولی بررسی AZF»، دکتر مجید مقبلی برای طرح «بیوفیلتر تصفیه آب و پساب آلوده به مواد سمی، بیوفیلتر تصفیه شده شیرابه زباله» و پیمان سازنده چی برای طرح «تولید صنعتی ریزجلبک گرید غذایی و دارویی اسپیرولینا با استفاده از نسل جدیدی از فتوبیوراکتورها بسته» مورد تقدیر قرار گرفتند.

جایزه بزرگ زیست فناوری، از سال ۱۳۷۸ توسط مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس و با حمایت صندوق سرمایه‌گذاری زیست ‌فناوری معاونت علمی‌ و فناوری ریاست‌ جمهوری اعطا می شود.

منبع: مهر

202

برندگان جایزه دهمین دوره زیست فناوری فن بازار

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۷۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.
پیرعلی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.
وی گفت: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.
هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.
سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر می کند
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد