Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق نجفي در مصاحبه‌ اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري صداوسيما در حاشيه نشست مديران عامل شهرکهاي صنعتي با وزير صنعت، معدن و تجارت افزود: هم اکنون برخي از اين واحدها با ظرفيت ده تا هفتاد درصد فعالند و وزارت صنعت، معدن و تجارت در تلاش است تا حداقل بيست هزار واحد را به ظرفيت مصوب برساند.
وي افزود: در صورتيکه اين اقدام در چهار سال آينده محقق شود، حداقل 161 هزار شغل جديد بصورت مستقيم ايجاد مي‌شود و همين ميزان نيز، بصورت غير مستقيم شغل ايجاد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به وجود مشکلاتي براي تامين مالي واحدهاي صنعتي کوچک و متوسط در شبکه بانکي گفت: تاکنون وزير صنعت مذاکرات خوبي با مسوولان شبکه بانکي داشته و نتايج خوبي حاصل شده که اميدواريم هرچه سريعتر، مشکلات تامين مالي واحدهاي صنعتي و توليدي کوچک و متوسط در بانک‌هاي عامل برطرف شود.
نجفي افزود: در بحث تامين مالي، آنچه بيشتر توليد کنندگان را اذيت مي کند، بحث وجود مقررات زائد و دست و پا گير است که خوشبختانه مسوولان بانک‌ها نيز به اين مورد اذعان داشته و درصدد برطرف کردن مشکلات اين بخش هستند.
وي افزود: نشست امروز مديران و مسوولان شهرکهاي صنعتي با وزير صنعت نيز به همين دليل برگزار شده که آخرين وضعيت شهرکهاي صنعتي بررسي و براي حل مشکلات آنها در سراسر کشور، چاره انديشي شود.
 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۰۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین ۴۵۰۰ شرکت هوش مصنوعی دارد

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) روز پنجشنبه اعلام کرد تعداد شرکت‌های هوش مصنوعی (AI) در چین از ۴۵۰۰ فراتر رفته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) اعلام کرد که تعداد شرکت‌های هوش مصنوعی (AI) در این کشور از 4500 فراتر رفته است؛ این نشان‌دهنده رشد چشمگیر این صنعت در سال‌های اخیر است.

هوش مصنوعی، محرک تحول صنعتی

هوش مصنوعی به عنوان یک فناوری استراتژیک، دور جدیدی از انقلاب علمی، فناوری و تحول صنعتی را رهبری می‌کند و به عنوان نیروی محرکه مهمی برای صنعتی شدن جدید عمل می‌کند.

تمرکز بر فناوری‌های کلیدی

به گفته تائو چینگ؛ سخنگوی MIIT چین قصد دارد با تمرکز بر فناوری‌های مدل بزرگ اساسی مانند الگوریتم‌ها و قدرت محاسباتی، به پیشرفت‌ها در فناوری‌ها و محصولات اصلی، از جمله تراشه‌های هوشمند، الگوریتم‌ها و چارچوب‌های مدل بزرگ سرعت بخشد.

در گام بعدی، چین تمرکز خود را بر موارد زیر خواهد گذاشت:

بهبود عملیات و مدیریت منبع تغذیه محاسباتی برای تولیدراهنمایی شرکت‌ها برای سرعت بخشیدن به ایجاد مدل‌های بزرگ عمومی با رقابت جهانیپرورش مدل‌های بزرگ صنعتی برای سناریوهای تولیدایجاد یک پایگاه داده صنعتی در سطح بالاتحریک ارزش داده‌های صنعتیفعال کردن صنعتی شدن هوش مصنوعیبهره‌مندی از هوش مصنوعی برای احیای تالاب‌های فارس

اقدامات ویژه‌ای در صنایع کلیدی که تأثیر قابل توجهی بر اقتصاد ملی دارند با نیروی محرکه قوی و پایه دیجیتالی خوب برای فعال کردن صنعتی شدن هوش مصنوعی جدید اجرا خواهد شد.

به گفته تائو، ادغام عمیق‌تر فناوری‌های هوش مصنوعی در کل فرآیند تولید و افزایش قابل توجه سطح عملیات هوشمند در تحقیق و توسعه، تولید آزمایشی، ارائه خدمات و ... ضروری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • روایت برخورد با مجتمع صنعتی آلاینده در زنجان
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • زمین ۱.۸ میلیون واحد نهضت ملی مسکن تامین شد
  • هدفگذاری ۸۰ طرح صنعتی بزرگ در استان قزوین
  • افزایش۱۴ درصدی تولید گوشت‌مرغ در خراسان رضوی
  • چین ۴۵۰۰ شرکت هوش مصنوعی دارد
  • بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند