Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزراش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، براساس این قرارداد که شامگاه دوشنبه (۲۷ آذرماه) امضا شد، شرکت تکینت در مدت ۱۸ ماه برای یک واحد ۵۰۰ هزار تنی لایسنسور تعیین خواهد کرد و هزینه نهایی ساخت پروژه اصلی را که GTOP یا GTPP یعنی گاز طبیعی به پلی‌پروپیلن یا گاز طبیعی به پلی‌ الفین خواهد بود را برآورد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهرام شهسواری، رئیس هیات مدیره پتروشیمی اردبیل با اشاره به این که این مگاپروژه ملی دارای حجم بالای سرمایه گذاری معادل ۱.۶میلیارد یورو برای کل پروژه است، گفت: انجام این پروژه سرانجام منجر به ایجاد ۱۵۰۰ شغل مستقیم و ۱۰ هزار شغل غیرمستقیم برای استان اردبیل می شود.

او ادامه داد: از اواسط سال ۹۶ که واحد مهندسی فعال در داخل شرکت پتروشیمی اردبیل شکل گرفت، همزمان مذاکرات با شرکت تکینت ایتالیا همسو با رویکرد صنعت به تولید پلی پروپیلن از متانول آغاز شد.

شهسواری از جمله دستاوردهای مهم این قرارداد را بومی سازی دانش مهندسی و تربیت نیروی انسانی متخصص تحت نظارت مهندسان تراز اول جهانی شرکت تکینت دانست و تصریح کرد: این کار منجر به انتقال دانش به مهندسان ایرانی می شود و علاوه بر آن در بخش ساخت، نظارت بر نصب و راه اندازی به عنوان سرمایه شرکت باقی خواهند ماند و سرانجام پتروشیمی اردبیل با استفاده از توان مهندسی خود برای تامین، نگهداری و بهره‌برداری از پروژه‌ خودکفا خواهد شد.

برنامه دراز مدت تکینت ایتالیا برای حضور در ایران

همچنین جورجو ورونزی، مدیر بازرگانی شرکت ساخت و مهندسی تکینت نیز در مراسم امضای این قرارداد گفت: این شرکت برای حضور در صنعت پتروشیمی ایران برنامه دراز مدت دارد و بر اساس استراتژی شرکت برای کاهش هزینه های مهندسی از نیروی‌های بومی در سراسر جهان استفاده شده است که بنا بر خواست پتروشیمی اردبیل این راهبرد در ایران نیز اجرایی خواهد شد.

او با اشاره به این که شرکت تکینت با اطلاعات کامل در زمینه مهندسی پروژه برای همکاری با شرکت‌های مهندسی فعال در داخل ایران آمادگی دارد، اظهار کرد: شرایط کار در صنعت انرژی ایران نسبت به سال‌های پیش از تحریم‌های بین‌المللی تغییر کرده است و ما تلاش داریم تا خودمان را سازگار کنیم و همه خدماتی که این صنعت نیاز داشته باشد در اختیار آنها قرار خواهیم داد.

402

پتروشیمی تولید گاز طبیعی سرمایه گذاری واحد مهندسی بومی سازی قرارداد ایران ایتالیا

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۰۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند

احمد مهدوی، دبیرکل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت نامه‌ای که در خصوص سیاست‌های ارزی و نحوه بازگشت ارز به نیما خطاب به رهبری نوشته شده وجهه قانونی ندارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم, احمد مهدوی، دبیرکل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت نامه‌ای که در خصوص سیاست‌های ارزی و نحوه بازگشت ارز به نیما خطاب به رهبری نوشته شده وجهه قانونی ندارد.

وی افزود چون اولا اصلا خطاب به رهبری نوشته نشده بود و با این عنوان از ما امضا نگرفتند. دوما قرار بود نامه تحویل برخی از مسئولین مربوطه مثل دکتر فرزین، رئیس‌کل بانک مرکزی و آقای مخبر شود‌. سوما قرار بود اصلا این نامه منتشر نشود‌. نکته بعد اینکه این نامه از سوی آقای جهرمی مدیرعامل بورس کالا به ما ارسال شد تا نامه را امضا کنیم.

وی ادامه داد خود ما در انجمن پتروشیمی که بزرگ‌ترین صادرکننده کشور هستیم و بیشترین ارز را وارد کشور می‌کنیم نزد آقای فرزین رفتیم و مسائل خودمان را مطرح کردیم و با نتیجه از جلسه خارج شدیم. هیچ مشکلی هم با سیاست ارزی بانک مرکزی نداریم و در هماهنگی کامل هستیم. 

این فعال اقتصادی اضافه کرد : درب اتاق آقای فرزین همیشه به روی ما صادرکنندگان باز است و همیشه وقت می‌دهند تا ما نظراتمان را با ایشان در میان بگذاریم. الان هم مشغول کار هستیم و ارز خودمان را به‌طور کامل وارد سامانه نیما می‌کنیم. بانک مرکزی پشتیبان تولید است و ما هم بنابر وظیفه در خدمت بانک مرکزی هستیم. برخی جوسازی‌ها نباید به اقتصاد کشور لطمه بزند‌ چون این خواسته دشمنان ماست.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد مشخص نیست چرا در این شرایط جنگ اقتصادی چنین نامه‌ تحریک‌آمیزی نوشتند و آن را به دور از مسائل اخلاقی و حرفه‌ای منتشر کردند. به عقیده من جریانی این نامه غیرقانونی را تنظیم و منتشر کرده‌اند که به تازگی موظف به تحویل ارز در سامانه نیما شده‌اند و از این موضوع شاکی هستند. ما سالیان طولانی است که این کار را انجام می‌دهیم و مشکلی هم نداریم.

وی ادامه داد اصلا بعید است برخی انجمن‌ها مثل صنعت کفش و نساجی که این نامه را مهر کرده‌اند ارز چندانی به نیما بیاورند که حالا نامه گلایه‌آمیز هم نوشته‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدایای ویژه الساندرو دل پیرو برای همکارانش؛ میکا ریچاردز: به امضای قرارداد مدلینگ خودم نزدیک شدم / زیرنویس فارسی
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است