Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام- ایرنا - فرماندار چرداول گفت: هر گونه اظهار نظر و مطلبی در خصوص پس لرزه های بعد از زلزله کرمانشاه که در شهر سرابله ایجاد شده است کذب بوده و تا اعلام نتیجه نهایی از طریق مراجع ذیصلاح مردم این شهر هیچ هراسی نداشته باشند.

مراد یگانه روز سه شنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به تازگی مطالبی در فضای مجازی و بعضی کانال ها در خصوص پس لرزه ها و صداهای شنیده شده در سطح شهر سرابله منتشر شده که این مطالب واقعیت نداشته و تاکنون هیچ مرجع رسمی نظریه ای در این مورد اعلام نکرده اند، بطور قطع در صورت وجود هرگونه موضوع خاصی و یا مشکلی مراتب از طریق رسانه های خبری به اطلاع مردم رسانده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پس از زلزله 21 آبان ماه در کرمانشاه خیلی برخی از شهرهای استان ایلام و بخصوص شهرستان چرداول به دلیل نزدیکی به کانون این زلزله شدید را حس کردند و خساراتی به اماکن مسکونی، تجاری و اداری وارد شد که گزارش این خسارات به استاندار و سایر مراجع اجرایی و نظارتی استان منعکس شده است.
فرماندار چرداول تاکید کرد: پس از این زلزله شدید تا چندین روز پس لرزه ها و صداهایی در شهر سرابله شنیده و حس شده که باعث اضطراب و دلهره مردم شد، با رایزنی مسئولان استانی گروهی از اساتید دانشگاه و مرکز زلزله نگاری تهران برای تعیین دلایل و علت های این حادثه به سرابله اعزام شدند.
یگانه یادآور شد: در بررسی های اولیه وجود پس لرزه ها را یک امر طبیعی بخاطر زلزله شدید سرپل ذهاب دانستند و اعلام شد که جهت بررسی دقیق این موضوع دستگاه های پیشرفته ای در نقاط مختلف شهر نصب می شود که در همین ارتباط نیز 10 دستگاه پیشرفته لرزه نگاری در سطح شهر سرابله نصب و به مدت یک هفته ضمن حضور کارشناسان تمام داده های ثبت شده در این دستگاه ها جمع آوری شد.
وی اضافه کرد: کارشناسان زلزله نگاری داده های آماری خود در یک هفته گذشته را تخلیه و جمع آوری و جهت بررسی به تهران منتقل و عنوان کرده اند باید مطالعات دقیق تری در این زمینه داشته باشند.
فرماندار چرداول گفت: این کارشناسان اعلام کرده اند تا چند روز آینده نتیجه و نظر قطعی را مکتوب به مسئولان استانی اعلام می کنند و هرگونه تصمیم و اظهار نظر مراجع قانونی در مورد وضعیت پس لرزه ها و شهر سرابله را به مردم اعلام خواهیم کرد.
یگانه ضمن انتقاد از برخی از کانال ها و سایت های خبری در مورد انعکاس مطالب کذب و ایجاد دلهره و هراس در بین مردم یادآور شد: تاکنون هیچ نتیجه قطعی از این بررسی ها اعلام نشده و مردم شهر سرابله آرامش خود را حفظ و به شایعات بی اساس توجهی نداشته باشند.
به گزارش ایرنا در یک ماه گذشته پس از زمین لرزه 21 آبانماه پس لرزه ها و صداهای شدیدی در شهر سرابله به وقوع پیوست که باعث وحشت مردم شد تا جاییکه روزهایی متمادی پس از این واقعه عده ای از مردم در زیر چادر زندگی کردند.
با گذشت زمان و بصورت ملموس در یک هفته گذشته این صداها و پس لرزه ها کاهش ملموسی داشته که این مورد علامت مثبتی از نگاه کارشناسان زلزله نگاری است.
شهرستان 59 هزار نفری چرداول به مرکزیت شهر سرابله در 30 کیلومتری ایلام قرار دارد.
خبرنگار: رضا آزادی ** انتشار دهنده: حسن کهزادیان
7176/6119

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵ زمین‌لرزه در خوی طی هفته گذشته

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در هفته گذشته چالوس استان مازندران بعد از زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۹ کیلومتری با زمینلرزه دیگری به بزرگای ۳.۷ لرزید. به گفته دکتر مهدی زارع، استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله در گفت‌وگو با ایسنا، گسل اصلی مرز شمالی استان مازندران شامل گسل‌های «مازندران»، «کاسپین» و «خزر» یک گسل راندگی پنهان است که لغزش عمودی دو میلی‌متر در سال و متوسط افقی ۳ میلی‌متر در سال را نشان می‌دهد. در جنوب البرز، امتداد گسل‌های «آستانه»، «فیروزکوه»، «مشا» و «طالقان» و از شرق به غرب از میزان لغزش ۵ تا ۲ میلی‌متر در سال تخمین زده شده است.

وی خاطر نشان کرد: مهمترین گسل‌های لرزه‌زا در منطقه البرز مرکزی شامل گسل‌های زیر می‌شود:

* گسل شمال البرز
* گسل کاسپین (مازندران)
* گسل لاریجان
* گسل لار
* گسل مشا
* گسل کندوان
* گسل بلده

در خوی استان آذربایجان غربی دو زلزله به بزرگای ۲.۷ و زلزله‌های ۲.۸، ۲.۹ و ۴.۲ به ثبت رسید و کیانشهر استان کرمان با زلزله ۳.۹ و کنگ استان هرمزگان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ لرزیدند.

جزئیات زلزله‌های هفته گذشته به این شرح است:

شنبه اول اردیبهشت

کنگ استان هرمزگان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ در عمق ۲۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۷ کیلومتری کنگ، ۳۳ کیلومتری بندر لنگه و ۴۷ کیلومتر جزیره تنب بزرگ این استان بوده است.

خوی استان آذربایجان غربی بعد از یک زلزله ۲.۷، زمینلرزه دیگری با بزرگای ۴.۲ در عمق ۱۳ کیلومتری را تجربه کرد که رومرکز این رخداد لرزه‌ای در ۱۰ کیلومتری خوی و ۳۱ کیلومتری ایواوغلی استان آذربایجان غربی و ۳۵ کیلومتری تسوج استان آذربایجان شرقی بوده است.

در مرزن آباد استان مازندران زلزله ۲.۷ رخ داد.

یکشنبه ۲ اردیبهشت

در خوی استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۸ به ثبت رسید.

معمولان استان لرستان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۵ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۰ کیلومتری معمولان، ۲۲ کیلومتری ویسیان و ۲۴ کیلومتری خرم آباد این استان گزارش شد.

دوشنبه ۳ اردیبهشت

در اینچه برون استان گلستان زلزله ۲.۹ رخ داد.

بهاباد استان یزد زمینلره‌ای به بزرگای ۳.۱ در عمق ۱۱ کیلومتری را تجربه کرد که رومرکز این رخداد لرزه‌ای در ۳۰ کیلومتری بهاباد و ۴۰ کیلومتری بافق استان یزد و ۷۴ کیلومتری کوهبنان استان کرمان بوده است.

در فین استان هرمزگان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۷ در عمق ۱۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید و کانون آن در ۲۷ کیلومتری فین، ۴۱ کیلومتری قلعه قاضی و ۴۴ کیلومتری بندرعباس این استان گزارش شد.

سه‌شنبه ۴ اردیبهشت

در چلگرد استان چهارمحال و بختیاری زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۸ کیلومتری به ثبت رسید و رومرکز آن در ۳۳ کیلومتری چلگرد این استان، ۳۸ کیلومتری قلعه خواجه و ۶۵ کیلومتری لالی استان خوزستان بوده است.

در شوسف استان خراسان جنوبی زلزله ۲.۷ به ثبت رسید.

چالوس استان مازندران بعد از زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۹ کیلومتری، زمینلرزه دیگری به بزرگای ۳.۷ در عمق ۱۵ کیلومتری را تجربه کرد که کانون این رخدادهای لرزه‌ای در ۶ کیلومتری چالوس، ۱۱ کیلومتری نوشهر و ۱۴ کیلومتری کلارآباد این استان بوده است.

چهارشنبه ۵ اردیبهشت

در گتوند استان خوزستان زلزله ۲.۵ رخ داد.

در کیانشهر استان کرمان زلزله ۳.۹ در عمق ۶ کیلومتری به ثبت رسید که رومرکز آن در ۱۸ کیلومتری کیانشهر، ۲۲ کیلومتری کوهبنان و ۳۲ کیلومتری راور این استان گزارش شد.

جم استان بوشهر با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۸ در عمق ۲۰ کیلومتری زمین لرزید و کانون آن در ۲ کیلومتری جم، ۲۸ کیلومتری بندر کنگان و ۳۲ کیلومتری بنک این استان گزارش شد. زلزله ۲.۷ از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه بوده است.

پنج شنبه ۶ اردیبهشت

در بابامنیر استان فارس زلزله ۲.۷ و در جایزان استان خوزستان زلزله ۲.۵ به ثبت رسید.

جمعه ۷ اردیبهشت

در خوی استان آذربایجان غربی دو زلزله ۲.۷ و ۲.۹ به ثبت رسید.

دیگر خبرها

  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • پیولی: به شایعات اخراجم توجهی نمی‌کنم
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • وقوع زمین‌لرزه ۶.۹ ریشتر در جنوب ژاپن+ فیلم
  • (ویدئو) وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله
  • وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن | ویدئو
  • زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن را لرزاند
  • وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری در ژاپن
  • چالوس دوبار لرزید
  • ثبت ۵ زمین‌لرزه در خوی طی هفته گذشته