عرضه توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان حوزه نفت در پارس جنوبی
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۴۱۳۱۳
دومین بازار تکنولوژی و نوآوری در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی با حمایت معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری در پارس جنوبی برگزار میشود.
به گزارش ایسنا، دومین بازار تکنولوژی و نوآوری در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و پارک علم و فناوری خلیجفارس از 5 تا 7 اسفندماه امسال در پارس جنوبی برگزار میشود.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
عبدالحمید امامی، عضو کمیته فنی دومین بازار تکنولوژی و نوآوری در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی با اشاره به توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان داخلی گفت: در بسیاری موارد خدمات فناورانه را که شرکتهای خارجی در منطقه پارس جنوبی ارائه میدهند، میتوان باکیفیت بالاتر و بومیسازی شده از سوی شرکتهای دانشبنیان و فناوران ایرانی دریافت کرد.
وی با بیان اینکه بازار تکنولوژی و نوآوری در صنعت نفت میتواند بستر بهرهمند شدن صنعت از قابلیتهای شرکتهای داخلی را فراهم کند، یادآور شد: پیش از این نیز صنعت نفت برای بهتر شدن این ارتباط گامهایی برداشته است. برای مثال شرکت ژاپنی طرحی در حوزه نفت دارد که با واگذاری آن به شرکتهای دانشبنیان داخلی توانستند این فناوری را علاوه بر بومیسازی با راندمان و کیفیت بالاتری تولید کنند؛ از این رو استفاده از فناوری داخلی در حوزه نفت و گاز اتفاق جدیدی نیست.
انتهای پیام

منبع: ایسنا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۱۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
هدفگذاری وزارت جهاد کشاورزی برای احداث 10 دهکده فناوری و نوآوری در سال آینده
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سید جواد ساداتینژاد وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه مراسم رونمایی دستاوردهای تحقیقاتی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای اقتصادی شدن کشاورزی و ارزانسازی غذا یکی از مهمترین اقدامات افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی است که تنها از راه دانش و فناوری امکانپذیر است.
وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی رسالت بهرهوری در بخش کشاورزی را بر عهده دارد و سازمان تات مامور انجام این امر است.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که حمایت از بخش دانشبنیان وظیفه تمام حوزههای دولت است، گفت: امسال وزارت جهاد کشاورزی موفق به احداث اولین پارک علم و فناوری و منابع طبیعی شد و 6 دانشکده فناوری و نوآوری را در استانها راهاندازی کرده است، برنامهریزی می کنیم تا سال آینده 10 دهکده فناوری و نوآوری جدید احداث کنیم.
وی افزود: با بسترسازی انجام شده برای 2 هزار شرکت دانش بنیان ظرفیت حمایت و استقرار داریم. در حال حاضر 840 شرکت دانش بنیان در بخش کشاورزی فعال هستند که با توجه به فرمان مقام معظم رهبری برای افزایش این شرکت ها، تلاش می کنیم دانش بنیان های بخش کشاورزی را از 4.2 به 6.5 درصد برسانیم.
ساداتی نژاد با بیان اینکه یکی از ضعف های بخش کشاورزی نبود آمار و اطلاعات دقیق است، عنوان کرد: در دولت سیزدهم رصدخانه کشاورزی ایران راه اندازی شده تا بتوانیم در کل کشور داده های بخش کشاورزی را دقیق و به روز دریافت کنیم.