Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، محمدرضا رضایی کوچی در نخستین همایش ملی اخلاق مهندسی در صنعت ساختمان که در سالن همایش‌های مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد، با اشاره به اینکه باید در حوزه اخلاق توجه بیشتری به آموزه‌ها داشته باشیم، اظهار کرد: مهندسان در عرصه سازندگی در کشور خدمات ارزشمندی داشته‌اند.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت‌هایی که از نظر مالی در حوزه مهندسی داریم اما مهندسان با تلاش خود مایه افتخار نظام اسلامی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه مهندسان تجربه و استعداد مطلوبی دارند، تصریح کرد: در پرورش مهندس پنجمین کشور دنیا هستیم و تا کنون به نتایج مطلوبی رسیده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه باید ضوابط و مقررات نظام مهندسی را در شهرهای مختلف به شیوه مطلوب دنبال کنیم، عنوان کرد: ایجاد روابط منفی میان مهندسان آسیب‌های مختلفی را به دنبال دارد که باید به دنبال رفع این آسیب‌ها باشیم.

رضایی با اشاره به اینکه 127 هزار میلیارد تومان ظرفیت عمرانی کشور در نظر گرفته شده است، مطرح کرد: این هزینه باید توسط مهندسان در حوزه عمرانی هزینه شود که یک ظرفیت بزرگ برای کشور است و نظارت بر این هزینه نیز باید توسط مهندسان دنبال شود.

وی از نقش افراد مختلف در ساخت ساختمان‌ها یاد کرد و گفت: 18 هزار واحد مسکونی در کشور نیازمند مقاوم‌سازی است و اکنون دو میلیون واحد مسکونی در کشور کم داریم در حالی که توان تولید مسکن در کشور یک میلیون واحد بوده و اکنون با وضعیت رکود به 600 تا 700 هزار واحد رسیده است.

رضایی با بیان اینکه 400 هزار مهندس در کشور برای تامین حداقل‌های زندگی خود با مشکل روبه رو هستند، تصریح کرد: تا کنون به عنوان قانون‌گذار و نهاد مجری نتوانسته حمایت‌های لازم را از این قشر داشته باشیم.

وی بر لزوم بررسی قوانین نظام مهندسی تاکید کرد و افزود: وزارت راه و شهرسازی ایراداتی را مطرح کرده است اما برای ساختن ساختمان‌های مطلوب باید به مهندسان اختیارات لازم را واگذار کنیم.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد:‌ اختیار مهندسان باید افزایش یابد تا این افراد با مسؤولیت و دانش خود ساختمانی را بسازند و بعد از آن نیز بتوانند نسبت به عملکرد خود پاسخگو باشند؛ در مورد پلاسکو نتوانسته در پایان به یک فرد پاسخ‌گو برسیم.

وی با تاکید بر اینکه 19 میلیون نفر در بافت فرسوده آسیب‌پذیر زندگی می‌کنند، اظهار کرد:‌ بعد از زلزله کرمانشاه یک حمله سنگینی علیه مهندسان شروع شده است در حالی که همه مشکلات به مهندسان بر نمی‌گردد.

رضایی خاطرنشان کرد: قانون هم می‌تواند اشتباهاتی داشته باشد و دستگاه‌های نظارتی نیز می‌توانند به رسالت خود به خوبی عمل نکنند و به دنبال آن مهندسان نیز می‌توانند اشتباه کنند.

وی با اشاره به اینکه تعامل و هم‌افزایی درون مجموعه‌ای نیز باید میان مهندسان افزایش یابد، اضافه کرد: رقابت ناسالم میان مهندسان باید برداشته شود چرا که اکنون این رقابت‌ها بیشتر شده است و باید برای رفع آنها گام برداریم.

رضایی با بیان اینکه مهندسان را نباید خودمان تخریب کنیم، گفت: اگر به این افراد تهمت بزنیم جامعه به مهندسان بی‌اعتماد می‌شود؛ در مرحله‌ای که جامعه فکر کند در ساخت و ساز ساختمان مهندس هیچ نقشی ندارد به یک فاجعه بزرگ رسیده‌ایم.

وی یادآور شد: امروزه ظرفیت صادرات و خدمات فنی و مهندسی بالاست اما کمتر از این ظرفیت استفاده می‌شود، اکنون توان داریم که در کشورهای دیگر به ساخت ساختمان اقدام کنیم اما تحقق این امر نیازمند افزایش اعتماد نسبت به مهندسان است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۱۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است

رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • شاهکار مهندسان ایرانی در آسیا/ تعظیم سریلانکا به توان فنی ایران
  • واگذاری ۳۰ هزار قطعه زمین روستایی در آذربایجان غربی
  • پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد
  • ساخت بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در کشور آغاز شده است
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • گره ناگشوده مسکن ملی در آذرشهر/ جانی که به لب رسیده است
  • زمین ۱.۸ میلیون واحد نهضت ملی مسکن تامین شد
  • ۴۴۶ هکتار از اراضی محدوده شهر بوشهر به طرح نهضت ملی مسکن اختصاص یافت