Web Analytics Made Easy - Statcounter

پکن- ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران گفت: دو کشور ایران و چین برای همکاری در حوزه سلامت و لزوم برنامه ریزی جامع تر برای تحقق آن ظرفیت های بالایی دارند و جذب فایناس توسط چین در پروژه های بهداشت و درمان یکی از آنها است که علاقه مند به همکاری در این زمینه هستیم.

به گزارش ایرنا، سید حسن قاضی زاده هاشمی روز سه شنبه در دیدار با دکتر 'لی بین' وزیر کمیسیون ملی سلامت و تنظیم خانواده جمهوری خلق چین در پکن با ابراز خرسندی از حضور در چین و ملاقات با وی گفت: چین در زمینه نظام سلامت توانمندی ها و تجارب بالای دارد و ایران آماده است از این تجارب در راستای توسعه کشور استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او برای جذب فاینانس توسط چین در پروژه های بهداشتی و درمانی و احداث و تجهیز بیمارستان در ایران ابراز علاقه کرد و گفت: ما یش از این از شرکت های چینی دعوت کرده ایم تا در پروژه های درمانی ما به خصوص ساخت بیمارستان مشارکت فعال داشته باشند، به ویژه که قوانین جاری، سرمایه گذاری در ایران به ویژه در بخش بهداشت و درمان را تسهیل کرده است.
وی ادامه داد: فکر می کنم اکنون فرصت بسیار مناسبی برای حضور شرکت های چینی در ایران باشد و انتظار ما حضور هرچه بیشتر شرکت های چینی در بازار سلامت ایران است.
هاشمی برای ارتقای همکاری های دو کشور در تمام ابعاد حوزه سلامت از جمله دارو، تجهیزات پزشکی، طب سنتی، ساخت بیمارستان و مراکز درمانی، آموزش پزشکی، آموزش متخصصان، تحقیقات سلامت، ایمنی غذا، درمان بیماران، پیوند اعضا، بهداشت، مبارزه با بیماری های واگیر و غیر واگیر، انتقال خون و تولید واکسن اعلام آمادگی کرد.
او گفت: یاداشت تفاهم همکاری های بهداشتی دو کشور و سایر اسنادی که در این سفر امضا خواهد شد مبنای بسیار خوبی برای توسعه همکاری های بهداشتی خواهند بود و انتظار داریم همکاران ما برای اجرایی شدن تفاهمات، به صورت جدی پیگیر باشند.
وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش به تبیین اهم دستاوردهای کشورمان و ابعاد طرح تحول سلامت در ایران پرداخت و گفت: وجود 60 دانشگاه علوم پزشکی و 200 هزار دانشجو در بخش های خصوصی و دولتی، تولید بیش از 95 اشکال دارویی و حدود 50 مواد اولیه در داخل ، فعالیت 600 مرکز تحقیقاتی و 300 شرکت دانش بنیان، فعالیت بیش از سه هزار بهورز در روستاها و فعالیت 900 بیمارستان دولتی و خصوصی از جمله این دستاوردها است.
قاضی زاده هاشمی در بخش دیگری از سخنانش به توسعه روابط سیاسی و اقتصادی دو کشور پرداخت و با اشاره به سفر 'شی جین پینگ' رئیس جمهور چین به ایران در بهمن ماه سال 94 و ملاقات های ایشان با مقام معظم رهبری و رئیس جمهور ایران گفت: سند برقراری روابط جامع راهبردی دو کشور که در این سفر منتشر شد فصل نوینی را در توسعه روابط دو کشور گشود.
او همچنین با اشاره به سفر موفقیت آمیز خانم 'لیو یان دونگ' معاون نخست وزیر در امور آموزشی، علوم، فرهنگ، بهداشت و ورزش به ایران در سالجاری گفت: چین در سیاست خارجی کشورمان جایگاه مناسبی دارد و مواضع خوب چین در دوران تحریم های ظالمانه در سالهای گذشته و توسعه روابط در دوران پسا برجام ، بیانگر عمق روابط دو کشور است.
وزیر بهداشت کشورمان با ابراز رضایت از حجم روابط اقتصادی و تجاری دو کشور و عزم مسئولان عالی رتبه چین برای برقراری روابط جامع راهبردی، از ایده 'یک جاده - یک کمربند' رئیس جمهور چین به ویژه همکاری کشورها در بخش بهداشت و درمان تشکر کرد.
دکتر قاضی زاده هاشمی در راس هیاتی متشکل از مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی شنبه شب وارد پکن شد.
‏‎شرکت در نخستین همایش جامعه علمی ایرانیان مقیم چین در پکن، بازدید از بخش های مختلف بیمارستان کالج پزشکی پکن و همچنین بیمارستان طب سنتی پکن و امضای قرارداد ساخت 5 بیمارستان در چین از جمله برنامه های سفر وزیر بهداشت به چین بود.
**آساق**1904*1144
انتشار دهنده: علیرضا جباری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۱۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران

وزیر امور خارجه پاکستان با "ثمربخش توصیف کردن سفر اخیر رییس‌جمهور ایران به این کشور، هشدار آمریکا نسبت به روابط تجاری اسلام‌آباد-تهران را نادیده گرفته و گفت که نمی‌توان به پاکستان امر و نهی کرد و اسلام‌آباد، تنها بر اساس منافع خود تصمیم‌گیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، "اسحاق دار" معاون نخست وزیر و وزیر امورخارجه پاکستان، روز گذشته(سه‌شنبه) با نادیده گرفتن هشدارهای آمریکا درباره روابط تجاری با ایران، به ویژه در زمینه پروژه مشترک خط لوله انتقال گاز میان دو کشور گفت که نمی‌توان به پاکستان  امر و نهی کرد و این کشور در تصمیم‌گیری‌هایش، تنها منافع خود را در نظر می‌گیرد.


روزنامه پاکستانی دان در این باره گزارش داد:  دار در یک نشست خبری در اسلام‌آباد در پاسخ به سوالی درباره این پروژه گفت که "ما باید مراقب منافع خود بوده و تعهدات خود را در نظر داشته باشیم و دولت باید با در نظر داشتن منافع پاکستان درباره کاری که می‌خواهیم انجام بدهیم، زمان و چگونگی آن تصمیم‌گیری کند، فارغ از این که آمریکا و دیگر کشورها چه می‌گویند.


او افزود: نمی‌توان به ما امر و نهی کرد و ما به کسی اجازه نمی‌دهیم مانعی ایجاد کند. پاکستان کشوری مستقل است و ما همان طور که به استقلال دیگر کشورها احترام می‌گذاریم، انتظار داریم که دیگران نیز به استقلال پاکستان احترام بگذارند.
واشنگتن در پی سفر اخیر "سید ابراهیم رئیسی" رییس جمهور ایران به پاکستان که امضای توافق‌ها و تفاهم‌نامه‌های همکاری دوجانبه در حوزه‌های متعدد از دستاوردهای آن بود، درباره خطر اعمال تحریم‌ها به کسانی که با ایران به تجات می‌کنند، هشدار داد.


دار در این باره گفت که پاکستان، نتیجتا تصمیم‌گیری خواهد کرد.


به گفته وزیر امور خارجه پاکستان، سفر رئیسی به این کشور "بسیار ثمربخش" بود.
او همچنین گفت که "محمد بن سلمان" ولیعهد عربستان سعودی قرار است به زودی، به پاکستان سفر کند و دولت در ماه جاری از تاریخ آن مطلع خواهد شد.
دار در ادامه گفت که در نشست اخیر سازمان همکاری اسلامی خواستار آتش‌بس فوری و باز کردن کریدوری بشردوستانه در غزه و اجرای راهکار "دو دولت" با مرزهای ۱۹۶۷ برای حل‌وفصل مسئله فلسطین شده است.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پروژه‌های بهداشت و درمان عقب ماندگی‌های قزوین را بهبود می‌بخشد
  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران
  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود