Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرگان- استاندار گلستان با وزیر صنعت معدن و تجارت دیدار و بر لزوم احداث صنایع بزرگ جهت تسریع در توسعه استان تاکید کرد و گفت: یکی از ظرفیت های استان کارخانه ها و معادن ید هستند که در حال حاضر با مشکل مجوز تخصیص مواجه هستند و نیاز است.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، سید مناف هاشمی در دیدار با سید محمد شریعتمداری وزیر صنعت معدن و تجارت گزارشی از وضعیت استان ارائه و تصریح کرد وگفت: یکی از ظرفیت های استان کارخانه ها و معادن ید هستند که در حال حاضر با مشکل مجوز تخصیص مواجه هستند و نیاز است با همکاری مقام عالی وزارت برای پروانه های صادرشده در این حوزه مجوز لازم از وزارت نیرو اخذ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار گلستان با اشاره به حرکت های آغاز شده از گذشته جهت استقرار صنایع بزرگ در گلستان، خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت های موجود در کشور قزاقستان و مطالعات صورت گرفته توسط ایدرو و ایمیدرو به عنوان دو مجموعه تحت مدیریت وزارت صنعت معدن و تجارت، احداث کارحانه فولاد و تبدیل گاز طبیعی به پروپیلن (GTPP) می تواند تاثیر بسزایی در توسعه استان داشته باشد.
 وی افزود: یکی از مهمترین محصولات استان گندم است که نیاز است با توجه به ریاست دکتر شریعتمداری بر کارگروه آرد و نان کشور و نیز ستاد تنظیم بازار همکاری لازم جهت عدم خام فروشی گندم و تبدیل آن به آرد جهت ارتقا ارزش افزوده این محصول و نیز فعالیت کارخانه های آرد استان صورت گیرد.
همچنین در این دیدار دکتر شریعتمداری با تاکید بر ظرفیت های استان دستور لازم جهت حل مشکلات استان در حوزه صنعت معدن و تجارت را صادر کردند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد

سید رضا خدیش در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به بازرسی‌های سال ۱۴۰۲ صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه، چرام و لنده افزود: از تعداد ۸ هزار و ۴٠٠ واحد صنفی فعال، تعداد یکهزار و ۱۷۲ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفت.

وی تعداد پرونده‌های تشکیل شده تخلف را ۸۹۴ فقره عنوان و تصریح کرد: از این تعداد، ۲۷۴ مورد عدم احراز تخلف و تخلفات کشف شده یک هزار و ۱۷ مورد بود.

رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه انواع تخلفات را گران‌فروشی، کم فروشی، ضرر و زیان به اشخاص نام برد.

خدیش ارزش ریالی این پرونده‌ها را ۵۰ میلیارد و ۲۶۷ میلیون ریال خواند و گفت: در ادامه بازرسی‌ها در سال ۱۴۰۳ از ابتدای سال تاکنون ۵۸۸ مورد بازرسی انجام شده که از این تعداد ۴۲۶ مورد عدم احراز تخلف داشتیم.

وی با اشاره به ارسال ۱۶۲ فقره پرونده تخلف به اداره تعزیرات حکومتی کهگیلویه، بیان کرد: ارزش ریالی این پرونده‌ها ۳ میلیارد و ۹۰۱ میلیون ریال است.

خدیش در پایان با بیان اینکه مردم شریف شهرستان‌های کهگیلویه و چرام می‌توانند با سامانه ۱۲۴ تخلفات صنفی را گزارش دهند، تاکید کرد: شماره تلفن ۴۹۴۹ صنعت، معدن و تجارت آماده دریافت و گزارش هرگونه تخلف است تا در اسرع وقت به تخلفات رسیدگی کند.

کد خبر 6098827

دیگر خبرها

  • ۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب