Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: حلقه گمشده حفظ و احیای بازار اراک همگرایی دستگاه‌های دولتی، شهرداری و کسبه بازار است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدمحمد حسینی ظهر امروز در دیدار با شهردار اراک اظهار داشت: شهرداری‌ها نقش به‌سزایی را در جذب گردشگر و افزایش توقف و ماندگاری آنها در شهر دارند و از آنجا که ورودی هر شهر پیشانی آن محسوب می‌شود و نقش موثری را در جذب گردشگر دارد، بنابراین شهرداری‌ها می‌توانند با فعالیت‌های خود سبب پویایی گردشگری در هر شهر و اقتصاد مبتنی بر آن شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همکاری شهرداری‌ و میراث فرهنگی در هر شهری می‌تواند در رونق گردشگری آن شهر موثر باشد و امروز شاهد این همکاری متقابل در برخی از شهرها هستیم که شهرداری‌ها با تملک بناهای تاریخی و ارزشمند نسبت به مرمت و احیای آنها تلاش می‌کنند و می‌توان گفت مسیری از شکوفایی را به روی گردشگری گشوده‌اند که سبب شکوفایی اقتصادی آن شهر و همان سازمان هم می‌شود زیرا با یک تغییر کاربری اصولی می‌توان این بناها را به ظرفیت بسیار مطلوبی در زمینه گردشگری و اقتصادی تبدیل کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: شهر اراک باید به‌عنوان آیینه تمام‌نمای استان مورد توجه باشد و برای شکوفایی گردشگری در آن راه‌اندازی نهضت حفظ و احیای بافت تاریخی آن مد نظر قرار گیرد.

حسینی بیان کرد: بازار اراک به‌عنوان یک بافت تاریخی ارزشمند فرصتی طلایی برای رونق گردشگری و اقتصادی در این شهر است که متاسفانه امروز تحت تاثیر تهدیدهای مختلف در معرض خطر قرار دارد و متاسفانه تاکنون هیچ همکاری جمعی و هم‌پوشانی برای مرمت و احیای آن بین دستگاه‌های استان و کسبه نبوده است.

وی ادامه داد: در مسیر حفظ و احیای این اثر تاریخی ارزشمند همگرایی دستگاه‌های دولتی، شهرداری و کسبه حلقه گمشده‌ای  است که باید با توجه به در خطر بودن این اثر ارزشمند مورد توجه قرار گیرد، استقرار شهردار و شورای شهر جدید به‌عنوان متولیان اصلی فرصتی است تا با یک تغییر دیدگاه اساسی بتوان استخوان اصلی شهر را با یک همکاری فراگیر به سمت احیای و مرمت این اثر سوق دهیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی عنوان کرد: برای جذب سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری نیازمند تسهیلات و مشوق‌هایی هستیم که ایجاد رغبت کند و لازمه این موضوع فراهم بودن بستر توسعه شهر است که شهرداری در این امر نقش پررنگ و حیاتی را دارد.

انتهای پیام/

R41371/P1357/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۲۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد

حسین ایزدی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در خصوص مطلب درج شده در یک سایت با عنوان «عبور آزادراه از قلب تاریخ مازندران» گفت: مطالعات احداث پروژه آزادراه قائم شهر - ساری در سال ۱۳۹۲ آغاز شد و در ه‍مان زمان شرکت توسعه آزادراه‌های کشور مسیر پیشنهادی را از اداره‌کل میراث‌فرهنگی وقت استعلام کرد.

او افزود: با بررسی پیمایشی از مسیر پیشنهادی مشخص شد چند اثر تاریخی در مسیر آزادراه مذکور قرار دارد بنابراین با بررسی و اعلام نظر کارشناسان مسیر آزاد راه تغییر داده شد و علاوه بر آن شرکت توسعه آزاد راه‌های کشور متعهد شد چنانچه در حین انجام کار به گورستان تاریخی و یا آثاری دیگر برخورد کند کار متوقف و اداره‌کل میراث‌فرهنگی را در جریان قرار دهد.

ایزدی همچنین با اشاره به سرکشی و بازدید کارشناسان و یگان حفاظت از اجرای پروژه آزادراه، گفت: اطلاعات ارایه شده در مستند منظر ناشناخته و مغفول باستان‌شناسی قائم‌شهر از نواقص علمی برخوردار است و غیر کارشناسی و مردود است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران افزود: تپه گردکوه جمنان قائم شهر تا روستای واسکس در لیست آثار ملی کشور به ثبت رسیده و تحت حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قرار دارد و هرگونه تخریب و دخل و تصرف در آثار ملی برخورد قانونی شده و متخلفان به مراجع قانونی معرفی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • جومونگ در جزیره، آشوراده چوسان شد/ دستور رییس‌جمهور وتو می‌شود؟
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • اختصاص ۸۰۰ میلیاردریال برای اجرای طرح‌های مرمتی در آذربایجان غربی
  • افزایش تخصیص اعتبار برای تکمیل بازار جعفرخان بفروئیه