Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست،  به نقل از راشاتودی، به گفته احسان اقبال وزیر کشور پاکستان، دولت پاکستان در حال بررسی طرح پیشنهادی استفاده از یوآن در تجارت با چین به جای دلار است. وزیر کشور پاکستان بعد از اعلام برنامه بلندمدت کریدور اقتصادی چین-پاکستان گفت: در حال بررسی استفاد از یوآن به جای دلار برای تجارت بین دو کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گفته اقبال، مجموع تجارت بین دو کشور در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ میلادی به ۱۳.۸ میلیارد دلار رسید که این مهم بعداز یک دهه به دنبال قرار داد تجارت آزاد میان چین و پاکستان محقق شد؛ ضمن اینکه پاکستان به استفاده از روپیه در معاملات داخلی خود با طرفی چین ادامه خواهد داد.
 
برنامه بلندمدت کریدور اقتصادی چین - پاکستان شامل همکاری دو کشور در بخش انرژی، زیرساخت شبکه اطلاعات، اتصال ریلی و جاده ای، پارک های صنعتی و تجاری، گردشگری، کشاورزی و کاهش فقر است. این پروژه در سه فاز انجام خواهد گرفت و فاز اول آن در سال ۲۰۲۰ میلادی و دو فاز دیگر به ترتیب در سال های ۲۰۲۵ میلادی و ۲۰۳۰ میلادی به پایان خواهند رسید.
 
بر اساس این برنامه، دو کشور قصد دارند که سطح همکاری های چند جانبه را توسعه و هماهنگی سیاسی را تقویت کنند؛ ضمن اینکه یک سیستم اعتباری و خدمات مالی فرامرزی ایجاد و آن را بهبود بخشند. کراچی و پکن در حال برنامه ریزی برای ارتقاء تفاهمنامه های سوآپ ارزی و ایجاد یک سیستم تسویه حساب و پرداخت دو سویه هستند.
 
همچنین اوایل سال جاری میلادی، چین متعهد به سرمایه گذاری ۵۷ میلیارد دلاری در پاکستان و تامین پروژه کریدور اقتصادی چین - پاکستان به عنوان بخشی از طرح کمربند و جاده پکن با هدف ساخت جاده جدید ابریشم از بستر راه های تجاری زمینی و دریایی با عبور از بیش از ۶۰ کشور آسیایی، اروپایی و آفریقایی شده بود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید ایران و پاکستان بر اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله خط لوله گازی آی‌پی

ایران و پاکستان، با صدور بیانیه مشترک، بر لزوم تلاش برای گسترش بیشتر همکاری‌های تجاری و اقتصادی، همچنین اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله تجارت برق، خطوط انتقال نیرو و پروژه خط لوله گازی آی‌پی تأکید کردند.

به گزارش شانا به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، ایران و پاکستان در پایان سفر سیدابراهیم رئیسی به این کشور، در بیانیه‌ای مشترک، با تأکید بر روابط تاریخی، فرهنگی، مذهبی و تمدنی دو کشور همسایه و مسلمان، بر تعهد خود برای تحکیم بیشتر این پیوندها، گسترش بیشتر همکاری‌های تجاری و اقتصادی، ‌تسریع در نهایی‌سازی توافق‌نامه تجارت آزاد، ‌تقویت همکاری در بخش‌های اتصال، توسعه زیرساخت‌ها و انرژی، ‌همکاری دو کشور در تمامی سازوکارهای سازمان‌های منطقه‌ای ازجمله اکو و شانگهای، ‌محکومیت جنایات و تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی در غزه و درنهایت لزوم آتش‌بس فوری و دسترسی بلامانع مردم این منطقه به کمک‌های بشردوستانه تأکید کردند.

در یکی از بندهای این بیانه مشترک آمده است: دو طرف بر گسترش بیشتر همکاری‌های تجاری و اقتصادی توافق کردند و بر تعهد خود برای تبدیل مرز مشترک از مرز صلح به مرز شکوفایی از طریق پروژه‌های اقتصادی مشترک توسعه‌محور ازجمله ایجاد بازارچه‌های مرزی مشترک، مناطق آزاد اقتصادی و گشایش مرزهای جدید تأکید کردند.

آن‌ها همچنین اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله تجارت برق، خطوط انتقال نیرو و پروژه خط لوله گاز آی‌پی را مورد تأکید قرار دادند.

دو طرف توافق کردند تجارت دوجانبه خود را طی پنج سال آینده به ۱۰ میلیارد دلار افزایش دهند.

همچنین، هر دو طرف مشارکت اقتصادی بلندمدت بادوام و الگوی اقتصادی و ارتباطی مشترک منطقه‌ای، به‌ویژه برای توسعه اجتماعی - اقتصادی را در استان سیستان‌وبلوچستان ایران و استان بلوچستان پاکستان ضروری دانستند.

دیگر خبرها

  • واردات گوشت گرم از آفریقا
  • تأکید ایران و پاکستان بر اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله خط لوله گازی آی‌پی
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان، دو همسایه ای که در تجارت غریبه بودند + جدول
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند
  • «امنیت» و «تجارت» محور رایزنی ایران و پاکستان
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون دلار گذشت
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار گذشت
  • هدف گذاری برای تجارت ۱۰میلیارد دلاری ایران و پاکستان