Web Analytics Made Easy - Statcounter

نزدیک به ۵۰ روز است که میدان بزرگ نفتی رگ سفید در استان خوزستان در شعله‌های آتش می‌سوزد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب، نزدیک به ۵۰ روز است که میدان بزرگ نفتی رگ سفید در استان خوزستان در شعله‌های آتش می‌سوزد.

  بعدازظهر روز هفتم آبان ماه بود که چاه شماره 147 میدان نفتی رگ سفید هنگام عملیات حفاری به‌دلیل فوران گاز، منفجر و این انفجار موجب آتش‌سوزی در دکل حفاری 95 فتح شرکت ملی حفاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  هرچند انتظار می‌رفت که مهار این آتش سوزی و هدررفت منابع استراتژیک کشور طی روزهای گذشته انجام شود، اما با وجود گذشت ۵۰ روز از فوران این چاه، عملیات‌های کنترل چاه به شکست انجامیده و هنوز زبانه‌های آتش در این چاه مشاهده می‌شود.   نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در همین رابطه می‌گوید: حدود 49 روز از آتش سوزی در چاه 147 رگ سفید می‌گذرد و اقدامات برای مهار آتش سوزی در این مخزن هنوز ادامه دارد.   هدایت الله خادمی به علت آتش سوزی در این مخزن نفتی کشور اشاره و می‌افزاید: بر اساس گزارشاتی که به دست ما رسیده است آتش سوزی در این چاه عمدی نبوده است و دو عامل خطای انسانی و تجهیزات فنی موجب بروز چنین حادثه‌ای در اثر کم توجهی شده است.   وی با بیان اینکه مجلس به این موضوع ورود کرده است تصریح می‌کند: کمیسیون انرژی مجلس بعد از آتش سوزی این چاه مدت یا اولتیماتوم چند روزه به وزارت نفت داد تا هر چه زودتر به این موضوع رسیدگی و آتش سوزی را مهار کند اما مجلس بعد از گذشت 40 روز که اقدامی مؤثری دراین‌باره صورت نگرفت به این موضوع به صورت جدی ورود پیدا کرده است.   نماینده مردم ایذه و باغ‌ملک خاطرنشان می‌کند: در طول این چند مدت نیز جلسه‌های مختلفی را با معاونین وزارت نفت داشتیم و گزارش‌های نهایی را در خصوص آتش سوزی چاه 147 رگ سفید دریافت کرده‌ایم و پیگیری‌ها را در این خصوص تا مهار کامل آتش ادامه می‌دهیم.   طبق بررسی‌ها از محل حادثه، روزانه 8000 تا 9000 بشکه نفت در چاه آتش گرفته می‌سوزد. این مقدار نفت با نرخ 62 دلاری قیمت فعلی هر بشکه نفت اوپک، حداقل حدود 500 هزار دلار قیمت دارد. به عبارتی در یک شبانه‌روز چیزی در حدود 500 هزار دلار نفت در چاه نفتی 147 میدان رگ سفید می‌سوزد.   میدان نفتی رگ‌سفید از میدان‌های نفتی جنوب غربی ایران است، که در نزدیکی بندر هندیجان، در استان خوزستان قرار دارد و در فاصله ۱۵۰ کیلومتری از جنوب شرقی اهواز مستقر است.
 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۴۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد

«روح الله ایزدخواه» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم، گفت: «مردمی‌سازی اقتصاد» یک اصل اساسی و مهم است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد. قطعاً مشکلات مهمی مانند «کسری بودجه» از طریق مردمی‌سازی اقتصاد حل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اگر دولت تصور می‌کند که می‌تواند مشکلات خودش را جداگانه حل کند، قطعاً نتیجه نمی‌گیرد، اظهار کرد: احیای منابع مردمی، گسترش شبکه‌های تولید مردمی، صادرات مردمی و مواردی از این دست راهکارهایی است که در چارچوب اقتصاد مردمی می‌توانیم دنبال کنیم. دستورکار اصلی مجلس دوازدهم در یک کلمه باید ایجاد تغییرات اساسی در نظام‌های اقتصاد کلان کشور به سمت «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد.

منتخب مجلس دوازدهم درباره میزان تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مبنی بر مهار تورم و رشد تولید، اظهار کرد: شعار سال ۱۴۰۲ یک منطق مهم داشت مبنی بر اینکه مهار تورم از مسیر رشد تولید باشد، اما با وجود تلاش‌هایی که برای تحقق شعار سال انجام شد، اقدامات انجام شده به صورت یکپارچه و منسجم نبود.

وی متذکر شد: ما به اسم مهار تورم به نوعی در کشور تورم ایجاد کردیم که همین مساله باعث شد تولیدکنندگان ضربه ببینند. از سوی دیگر منابع بانکی را قفل کردیم و تسهیلات بانکی یا داده نشد، یا بسیار قطره چکانی داده شد یا به بخش تولید داده نشد و به مسیرهای غیرمولد تزریق شد که مشکلاتی را به همراه داشت.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر تحرک بخشی به صادرات خوب نبود، این در حالی است که ما باید بازارچه‌های مرزی، شبکه مویرگی صادراتی و انجمن‌های صادراتی را فعال می‌کردیم که این کارها در سال ۱۴۰۲ آن طور که باید و شاید انجام نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حوزه احیای منابع برای رشد تولید یک راهکار مهم آن است که منابع موجود در کشورمان از جمله ذخایر معدنی، منابع طبیعی، زمین و اراضی، منابع دریایی و سایر منابع کشور باید در قالب مایملک عمومی آزادسازی شود، نه آنکه خصوصی سازی صورت گیرد.

وی تاکید کرد: ما باید به سمت احیای منابع و گسترش مالکیت عمومی برویم تا شاهد رشد تولید باشیم. در این شرایط زمانی که رشد تولید رخ دهد و از آن طرف سیاست‌های انضباطی در فضای اقتصاد کلان اعمال شود، مهار تورم و رشد تولید محقق خواهد شد، اما متأسفانه چون بعضاً به صورت افراطی و با اسم مهار تورم، منابع را به روی تولید قفل کردیم و سیاست‌های انقباضی را پیاده کردیم، نتیجه لازم را از شعار سال گذشته یعنی مهار تورم و رشد تولید نگرفتیم.

کد خبر 6093088 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مومنی: آتش به جنگل نرسید
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • مهار آتش سوزی انبار قطعات خودرو در کرج
  • آتش‌سوزی در مغازه شارژ سیلندر گاز مهار شد
  • مهار آتش‌سوزی در مغازه شارژ سیلندر گاز
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • کاخ سفید: از تلاش چین برای برقراری امنیت در منطقه استقبال می‌کنیم
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم