Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-28@09:19:35 GMT

لزوم نهادینه شدن پژوهش در مدارس علمیه

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۴۴۴۴۵

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه ایلام، حجت‌الاسلام و المسلمین علی‌اصغر بسطامی، معاون پژوهش حوزه علمیه استان ایلام امروز در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش، به بیان اهمیت پژوهش و تبیین رسالت معاونت پژوهش پرداخت و اصلی‌ترین وظیفه این معاونت را احیاء و نهادینه کردن پژوهش در مدارس علمیه دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون پژوهش حوزه علمیه استان ایلام نقش اساتید را در این زمینه کلیدی دانست و افزود: تحقق این امر مهم بدون همراهی اساتید ناممکن است.
بسطامی در ادامه به تشریح برخی فعالیت‌های معاونت پژوهش حوزه علمیه استان ایلام در سال جاری پرداخت و گفت: برگزاری اولین جشنواره استانی علامه حلی در ایلام اولین موضوعی بود که ضمن اشاره به آن از طلاب علاقمند به فعالیت‌های پژوهشی دعوت کرد تا با شرکت در این رخداد علمی فرهنگی توانمندی خود را به نمایش بگذارند.
وی در ادامه به تبیین موارد ذیل به عنوان اهم فعالیت‌های معاونت پژوهش پرداخت و تصریح کرد: برگزاری ۸ کارگاه آموزشی پژوهش، برگزاری ۱۲ نشست علمی، برگزاری همایش علمی نقش حوزه های علمیه در ترویج اقتصاد مقاومتی، برگزاری طرح ۱۰ روزه فرهنگی – معرفتی ” اندیشه ولایت ”، برگزاری اولین نشست مدیران و معاونین پژوهش مدارس علمیه استان ایلام، برگزاری مسابقه “مقالات کوتاه” ، برگزاری دو دوره مسابقه کتابخوانی، برگزاری مسابقه کتابخوانی در فضای مجازی، برگزاری مسابقه خاطره نویسی، انتشار سه شماره نشریات مدارس، تجهیز سه باب از کتابخانه های مدارس علمیه استان و توزیع ۱۱۰۰ جلد کتاب بین کتابخانه های مدارس علمیه استان از جمله این فعالیت‌ها بوده‌اند.
حجت‌الاسلام مافی از اساتید پژوهشگر حوزه ایلام نیز در این مراسم تفکر و عمیق شدن در مباحث علمی را از پیش نیازهای تحقیق و پژوهش دانست و اظهار کرد: تا طلاب و روحانیون ما متفکرانه در مباحث علمی نیاندیشند و تحلیل درستی از ارتباط شاخه‌های مختلف علم با همدیگر نداشته باشند راهی به پژوهش هم پیدا نخواهند کرد.
وی با دعوت از طلاب برای ورود به عرصه پژوهش، اصالت کار آموزشی را در پژوهش محور بودن آن دانست
یادآور می‌شود در پایان این مراسم از ۹ نفر از اساتید فعال در عرصه پژوهش تجلیل به عمل آمد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۴۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • برگزاری مراسم تکریم سردار رادان توسط «مدیران مدارس حوزه علمیه»
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • با تخلفات کنکور امسال بلافاصله برخورد شد
  • قدردانی وزیر علوم از دست‌اندرکاران حفظ سلامت کنکور
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • نهادینه کردن عدالت آموزشی از اهداف مجموعه مدارس «صدرا» است