Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@07:13:12 GMT

چین پس از برجام هم همکاری با ایران را ادامه دهد

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۴۵۶۳۵

چین پس از برجام هم همکاری با ایران را ادامه دهد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: انتظار داریم همان‌طور که قبل از برجام چین با واقع‌بینی همکاری اقتصادی با ایران داشت آن همکاری را بعد از برجام هم ادامه دهد تا دو کشور بتوانند در مجامع بین‌المللی راه و مددکار همدیگر باشند.

به گزارش حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، غلامعلی حداد عادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز در دیدار با معاون بین‌الملل حزب کمونیست چین که در هتل آزادی تهران برگزار شد گفت: در سفری که دو سال پیش از طرف مجمع تشخیص مصلحت نظام به چین داشتم در یک فرصت 10 روزه با چین بیشتر آشنا شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: احساس می‌کنم بین مسئولان و مقامات چینی و ایرانی برنامه‌ای برای دیدار و تبادل‌نظر مستمر به وجود آمده که ازنظر ما مثبت است.

حداد عادل ادامه داد: سفر آقای لی‌جونگ برای تشریح مصوبه نوزدهمین کنگره حزب کمونیست چین برای مسئولان ایرانی مفید خواهد بود و من خوشحالم چین به پیشتازی خود در همه جهات به‌ویژه در عرصه اقتصادی ادامه می‌دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بابیان اینکه دو سال پیش در مذاکرات طولانی که داشتم درباره راه جدید ابریشم زیاد صحبت کردیم تصریح کرد: حال اطلاع یافتم که آن طرح تا حدود زیادی اجراشده و ما جاده جدید ابریشم را یک رویکرد جدید برای چین در عرصه سیاست می‌دانیم.

وی گفت: داشتن قدرت اقتصادی و نظامی مطلوب هر کشوری است و بسیاری از قدرت‌ها مثل امریکا درصدد توسعه قدرت اقتصادی خودشان هستند اما مهم‌تر از اقتصاد منطق و طرز تفکر کشورها و رفتار آن‌ها با دیگران است.

حداد عادل ادامه داد: بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی با پدیده استعمار اعم از شیوه استعمار کهن یا نو روبرو هستند. کشورهایی مثل امریکا رشد اقتصادی‌شان به قیمت نابودی اقتصاد دیگران می‌خواهند و دخالت‌هایشان در کشورهای دیگر یک‌طرفه و به نفع خودشان است علاوه بر آن رفتارشان با کشورهای دیگر رفتار ارباب و برده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز امیدواری نسبت به اینکه چین یک الگوی متفاوتی از روابط بین‌الملل و متفاوت با آنچه در دنیای غرب دیدیم به نمایش بگذارد اظهار داشت: دو سال پیش در سفر به چین برای مقامات چینی این سؤال پیش‌آمده بود که بعد از امضای برجام روابط ما با چین چگونه خواهد بود و شاید در آن زمان بعضی ابهام‌ها وجود داشت که شاید قرارداد برجام روابط دو کشور ایران و چین را دچار مشکل کند.

وی در همین زمینه افزود: در آن سفر من حامل این پیام از جانب جمهوری اسلامی برای مقامات چینی بودم که مطمئن باشید برجام سبب سستی روابط ما با چین نخواهد بود و تصور می‌کنم اکنون‌که 27 ماه از آن سفر گذشته صحت و درستی این سخن بر مقامات چینی اثبات‌شده باشد.

حداد عادل بابیان اینکه این نشانه اراده مصمم رهبری ایران برای داشتن روابط سازنده با کشورهایی مانند چین و روسیه و هند است تصریح کرد: شاهدید که بعدازاینکه برجام امضا شد ما به تعهداتمان عمل کردیم ولی آمریکا به تعهدات خود عمل نکرد. این نشان داد که ما باید راه مستقیم خود را بدون تکیه به این قدرت‌ها ادامه دهیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ازنظر آمریکایی‌ها بزرگ‌ترین گناه ما این است که ما خودمان می‌خواهیم برای خود تصمیم بگیریم. بدون صلح و ثبات توسعه اقتصادی ممکن نیست و بدون توسعه اقتصادی صلح و ثبات ممکن نمی‌شود. در دیدار دو سال پیش ما به مقامات چینی گفتیم که خطر گروه‌هایی مانند داعش اگر برطرف نشود چین نمی‌تواند پروژه‌هایی مانند جاده جدید ابریشم را در منطقه اجرا کند.

وی تأکید کرد: در آن زمان گفتیم ما در خط اول مبارزه با داعش برای تأمین صلح و ثبات در منطقه تلاش می‌کنیم؛ شما شاهدید که در چند سال اخیر ایران با همه تحریم‌هایی که روبرو بوده، چقدر برای گسترش خطر داعش چقدر تلاش کرده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: ایران نه‌فقط برای تأمین امنیت خودش بلکه برای تأمین امنیت منطقه تلاش زیادی در عراق و لبنان کرده است.

وی افزود: آمریکایی‌ها مدعی‌اند که ائتلاف ضد داعش تشکیل دادند. ایران موفق شده در جبهه مقاومت جلوی گسترش داعش را در سوریه و عراق و لبنان بگیرد و معلوم است که نقش ایران ایجاد ثبات در منطقه بوده است.

حداد عادل با اشاره به اتهامات واهی رییس‌جمهور آمریکا علیه ایران گفت:آنچه مضحک است این است که آقای ترامپ فعالیت‌های ایران را ضد ثبات معرفی می‌کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بابیان اینکه ما به ادامه راه مستقل خودمان که در 40 سال در نظر گرفته‌ایم توجه داریم اظهار داشت: انتظار داریم همان‌طور که قبل از برجام چین با واقع‌بینی همکاری اقتصادی با ایران داشت آن همکاری را بعد از برجام هم ادامه دهد تا دو کشور بتوانند در مجامع بین‌المللی راه و مددکار همدیگر باشند.

وی در پایان خطاب به معاون بین‌الملل حزب کمونیست چین گفت: ما سفر شمارا به‌موقع و مثبت تلقی می‌کنیم.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۵۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور

سهیل محمودیان کارشناس انرژی در مورد خنثی سازی تحریم ها از طریق فروش بی سابقه نفت خام با کمک دیپلماسی فعال انرژی به خبرنگار قدس گفت: ایران با افزایش صادرات نفت خام خود به سطوح بی سابقه در 6 سال گذشته و جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود، با موفقیت تاثیر تحریم ها را خنثی کرده است. ایران طی سال‌ها با تحریم‌های متعددی به‌ویژه صادرات نفت خود مواجه بوده است که توانایی این کشور را برای فروش نفت خام خود در بازار بین‌المللی محدود کرده است. با این حال، ایران در سال‌های اخیر توانسته است با اعمال سیاست‌های جدید و نوین در بخش نفت و گاز بر این چالش‌ها فائق آید.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی موفقیت استراتژی بازاریابی نفت ایران، متنوع‌سازی پایگاه مشتریان آن است. ایران فعالانه به دنبال بازارهای جدید برای نفت خام خود بوده است و وابستگی خود را به خریداران سنتی کاهش داده است. ایران با کاوش در بازارهای جدید و ایجاد مشارکت های بلندمدت با خریداران، توانسته صادرات نفت خام خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این رویکرد به ایران کمک کرده تا به درآمد سالانه 35 میلیارد دلاری برسد که بالاترین میزان در 6 سال گذشته است. علاوه بر این ایران با جذب سرمایه گذاری خارجی در جهت توسعه میادین و زیرساخت های نفتی خود توانسته ظرفیت تولید نفت خود را افزایش داده تا بتواند تقاضای فزاینده نفت خام خود را در بازار بین المللی برآورده کند. این امر نه تنها حجم صادرات ایران را افزایش داده است، بلکه کیفیت و رقابت پذیری فرآورده های نفتی این کشور را نیز افزایش داده است.

محمودیان با اشاره به جذب 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی با وجود تشدید تحریم ها گفت: ایران علاوه بر بازاریابی موفق نفت ایران، به نقاط عطف قابل توجهی در جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود نیز دست یافته است. علیرغم تحریم های اعمال شده بر این کشور، ایران موفق به جذب سطوح بی سابقه ای از سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی خود به ویژه در صنعت نفت و گاز شده است. در سال گذشته، بخش نفت و گاز کانون اصلی سرمایه گذاری خارجی بود که مجموع آن به 5.5 میلیارد دلار رسید که بالاترین میزان در سال های اخیر است. روند صعودی سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز ایران را می توان ناشی از تلاش دولت برای ایجاد فضای مساعد برای سرمایه گذاران خارجی دانست. دولت سیزدهم سیاست‌هایی را برای ساده‌سازی فرآیند سرمایه‌گذاری و ایجاد مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌های خارجی در بخش انرژی اجرا کرده است. ایران با ارائه شرایط جذابی مانند معافیت های مالیاتی، اجاره زمین با یارانه و روش های تایید ساده، توانسته طیف متنوعی از سرمایه گذاران را از سراسر جهان جذب کند.

این کارشناس انرژی ادامه داد: علاوه بر این، ایران در راستای توسعه مشارکت های استراتژیک با شرکت های خارجی برای استفاده از تخصص و منابع آنها در صنعت نفت و گاز کار کرده است. ایران با همکاری شرکت‌های بین‌المللی توانسته است به فناوری‌های جدید و راه‌حل‌های نوآورانه برای ارتقای توان و کارایی تولید خود دست یابد. این امر نه تنها از نظر افزایش تولید نفت و گاز به نفع ایران بوده است، بلکه به رشد و توسعه کلی بازار انرژی این کشور نیز کمک کرده است.

وی افزود: دیپلماسی هوشمندانه انرژی دولت سیزدهم، تمرکز بر خنثی‌سازی تحریم‌ها را با رسیدن به سقف‌های فروش روزانه نفت خام در 6 سال گذشته و شکستن رکوردها در جذب سرمایه‌گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود با موفقیت به سرانجام رسانده است. ایران از طریق استراتژی‌های بازاریابی موثر، تنوع بخشی به مشتریان و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های مدرن و در نتیجه تمرکز بر بازطراحی تجارت انرژی کشور، فروش نفت خود را به زمان برجام برساند م درآمد ارزی را نیز حدود دو برابر کند. رکوردشکنی های ایران در فروش نفت خام و سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز پیامدهای مهمی برای آینده بازار انرژی کشور دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • امام جمعه تهران خطاب به متدینین: انگ زدن به یکدیگر مصلحت نیست
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • پیشرفت چشمگیر ایران در کنترل بیماری مالاریا / پیشتازی در گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال جوانان منطقه است
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا