Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده کل ارتش از آمادگی تمامی یگان‌های آجا برای اجرای هرگونه ماموریتی خبر داد.

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در همایش فرماندهان ارتش با عنوان "ارتش انقلابی"که در مرکز همایش های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در حال برگزاری است گفت : دفاع از انقلاب و نظام اسلامی , حفظ استقلال و تمامیت ارضی و مقابله با تهدیدات به معنای عام و زوج خبیث رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایت کار به معنای خاص آن، دو وظیفه ارتش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانیدسردار باقری: دشمن به‌دنبال ایجاد فتنه‌ جدید در منطقه استدریادار سیاری: "ارتقا توان رزم" مهمترین محور همایش فرماندهان ارتش است

وی با بیان این که توجه به این دو موضوع یک اقدام راهبردی است و باید در تمام سطوح ارتش جریان پیدا کند تاکید کرد: ما باید هر روز به خود یادآوری کنیم و برای مقابله با این تهدیدات آمادگی داشته و بدانیم اگر این دو وظیفه را به خوبی انجام دهیم، ضمن سرازیر شدن برکات خداوند، سایر مطلوب ها نیز خود به خود حاصل می شود.

فرمانده کل ارتش با اشاره به محورهای مورد تاکید فرمانده ی معظم کل قوا در حکم انتصاب خود بیان داشت: به یاری خداوند و با همت فرماندهان و کارکنان ولایت مدار و پر تلاش ارتش جمهوری اسلامی ایران، به نصاب شایسته تر مورد مورد نظر معظم له دست خواهیم یافت.

وی با تاکید بر لزوم حفظ اتحاد بین کارکنان نیروهای مسلح، خاطرنشان کرد: حمایت کارکنان ارتش از برادران سپاه در زمان اوج هجوم دشمن به این نهاد انقلابی و نمایش وحدت ارتش و سپاه، اقدام برجسته ای بود که بیانگر بصیرت ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

امیر سرلشکر موسوی، حضور آرام بخش ارتش در امداد رسانی به مردم زلزله زده غرب کشور را مصداق نزدیک شدن به نصاب شایسته تر دانست و گفت: ابراز رضایت و خرسندی فرماندهی معظم کل قوا از نیروهای مسلح در این حادثه مایه یدلگرمی کارکنان ارتش و ایجاد انگیزه برای اهتمام بیشتر در مسیر خدمت رسانی شد.

فرمانده کل ارتش، داشتن انضباط، رعایت سلسله مراتب و سلامت کارکنان را از ارزش های شناخته شده ارتش برشمرد و بیان داشت: این ارزش ها همواره مورد تاکید فرماندهی معظم کل قوا بود و همه باید در راستای حفظ و خدشه دار نشدن این سه ارزش تلاش کنیم.

وی با تاکید بر این که ارتش باید صاحب نشان های جدید شود ادامه داد: ما علاوه بر تقویت و تحکیم انضباط، دستیابی به حد اعلای توانایی دانشی و مهارتی و حفظ آمادگی انفرادی و یگانی، معنویت در تمام سطوح ارتش را ارتقا خواهیم داد تا به عنوان یک ارتش سه بعدی معنویت محور شناخته شویم.

فرمانده کل ارتش گفت: شناخته شدن ارتش به عنوان سازمانی انضباط محور، یک ارزش محسوب می شود؛ در حالی که ارزش بالاتر، شناخته شدن ارتش به عنوان یک سازمان معنویت محور است و این یعنی همه کارهای ما برای رضای خدا، طلب یاری از او و اطمینان به وعده های ذات اقدس الهی باشد و اعتقاد داشته باشیم که پیروز واقعی میدان نبرد خواهیم بود و تمام قدرتهای شیطان در برابر اراده ی الهی پوچ و ناتوان است.

وی با بیان این که تاکنون در ارتش کارهای بسیار بزرگ و ارزشمندی انجام شده است، افزود: اکنون باید ریل گذاری در ارتش به سمت معنویت محوری تغییر و ارتقا یابد که این امر مستلزم یک رویکرد تحولی و انقلابی است.

وی با تاکید بر لزوم آمادگی دائمی ارتش برای انجام ماموریت ها گفت: تمام بخش های ارتش اعم از کارکنان و تجهیزات باید در هر زمان و مکان، آماده اجرای ماموریت های محوله باشند و این آمادگی را اعلام کنند، کما اینکه در بازدید های به عمل آمده و گزارشات واصله شمار عظیمی از فرماندهان و کارکنان آمادگی خود را برای انجام هرگونه ماموریتی در راستای تدابیر فرماندهی معظم کل قوا اعلام کرده اند.

امیر سرلشکر موسوی با تاکید بر چابک سازی ذهنی در ارتش خاطرنشان کرد: در کنار چابک سازی فیزیکی که یک امر مهم و تاثیر گذار در انجام ماموریت هاست، چابک سازی ذهنی امری ارزشمند بوده که موجب افزایش اثربخشی و حفظ کارایی مجموعه می شود.

فرمانده کل ارتش با اشاره به تاکید فرمانده معظم کل قوا مبنی بر اجرای رزمایش ها در صحنه واقعی عملیات، تصریح کرد: رزمایش ها باید در راستای شناخت نقاط ضعف و قوت و برطرف کردن ضعف های موجود باشد و لازم است بازی جنگ در همه سطوح ارتش از سرباز و تفنگدار عادی تا تمام رده های بالا تسری پیدا کرده و به عنوان یک ماموریت دائمی ادامه یابد.

وی با تاکید بر اهمیت افزایش بصیرت کارکنان ارتش گفت: دشمن شناسی و شناخت ترفندهای دشمن به همراه تبیین اقتضائات و موقعیت زمانی مسئله بسیار مهمی است که بار سنگین این اقدام بر دوش سازمان عقیدتی سیاسی است، البته فرماندهان ما نیز باید نقش برجسته و فعال تری در حوزه ارتقای بصیرت و تعالی معنویت در ارتش ایفا کنند.

سرلشکر موسوی همچنین یادآور شد: دین و اخلاق یک شاخص اصلی در ارتش جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود و فرهنگ سازمانی ما باید در همه رده ها براساس این شاخص ها و روحیه انقلابی و ایثارگری تنظیم شود.

انتهای پیام/

 

R1429/P31462/S1,11/CT12 موضوعات مرتبط اخبار نظامی امیر موسوی ارتش جمهوری اسلامی ایران

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۵۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرلشکری که هدیه ۳ میلیون تومانی شاه را رد کرد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدولی قرنی متولد سال ۱۲۹۲ بود. او سال ۱۳۰۹ به عضویت ارتش درآمد و ترفیع درجه گرفت. تا اینکه کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ اتفاق افتاد و از سال ۱۳۳۳ در طرز تفکر تیمسار قرنی تغییر آشکاری به وجود آمد و گرایش محسوسی به افسران ناسیونالیست و ضدرژیم شاهنشاهی پیدا کرد؛ زیرا فساد و سرکوب بعد از کودتا و ناتوانی دولت در انجام اصلاحات او را نگران ساخته بود، مشکلات موجود را ناشی از ادامه نفوذ طبقه بالای کشور، چون سرلشکر فضل‌الله زاهدی و اردشیر زاهدی، منوچهر اقبال تیمور بختیار و سرلشکر علوی‌مقدم می‌دانست.

قرنی از اینکه وضع کشور در نهایت به یک رژیم سلطنتی دیکتاتوری تبدیل خواهد شد نگران بود و راه‌حل آن را «ایجاد یک دولت توانا برای پایان دادن به حاکمیت طبقه سنتی بالا و وادار ساختن شاه به قبول نظام پادشاهی مشروطه و انجام اصلاحات گسترده» می‌دانست. همین تفکرات سرلشکر قرنی سبب شد تا او تبدیل به شخصیت معترض سیاسی شود تا اینکه در اسفند ماه ۱۳۳۶ توسط ساواک بازجویی شد. او ۳ سال زندانی شد.

سرلشکر قرنی بعد از آزادی از زندان، تحت مراقبت‌های ویژه اطلاعات داخلی بود و مأمورانی به منزل وی نفوذ می‌کردند تا در جریان ادامه فعالیت‌های سرلشکر اخراجی ارتش شاه قرار گیرند که در این راستا پیشنهاداتی هم به شهید قرنی داده می‌شد. یکی از پیشنهادها این بود که سیدضیاءالدین طباطبایی در ملاقات با سرلشکر قرنی حامل پیغامی از محمدرضا شاه بود، اما قرنی می‌گوید: «در حال حاضر و با وضع موجود به هیچ وجه حاضر به قبول پست سیاسی بسیار مهم نیستم».

سرلشکر قرنی به دلیل قطع شدن حقوق و مزایا در سخت‌ترین شرایط مادی قرار داشت. محمدرضا پهلوی مبلغ ۳ میلیون تومان به ارتشبد فردوست می‌دهد تا به قرنی بدهد، اما قرنی کریمانه آنها را رد کرد و بر تمایلات دینی و اسلامی‌اش تأکید می‌کند.

با آغاز نهضت امام خمینی(ره) و شکل‌گیری قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، این بار قرنی راه جدید خود را پیدا کرد و دور جدید فاصله گرفتن از باورهای سیاسی گذشته‌اش را از طریق نزدیک شدن به اندیشه‌های امام خمینی (ره) آغاز کرد؛ ارتباط سرلشکر قرنی با امام خمینی(ره) و نیروهای نزدیک به جنبش اسلام‌گرایانه در سال ۱۳۴۲حساسیت‌ ساواک و رژیم پهلوی را برانگیخت و سه سال زندان را برای عالی‌ترین افسر اطلاعاتی ایران را به همراه داشت.

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران سرلشکر محمدولی قرنی که عضو شورای انقلاب اسلامی نیز بود با سمت رئیس ستاد ارتش در صبح روز ۲۴ بهمن ماه  ۱۳۵۷ به همراه عده‌ای از مأموران مسلح کمیته انقلاب به محل ستاد ارتش واقع چهارراه قصر رفت و در محل کار خود مستقر شد.

از اقدامات شهید قرنی می‌توان به انحلال لشکر گارد جاویدان و شاهنشاهی، قطع ارتباط با رژیم صهیونیستی تا رسیدگی به امور سربازان، اخراجی‌ها، بازنشستگان و تجهیزات ارتش اشاره کرد. شهید قرنی در ادامه فعالیت‌هایش با مخالفت‌هایی روبرو شد که حمایت امام خمینی(ره) از ارتش و قرنی را به دنبال داشت.

در جریان درگیری توطئه ضدانقلاب‌ها در کردستان، سپهبد قرنی با قاطعیت در دفاع از نظام جمهوری اسلامی برخورد کرد. این قاطعیت که بعدها کاملاً مورد تأیید سران انقلاب قرار گرفت، موجب شد که در ششم فروردین ۱۳۵۸ روزنامه‌ها اعلام کنند به دستور مهندس بازرگان، نخست‌وزیر دولت موقت، محمدولی قرنی از کار برکنار شود و ناصر فربد جایگزین او شود.

این درحالی است که شهید قرنی بعد نوشتن استعفای خود، آن را نزد امام راحل(ره) برد؛ امام استعفای او را گرفتند و گفتند: «خیر، شما بفرمایید سرکارتان»؛ بعدها مشخص شد که مهدی بازرگان بدون هماهنگی با امام خمینی(ره) اقدام به برکناری سپهبد قرنی کرده بود.

سرلشکر محمدولی قرنی اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران و اولین شهید ترور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود که سوم اردیبهشت ۱۳۵۸ در حیاط منزلش توسط اعضای گروهک فرقان ترور شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سردار رادان: هیچ ماموریتی حساس‌تر از اجرای «طرح نور» نیست
  • فرمانده فراجا: هیچ ماموریتی حساس‌تر از اجرای طرح نور نیست
  • فرمانده فراجا: هیچ ماموریتی حساس‌تر از اجرای طرح نور وجود ندارد
  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است
  • تاکید فرماندهان سپاه تهران و نیروی زمینی ارتش بر تعامل در عرصه‌های مختلف
  • رئیسی: تقویت همکاری قوای مسلح ایران و پاکستان برای منطقه ثبات می‌آورد / تاکید ژنرال عاصم منیر بر جلوگیری از به خطر انداختن روابط دو کشور
  • برکناری سرلشکر آهارون هالیوا رئیس اطلاعات ارتش اشغالگر
  • سپهبدی که به رهبر انقلاب، پیشنهاد درجه سرهنگی داد! + فیلم
  • سرلشکری که هدیه ۳ میلیون تومانی شاه را رد کرد
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز/ مدیرآن آماده‌باش شدند