Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس حوزه هنری می‌گوید یکی از کارهای مهم در حوزه پژوهش تدوین و تبیین مکتب ادبیات هنر انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، محسن مومنی شریف با حضور در جمع مسئولان آموزش و پژوهش مراکز استانی حوزه هنری انقلاب اسلامی به ابعاد مختلف فرایندهای پژوهش اشاره کرد و با مهم دانستن فعالیت‌های پژوهشی در سطح استان‌ها خاطرنشان کرد: سال آینده مصادف با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است و ما در این زمینه مباحث زیادی را مطرح کردیم که بدون شک توسط روسای مراکز استانی به سایر همکاران نیز اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا همکاران حوزه هنری هرکار زمین مانده‌ای را در این مسیر دیدند باید در انجام آن درنگ نکنند.

مومنی ادامه داد: یکی از کارهای مهم در حوزه پژوهش تدوین و تبیین مکتب ادبیات هنر انقلاب اسلامی است؛ چرا که انقلاب اسلامی در سطح جغرافیای وسیع به وقوع پیوسته و در نوع خود بی‌نظیر است؛ چون که در تمامی شهرها ما اثر انقلاب اسلامی را مشاهده می‌کنیم. به همین دلیل، باید نقش انقلاب اسلامی و مکتب هنر انقلاب در فعالیت‌های ما به شکل ویژه در نظر گرفته شود.

رئیس حوزه هنری کشور به پیشرفت‌های هنر انقلاب طی سال‌های گذشته اشاره داشت و افزود: در برخی از رشته‌های هنری مانند شعر و ادبیات پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای داشته‌ایم و صاحب مکتب هنری انقلاب در این بخش‌ها شده‌ایم.

وی سپس به موفقیت‌های مراکز استانی حوزه هنری در بخش پژوهش اشاره کرد و گفت : به عنوان مثال، سمنان با بیش از۴۰ پایان‌نامه تخصصی هنر انقلاب کار بزرگی را در این بخش آغاز کرده است. همین کار در بخش دفتر ادبیات انقلاب و آقای کمری در حال انجام است؛ به طوری که در گزارش این دفتر آمده بود، در نوشتن  و مشاوره پایان‌نامه‌ها با موضوع هنر انقلاب اسلامی، ۴۲ پایان‌نامه دکتری را در مراحل تدوین و تکمیل آن مشارکت داشته‌اند.

مومنی شریف با تاکید بر خالی نبودن فعالیت‌های این بخش در سطح مراکز استانی حوزه هنری ادامه داد: مراکز استانی ما باید بدانند که با حمایت واحدهای ستادی می‌توانند مکتب هنر انقلاب را در جامعه و حتی جهان نهادینه و معرفی کنند.

وی به نمونه آثار پژوهشی بعد از انقلاب اشاره کرد و افزود: برخی از این آثار آن‌قدر موثر تولید و منتشر شده‌اند که پس از ترجمه آن رویکرد موثری در ارسال پیام انقلاب داشته‌اند مانند کتاب «دا» که پس از انتشار توسط پرفسور پال اسپراکمن استاد دانشگاه راتگرز آمریکا به زبان انگلیسی ترجمه و باعث شد تا جریان جنگ را از نگاه ایرانی‌ها و روایت آن‌ها ببینند؛ چرا که قهرمانان داستان و اتفاقات در آن برای مخاطبان خارجی تازگی داشت.

مومنی ادامه داد: ترجمه کتاب دا در دانشگاه‌های آمریکا دست به دست می‌شد و مورد بررسی محققان قرار می‌گرفت و اثر خود را می‌گذاشت و دلیل آن هم پژوهشی بود که خود راوی در وسط میدان جنگ حاضر بود و آن را تبدیل به یک روایت موثر کرد.

رئیس حوزه هنری در پایان با تاکید بر فعالیت‌های موثر حوزه‌های هنری در سال آینده خاطرنشان کرد: برای فعالیت‌های پژوهشی در صورت دعوت افرادی چون دکتر کمری شرایطی را فراهم کنید تا ایشان بتوانند در سطح دانشگاه‌های مراکز استان‌ها در امر پژوهش سخنرانی و کارگاه برگزار کنند.

نشست مسئولان آموزش و پژوهش تا ۲۷ آذرماه ادامه داشت و با آیین رونمایی بیش از۶۰ اثر تازه منتشر شده پژوهشی از تولیدات مراکز استانی حوزه هنری در تماشاخانه مهر حوزه هنری به کار خود پایان  داد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۵۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری در جلسه شورای هنر که امروز به ریاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، با اشاره به برگزاری شصتمین دوسالانه ونیز، گفت: از معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکر می‌کنم؛ اتفاقی که در دوسالانه هنرهای تجسمی ونیز رخ داد، ارزشمند بود چراکه بعد از سال‌ها به فرزندان هنرمند انقلاب مثل مجموعه حوزه هنری اعتماد شد که این رویکرد برآمده از تفکری است که در دولت سیزدهم وجود دارد.

وی افزود: دوسالانه هنر ونیز یکی از معتبرترین رویدادهای هنری دنیاست. اینکه در چنین رویدادی آنچه در پاویون جمهوری اسلامی عرضه می‌شود، تبیین و ارائه هنرمندانه از مظلومیت کودکان غزه باشد، اتفاقی ارزشمند محسوب می‌شود و این اولین نکته ارزشمند است.

رئیس حوزه هنری تصریح کرد: تهیه آثار هنری توسط هنرمندان انقلابی ارزش دوم بود. این آثار دی ماه سال قبل در جریان رویدادی در مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی خلق شده و نتیجه همکاری هنرمندان بود که این، ارزش سوم محسوب می‌شود.

دادمان با بیان اینکه انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران قابل اعتنا بود، افزود: نکته دیگر همبستگی شکل گرفته میان هشت هزار تن از هنرمندان تجسمی بود که به اتفاق، نامه‌ای را به دبیرخانه این رویداد ارسال کردند تا رژیم صهیونسیتی را تحریم کند؛ اما دبیرخانه این نامه را نپذیرفت.

رئیس حوزه هنری تاکید کرد: رژیم صهیونسیتی در اقدامی پیش‌دستانه پاویون خود را (احتمالا به دلیل واکنش‌های احتمالی هنرمندان) بسته بود که اتفاقی ارزشمند محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۱ عنوان کتاب در حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رونمایی می‌شود
  • بازدید استاندار گیلان از حوزه هنری انقلاب اسلامی استان
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • رونمایی از «رضای انقلاب» در حوزه هنری
  • خودنمایی ‌سیاه قلم‌های بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است