Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرعامل کارخانه فرآوری بنتونیت مود گفت:ظرفیت تولید این کارخانه 35 هزار تن پودر بنتونیت در سال است که از ابتدای راه اندازی آن در اردیبهشت امسال تا کنون 40 هزار تن پودر تولید و روانه بازار مصرف شده است.
خراشادیزاده با بیان اینکه بنتونیت یکی از چرخه های اصلی در تولید صنعت فولاد است افزود: هم اکنون تولیدات کارخانه به واحدهای گندله سازی خواف در خراسان رضوی و زرند و سیرجان کرمان ارسال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به استقبال صنایع فولادی از پودر بنتونیت گفت:خوشبختانه با توجه به مصرف بالا و نیاز این صنایع،پودر بنتونیت بلافاصله به کارخانجات گندله سازی فرستاده می شود و محصول بر زمین مانده نداریم.
مدیرعامل کارخانه فرآوری بنتونیت مود افزود:راه اندازی 2 کارخانه گندله سازی در خواف،ظرفیت خوبی برای فرآوری پودر بنتونیت در خراسان جنوبی ایجاد کرده و باعث رونق معادن بنتونیت شده است.
خراشادیزاده همچنین از مذاکرات برای فروش محصولات کارخانه به شرکتهای حفاری چاههای نفت خبر داد و افزود: نمونه محصول برای تست به پژوهشگاه صنعت نفت فرستاده شده که خوشبختانه مورد تایید قرار گرفته است و در حال مذاکره برای صادرات به امارات هم هستیم.
وی از برنامه ریزی برای افزایش تولیدات کارخانه به دوبرابر یعنی 70 هزار تن پود بنتونیت در سال خبر داد و افزود:طرح توسعه کارخانه هم اکنون 80 درصد پیشرفت دارد و ماشن آلات اصلی نصب شده است.
مدیرعامل کارخانه فرآوری بنتونیت مود به طولانی شدن روند پرداخت 700 میلیون تومان تسهیلات مورد نیاز برای افزایش تولید اشاره کرد و گفت:در صورت پرداخت به موقع این تسهیلات،خط دوم تولید تا یک ماه آینده راه اندازی می شود.
خراشادیزاده سوخت گازوئیل را از دیگر مشکلات کارخانه دانست و افزود:با توجه به اینکه مصرف انرژی در کارخانه و کوره های خشک کن بالاست، سوخت گازوئیل ،هزینه تولید را افزایش داده است.
وی گازرسانی به کارخانه را خواستار شد و گفت:قرار بود گازرسانی به ناحیه صنعتی مود در اردیبهشت امسال انجام شود که هنوز عملی نشده است.
جرجانی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان جنوبی درباره گازرسانی به ناحیه صنعتی مود گفت:اسناد مناقصه گازرسانی به این ناحیه آماده شده که امیدواریم تا اوایل سال آینده و در اردیبهشت ماه عملیات گازرسانی به اتمام برسد و به کارخانه فرآوری بنتونیت گازرسانی شود.
112 معدن بنتونیت در خراسان جنوبی فعال است که 31 میلیون تن ذخیره شناسایی شده آنان است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۶۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی بروجرد از واگذاری کارخانه سامان کاشی شهرستان به هیات حمایت از صنایع، توسط اداره تصفیه امور ورشکستگی خبر داد.

عباس گودرزی امروز سیزدهم اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پیرو تصمیم اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه جهت ارجاع پرونده سامان کاشی به هیات حمایت از صنایع، این واحد صنعتی با حضور نمایندگان و رئیس هیات و معاون اقتصادی استاندار و نماینده دادستان و جمعی از مسئولان ذیربط در محل فرمانداری بروجرد به هیات، تحویل داده شد.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام که قرار بود بعد از جلسات متعدد با مالک کارخانه و پس از اتمام حجت‌های گوناگون و پیگیری‌های مستمر، در سال ۱۴۰۰ انجام شود و در محل کمیسیون اجتماعی هم با حضور مدیرکل تصفیه امور ورشکستگی صورتجلسه کردیم که چنانچه تا ۳۰ تیر ۱۴۰۰ کارخانه روشن نشود آن واحد صنعتی جهت احیاء واگذار خواهد شد.

گودرزی ادامه داد: اما اکنون بعد از چند سال، کارشناسان خبره هیات حمایت از صنایع، رسما پیشرفت پروژه را ۶۰ درصد اعلام کرده‌اند و این یعنی اینکه، ایهاالناس؛ کارگران مظلوم و بیچاره و کارکشته سامان کاشی، در آن روزها که بر سر می‌زدند و کسی صدایشان را نمی‌شنید درست می‌گفتند.

وی تصریح کرد: اما امروز با عبور از همه موانع، اداره تصفیه، تصمیم خود را اجرایی کرد و این واحد صنعتی را به هیات مذکور برای حفظ اشتغال و تداوم تولید واگذار کرد.

این نماینده ادامه داد: امیدوارم با حمایت مسئولان اجرایی و استاندار و فرماندار و همچنین حمایت‌های حکیمانه امام جمعه بروجرد که مسائل اشتغال و صنعت را مورد مداقه قرار می‌دهد شاهد تسریع در پرداخت بدهی، رفع موانع، به روزرسانی کارخانه و رونق تولید و اشتغال در آن کارخانه باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور