Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ شاید این مجموعه فضا را آنقدر بی در و پیکر می‌بیند که تقریباً هر کاری که دلش بخواهد یا بهتر بگوییم دل مدیرانش بخواهد، انجام ‌دهد. شاید هم چون در حوزه اشتغال آفرینی نقش داشته است نهادهای نظارتی در برابر کاستی هایش دندان به جگر گذاشته و به اصلاح امور امیدوارند. زیرا چند سالی است که کسب و کار بنگا‌ه‌های زودبازده شدیدا دچار مشکل شد‌ه‌اند، تولیدی‌های بزرگ و کوچک به لطف واردات بی‌رویه، یا خاک می‌خورند یا تبدیل به نقدینگی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خصوصی‌ها یکی‌یکی دارند تعدیل نیرو یا همان اخراج می کنند. در چنین شرایط نرم افزاری به نام اسنپ می‌آید. کسی از تاریخچه‌اش خبر ندارد. اینکه چطور شکل گرفت و مدیرانش چه وابستگی‌هایی دارند بماند. اسنپ آمد و بی‌مقدمه ایرانسل از درآمدهای سرشارش در آن 20.000.000 یورو سرمایه‌گذاری کرد. این یعنی درست 100.000.000.000 تومان. با این پول می‌توان یک مجموعه عظیم خودروسازی راه انداخت و یا یک کارخانه بزرگ تولیدی تاسیس کرد.


تخلفاتی رخ داد؛ از عدم رعایت مقررات بکارگیری خودروها و رانندگانش، فرار مالیاتی، عدم پاسخ به راننده‌های شاکی که روبه‌روی دفتر این شرکت تجمع کردند، استخدام در کنار خیابان و دهها مسایل دیگری که هر روز اتفاق می‌افتد. حالا هم که آلودگی هوا برایشان فرصتی پیش آورده که کرایه‌ها را افزایش دهند. مردم دارند جان می‌دهند ولی اسنپ پول روی پول می‌گذارد و باز هم اتفاقی نمی‌افتد و به شکایت اتحادیه تاکسی داران هم توجهی نمی شود.


این اتفاقات ذهن رسانه ها را درگیر کرده است که آیا این مجموعه خروج از شمول قوانین است! یا دستگاه های نظارتی سرشان جای دیگری گرم است. به هر حال انتظار می رود همانگونه که در ماده 10 قوانین و مقررات اسنپ آمده « شرکت در شرایطی که به هر دلیل به این نتیجه برسد حضور یک کاربر (راننده یا مسافر) می‌تواند برای شرکت یا سایر مسافران یا رانندگان «خطرناک» باشد یا «مطلوب» نباشد، طبق «صلاحدید» و «تشخیص» خود حق حذف دسترسی کاربر مذکور به خدمات اسنپ را دارد و در این صورت، کاربر حق طرح هیچگونه ادعا و یا اعتراضی را نخواهد داشت»، شایسته است اگر خود این شرکت نیز به خط نبود و حتی از پرداخت حقوق رانندگانش سرباز زد، برای احقاق حقوق مردم هم که شده، نهادهای نظارتی به میدان آیند و علاج واقع قبل از وقوع نمایند و مسئولین این بنگاه اقتصادی را به پاسخ گویی وا بدارند. تا بیش از این کلیدواژه‌های «نبود نهاد نظارتی»، «عدم کنترل» و «ضعف قانونی» همچنان در قالب کلیشه‌ای و زهوار نمانند و رمقی برای رسانه‌ها به‌منظور پیگیری حق و حقوق مردم باقی بماند.

401

اسنپ آلودگی هوا اشتغال واردات خودرو

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۶۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی:تا قبل از ورود نخستین اتومبیل ها به تهران، پایتخت‌نشین‌ها مسیرهای کوتاه را با وسایلی مثل گاری، درشکه، پالکی و تخت روان می پیمودند و مسیرهای نسبتا طولانی را با اسب و درشکه طی می کردند، اما پدیده ای به نام اتومبیل معادلات را به کلی تغییر داد و با همه مخاطراتی که داشت عبور و مرور اهالی تهران به نقاط دور و نزدیک را سهل و آسان کرد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

گاراژها درست در چنین دوره ای و برای استقرار اتوبوس های بین‌شهری در گوشه و کنار تهران متولد شدند و مردم برای سفر به شهرهای دور و نزدیک کافی بود خودشان را به نزدیک‌ترین گاراژ مسافربری برسانند.

داریوش شهبازی، تهران‌پژوه، معتقد است گاراژها از اواخر دوره قاجار پدیدار شدند و تغییراتی بنیادی در سبک زندگی اهالی تهران پدید آوردند: «تهران حدود سال ۱۳۰۰ و همسو با سیر تحولات انقلاب صنعتی در کلانشهرهای دنیا پیشرفت می‌کرد و یکی از نشانه های پیشرفت ورود اتومبیل به خیابان های بود. بعد از این اتفاق مهم بود که کاروانسراها به گاری‌خانه و در گام‌های بعدی به گاراژ تبدیل شدند. این روند در دوره حکومت احمدشاه قاجار طی شد و با آزمون و خطاهای بسیاری همراه بود.»

وقتی عبور و مرو با اتومبیل در خیابان های تهران با اقبال عجیب مردم همراه شد، بسیاری از رجال بانفوذ و متمول دوره قاجار مثل وثوق‌الدوله و امین‌الضرب از اروپایی ها اتومبیل خریدند و به عنوان وسیله نقلیه شخصی به تهران آوردند. بعد هم با واردات اتوبوس هایی که مخصوص حمل بار و مسافر بود به تهران، گاراژهایی که محل تجمع درشکه و گاری بود به توقفگاه اتوبوس ها تبدیل شدند.

شهبازی درباره تولد نخستین گاراژ در پایتخت می گوید: «گاری‌خانه سید اسدالله در خیابان چراغ‌برق قدیم (امیرکبیر فعلی) نخستین جایی بود که پس از قانون سجل احوال و سجل گرفتن به گاراژ تبدیل شد و از "گاری‌خانه سید اسدالله" به "گاراژ حسینی" تغییر نام داد. مدتی بعد "گاراژ فولادی" در محدوده شمالی گود عرب‌ها و "گاراژ فردشیشه" در سه‌راه امین‌حضور برای توقف اتوبوس‌ها در نظر گرفته شد. آن‌موقع مسافرها به گاراژ حسینی می رفتند و گاراژ فولادی به اتوبوس‌هایی اختصاص داشت که کارشان حمل بسته های پستی از شهرهای مختلف و رساندنشان به دست مردم تهران بود و گاراژ فردشیشه مختص حمل و جابه‌جایی بار بود.»

در دوره پهلوی تعداد گاراژهای تهران به سرعت زیاد شد و گاراژهای بی ام تی، عدل، اتوفردوسی، میهن‌نورد و ... در محدوده میدان توپخانه قدیم تا خیابان های ناصرخسرو، باب‌همایون و فردوسی کنونی ایجاد شدند، اما در سال ۱۳۵۹ و با اجرای طرح ساماندهی اتوبوس‌های بین‌شهری به ترمینال جنوب که نیمه‌ساخته بود نقل مکان کردند و به خاطره ای در ذهن تهران‌نشین‌ها تبدیل شدند.

کد خبر 848264 برچسب‌ها تهران قدیم همشهری محله تهران

دیگر خبرها

  • مهار حادثه ترکیدگی لوله آب خیابان مهدی (عج) شهر یزد
  • اسکان اضطراری تعدادی از ساکنان خیابان طالقانی سنندج در پی بارندگی
  • مسکن هایی که بیش از یک دهه به سرانجام نرسیده
  • مسکن هایی که بیش از یگ دهه به سرانجام نرسیده
  • ترمیم ترکیدگی لوله آب در خیابان حضرت مهدی (عج) در یزد
  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز
  • روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران