Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@03:24:03 GMT

آلزایمر در مناطق حاشیه‌نشین شایع‌تر از شهرها

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۴۷۳۳۸

بر اساس نتایج به دست آمده از یک مطالعه، زوال عقل در جوامع روستایی شایع‌تر از شهرها و مناطق شهری است.

به گزارش فارس، نتایج یک بررسی که توسط محققان ایالات متحده آمریکا صورت گرفته است، نشان داد آلزایمر در مناطق حاشیه‌نشین شایع‌تر از شهرهاست.

بر اساس یک دهه بررسی از بیش از 16 هزار نفر که در میانگین سنّی 55 تا 70 سال قرار داشتند، مشخص شد، شیوع زوال عقل در جوامع روستایی بیشتر از شهرها و مناطق شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته پژوهشگران، ممکن است دلیل این اتفاق، دسترسی بهتر مردم شهر به مراکز درمانی و خدمات بهداشتی باشد که منجر به پیگیری زودتر بیماری و در نهایت انجام سریع‌تر روند درمانی می‌شود.

بررسی‌ها نشان داد، با وجود اینکه نرخ بیماری آلزایمر در مناطق حاشیه‌نشین شهرها بالاتر است اما افراد تحصیل کرده و کسانی‌که به طور کلّی حدّ مناسبی از مطالعه را در برنامه روزانه خود دارند و بواسطه آن، مغزشان درگیر است، کمتر از دیگران دچار بیماری زوال عقل می‌شوند.

دکتر مارگارت وین، پژوهشگر و نویسنده ارشد این مطالعه می‌گوید: «نتایج به دست آمده، افزایش عملکرد شناختی بزرگسالان روستایی را تنها با کمی مطالعه نشان می‌دهد؛ در واقع این تحقیق، نمونه جدیدی از تأثیر سرمایه گذاری‌های عمومی در آموزش و پرورش و کمک آن به کاهش مشکلات بهداشتی افراد، نظیر آلزایمر در میانسالی است».

بر اساس آمار و ارقام موجود، در ایالات متحده آمریکا حداقل 5 میلیون نفر دچار بیماری آلزایمر هستند؛ تنها در ایالت لوئیزیانا بیش از 100 هزار نفر مبتلا به زوال عقل تشخیص داده شده‌اند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۷۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که فقر بر رشد مغز کودکان تأثیر می‌گذارد.

به نقل از ارث، آیا می‌دانستید که جایگاه شما بر روی نردبان اقتصادی، می‌تواند به شدت بر آنچه درون ذهن شما می‌گذرد تأثیر بگذارد؟

نتایج تحقیق جدید این واقعیت نگران‌کننده را نشان می‌دهد که فقر عمیقاً بر مغز تأثیر می‌گذارد، با اثراتی که می‌تواند تا آخر عمر باقی بماند.

قبل از این تحقیق، دانشمندان نکاتی در مورد چگونگی تأثیر فقر بر مغز و نتایج زندگی می‌دانستند و نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد که کودکان فقیر در مدرسه با مشکلات بیشتری مواجه هستند.

تحقیقات بیشتر ارتباط بین فقر و مشکلات سلامت جسمانی را نشان دادند. این مطالعه تمام آن شواهد پراکنده را در بر می‌گیرد و آنها را در کنار هم قرار می‌دهد و تصویری واضح ایجاد می‌کند.

یافته‌ها نشان می‌دهد که فقر، افراد را در معرض عوامل منفی مانند استرس، تغذیه نامناسب و سموم محیطی قرار می‌دهد. این عوامل ساختار فیزیکی و عملکرد مغز را تغییر می‌دهند، به خصوص زمانی که در دوران رشد کودک اتفاق می‌افتد.

زندگی در فقر به معنای نگرانی دائمی است. وقتی کودکی همیشه در حالت «جنگ یا گریز» است، مغزش غرق از هورمون‌های استرس مانند کورتیزول می‌شود. با گذشت زمان، کورتیزول به‌طور فیزیکی به مناطقی از مغز که مسئول حافظه، یادگیری و تنظیم هیجانی هستند آسیب می‌رساند. به این فکر کنید که مغز به آرامی تحت تأثیر استرس مداوم فرسوده می‌شود.

جوامع کم درآمد اغلب به کارخانه‌ها، بزرگراه‌ها یا دیگر منابع آلودگی هوا و آب نزدیک‌تر هستند. کودکان در این مناطق تنفس می‌کنند و مواد شیمیایی مضر را می‌بلعند.

بدترین بخش این است که این تأثیرات معامله یکباره نیستند. آسیب مغزی وارد شده در دوران کودکی می‌تواند عواقب مادام‌العمر داشته باشد. به‌عنوان مثال، کودک پر استرس که برای یادگیری در مدرسه تلاش می‌کند، احتمال بیشتری دارد که ترک تحصیل کند و چرخه فقر را در نسل بعدی تداوم بخشد.

نتایج این تحقیق در مجله Reviews in the Neurosciences منتشر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم