Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار میانه گفت: باید مردم را به مشارکت در امور عمرانی، تولیدی و تشکیل تعاونی‌ها تشویق کنیم و مشارکت مردمی در بخش‌ها و روستاهای شهرستان در حوزه‌های آب‌رسانی، راه و توسعه روستایی بی‌نظیر بوده و الگویی برای سایر شهرستان‌های استان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از میانه، حمید شکری ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه شهردار جدید بخش ترکمانچای شهرستان میانه اظهار کرد: امور عمرانی انجام‌ شده در سال‌های اخیر در بخش ترکمانچای شهرستان میانه نسبت به سال‌های قبل از وضعیت مطلوبی برخوردار شده که این نشان از تلاش شورا و شهرداری این بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه شهرستان میانه با اشاره به اینکه شورا و شهرداری یک نهاد مردمی است، افزود: شورای جدید ترکمانچای نیز باید روحیه خدمت به مردم داشته و با تلاش و همت شبانه‌روزی در رفع مشکلات و توسعه شهر بکوشند چراکه آنان در قبال آرا و اعتماد مردم این بخش مسئول هستند.

وی با بیان اینکه برای توسعه هر چه بیشتر بخش ترکمانچای باید از مشارکت مردم بهره برد عنوان کرد: در سال جاری شاهد اعطای اعتبارات و تسهیلات از سوی دولت به روستائیان هستیم و به هر فرد واجدالشرایط این تسهیلات ارائه می‌شود که تسهیلات 6 درصد توسعه روستایی از جمله این اعتبارات است.

شکری با بیان اینکه مشارکت مردم شهرستان میانه در امور عمرانی در سطح استان بی‌نظیر است، خاطرنشان کرد: جذب سرمایه‌گذار و راه‌اندازی تعاونی در روستاها یکی از راه‌های جذب اعتبار است که باید مردم را به مشارکت در امور عمرانی، تولیدی و تشکیل تعاونی‌ها تشویق کنیم و مشارکت مردمی در بخش‌ها و روستاهای شهرستان در حوزه‌های آب‌رسانی، راه و توسعه روستایی بی‌نظیر بوده و الگویی برای سایر شهرستان‌های استان است.

وی همچنین با اشاره به اجرای طرح 2 هزار و 700 هکتار از اراضی پایاب سد آیدوغموش در سال‌های اخیر در شهرستان میانه تصریح کرد: در سال جاری نیز 2 هزار و 700 هکتار از اراضی پایاب سد آیدوغموش با مشارکت چند روستا و اهالی بدون بودجه دولتی با استفاده از تسهیلات و یارانه دولتی در حال انجام است.

معاون استاندار آذربایجان شرقی خطاب به شورای شهر و شهردار ترکمانچای گفت: مطالبات و بدهی‌های شهرداری نباید مانعی برای ارائه خدمت باشد، شورا نیز باید پاسخگوی انتظارات به‌حق مردم بوده و در چارچوب قانون و بر اساس مقررات به‌دور از احساسات و با انسجام کامل به وظایف خود عمل کند.

شکری ارتقاء شهر ترکمانچای به شهرستان را سبب پیشرفت هر چه بیشتر این بخش عنوان کرد و افزود: ما در کنار مردم این بخش برای تحقق این موضوع تلاش خواهیم کرد و امید است در سال‌های آتی بتوانیم آرزوی دیرینه مردم بخش ترکمانچای را تحقق بخشیده و این بخش را تبدیل به شهرستان کنیم.

شوراها از جایگاه خود برای منافع شخصی نباید بهره گیرند

حجت‌الاسلام والمسلمین یونس کیانی نیز در این جلسه بابیان اینکه اعضای جدید شورای اسلامی بخش ترکمانچای باید به رسالت ذاتی خود عمل کنند، اظهار کرد: جایگاه شورا که یک نهاد مردمی بوده و توسط رأی مردم انتخاب می‌شود از حساسیت بالایی برخوردار بوده و نباید از این جایگاه برای منافع شخصی بهره گیرند.

امام‌جمعه ترکمانچای تأکید کرد: شورا شهر فقط مربوط به شهرداری نیست بلکه با توجه به اینکه از جنس مردم هستند متعلق به شهر بوده و رابطی بین شهروندان و مسئولان هستند که باید خواسته‌های مردم را انتقال دهند.

وی از اعضای شورای شهر و شهردار ترکمانچای خواستار ارائه کیفیت خوب خدمات به شهروندان شد و گفت: از جمله اولویت‌های کاری شهرداری و شورای شهر ترکمانچای باید رعایت قانون، تکریم مردم و مؤدیان و شهروندان، ارائه کیفیت خوب خدمات به شهروندان جهت رضایت شهروندان باشد.

بستر و زمینه لازم برای ارتقا بخش ترکمانچای به شهرستان فراهم است

رسول یعقوبی نیز در ادامه این جلسه، از اختصاص 4 میلیارد ریال اعتبار برای روستای شیخ طبق در کمیته برنامه‌ریزی خبر داد و اظهار کرد: ترکمانچای نیاز به معبرگشایی و آسفالت‌ریزی معابر دارد که این امر باید در برنامه بودجه 97  گنجانده شود.

بخشدار ترکمانچای در پایان بیان کرد: اعتبار عمرانی برای 44 دهیاری در این بخش در خصوص ارتقای این شهر به شهرستان اعطا شده که بستر و زمینه برای این امر فراهم است.

به گزارش تسنیم در این مراسم از محمدحسین خدابخش شهردار سابق ترکمانچای تقدیر به عمل‌آمده و ابراهیم ابراهیمی به‌عنوان شهردار جدید این بخش معرفی شد.

انتهای پیام/

R7887/P1357/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۷۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟

رضا معممی مقدم، مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه درمورد فعالیت‌هایشان در نمایشگاه اخیر دستاورد‌های اوقاف اظهار کرد: معاونت فرهنگی، دستاورد‌های خود را در نمایشگاه اخیر به نمایش گذاشت و اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی اوقاف برای اولین بار، قسمت بسیار کوچکی از تولیدات طرح «شمیم خدمت» که کارآفرینی توسط زنان بد سرپرست و بی سرپرست است را در نمایشگاه اخیر به نمایش درآورد.

طرح «شمیم خدمت» کار ویژه سازمان اوقاف با هدف ایجاد اشتغال است و قطعاً این ظرفیت را برای ما به وجود آورده است که بتوانیم نمایشگاه جداگانه و مستقلی را برای دستاورد‌های طرح «شمیم خدمت» برگزار کنیم. زیرا الحمدلله، این طرح رو به رشد بوده و جذابیت‌های خاص خود را داشته است.

مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۶ هزار نفر آموزش دیدند و توانستند در حوزه توانمندسازی، تجهیز و کارآفرینی به ایفای نقش بپردازند و در زمینه کیفی سازی فعالیت‌ها تلاش شده است که بیشتر به کیفیت پرداخته شود تا کمیت.

طرح ضیافت حسینی، شمیم حسینی و رزمایش سلامت، زائران حرم رضوی و حرم حسینی، طرح مهر تحصیلی از طرح‌هایی هستند که مصوب شده‌اند و ان شاءالله، در سال ۱۴۰۳ اجرایی خواهند شد.

معممی مقدم مطرح کرد: در سال ۱۴۰۲، تعداد بهره‌مندان طرح «مهر تحصیلی» ۲۵ هزار نفر بوده است که نسبت به سال قبل آن، افت داشتیم و دلیلش به خاطر گرانی کالا‌ها بوده است. اما درآمد عواید موقوفات ما تقریباً افزایش ۳۰ درصدی داشت ولی تورم برای محصولات «مهر تحصیلی» افزایش ۵۰ درصدی داشت. به همین دلیل، ناچار شدیم تعداد کمتری را تولید کنیم.

مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: طرح زائران حرم رضوی در سال گذشته با حضور ۳۵۰ نفر از جامعه هدف برگزار شد که این جامعه هدف در دو سال گذشته متشکل از پاکبان‌ها بود و با استقبال زیادی روبرو شد و پیش بینی ما از طرح «زائران حرم حسینی» و اعزام به عتبات عالیات این است که بتوانیم در سال ۱۴۰۳، ۵۰۰ نفر را اعزام کنیم. 

معممی مقدم گفت: رزمایش سلامت جزء طرح‌های جدید ماست و جای خود را پیدا کرده است که زائران بقاع متبرکه به صورت رایگان غربالگری و معاینه شده و در صورت نیاز، برای معالجه به بیمارستان‌های وقفی معرفی می‌شوند و کار بسیار خوب و منسجمی است. 

طرح «شمیم حسینی» از دیگر مواردی است که به هیئت‌های مذهبی کمک می‌شود و در سال گذشته، ۹۷ میلیارد تومان به هیئت‌های مذهبی شاخص و محوری کمک شد و ان شاءالله، امسال هم اتفاق خوبی از لحاظ رقمی رخ خواهد داد و مخاطبان جامعه هدف از آن برخوردار می‌شوند. 

مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: طرح اربعین حسینی نیز، وجود دارد که جزء کار ویژه‌های اداره کل امور اجتماعی و مشارکت هاست که سال گذشته با مبلغ حمایتی بسیار خوبی از بقاع متبرکه بهره‌مند شد و امسال هم، از ابتدای سال برنامه ریزی‌های جدی برای گسترش و کیفی سازی اقدامات و نقش آفرینی سازمان در ستاد اربعین کشور مدنظر قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • خیابان صنایع اهواز آسفالت می‌شود
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور