Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسم الله الرحمن الرحیم
هیئت محترم نظارت بر تشکل ها
با عرض سلام و احترام
این روزها فضای دانشگاه علم و صنعت تحت الشعاع اقدام جاهلانه پاک کردن پرچم های رژیم غاصب صهیونیستی توسط عده ی معدودی از دانشجویان است. موضوعی که به سرعت مرزهای دانشگاه را درنوردید و توجه رسانه های بیرون دانشگاه را به خود جلب کرد و واکنش های افراد و نهاد های مختلف را در پی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با آشکار شدن رد پای یکی از تشکل های اصلاح طلب دانشگاه در خلق این فاجعه، باید از این پس هندسه ی فرهنگی علم و صنعت را به قبل و بعد از این اتفاق تقسیم کرد، اتفاق ناگواری که بی شک زنگ خطری برای فیضیه دانشگاه ها خواهد بود. با رسانه ای شدن این عمل شنیع و افزایش واکنش ها، انجمن آرمان بلافاصله بیانیه ای را در رابطه با این موضوع منتشر کرد.
با عبور ازشرایط احساسی و ملتهب روزهای ابتدایی و در یک فضای منطقی و مستدل بیان نکاتی پیرامون این تشکل و بیانیه ی آن، لازم می باشد :
-1 اعتراضات فعالین دانشجویی از همان ابتدای تصمیمِ هیئت نظارت بر تشکل های دانشگاه، مبنی بر تاسیس آرمان آغاز شد. روند غیرمعمول موافقت اصولی با شکل گیری آرمان و عدم رضایت مسئول نهاد رهبری دانشگاه باعث شد تا این تشکل از سوی بخشی از دانشجویان و فعالین فرهنگی به رسمیت شناخته نشود . البته اقدامات بعدی آرمان نظیر تلاش برای قبح زدایی از سران فتنه با انتشار تصاویر آنان، دعوت از افرادی که ننگ خیانت به نظام اسلامی در کارنامه شان دیده می شد، توهین به مقدسات و خطوط قرمز نظام در برنامه های مختلف و اقداماتی از این دست مهر تاییدی بر تذکرات و نگرانی های دلسوزان دانشگاه بود و در این بین
نکته قابل تأمل، مسامحه مسئولین با بی قانونی های گسترده این تشکل فرمایشی بود که مسیر را برای اقدامات هتاکانه بعدی هموار می کرد.
-2 ریاست دانشگاه در مصاحبه ای فرموده اند که پاک کردن پرچم ها توسط اعضای تشکل آرمان انجام شده است و نه تشکل آرمان ! اما سوال اینجاست که آیا واقعا تفکیکی بین اعضای یک تشکل و خط مشی آن وجود دارد ؟! پر واضح است که خط مشی یک مجموعه و تفکر حاکم بر آن را اعضای آن مجموعه می سازند و تأسف آن جاست که خاطیان این هتک حرمت جزو افراد اصلی این تشکل بوده اند، پس تفکیک بین خط فکری افراد و تشکل مغالطه ای بیش نیست !
شاهد مثال این نکته همین بس که در هیچ کجای بیانیه این تشکل صحبتی از محکوم کردن افراد و فعل آنها نیست، بلکه تایید ضمنی این عمل در بیانیه گنجانده شده است. برای مثال در جایی از متن با کارهای تبلیغاتی و نمایشی مخالفت شده، آنچه که از متن بیانیه و سابقه این انجمن برداشت می شود این است که کشیدن پرچم روی زمین را مصداقی از عمل نمایشی قلمداد می کنند، فلذا طبق این مبنا باید با اعمال نمایشی مقابله کرد و پرچم را از روی زمین محو نمود.
با وجود این که بیانیه مذکور حتی حاوی یک عذرخواهی ساده، اعلام برائت و محکوم کردن عمل افراد خاطی نیست و با نهایت تأسف، روی مواضع لجبازانه قبلی نیز تاکید شده، ریاست دانشگاه بر چه اساسی قائل به تفکیک بین افراد و تشکل هستند ؟! چه اتفاقی باید بیفتد تا ایشان دست از حمایت یک جانبه از این جریان معلوم الحال بردارند؟ استدلال های ایشان دقیقا به همین اندازه متقن !!! است که رئیس دانشگاهی در توجیه سفرهای پرتعداد خود به امریکا اظهار کرده باشد، با شخصیت حقیقی خود سفرمی کند نه با شخصیت حقوقی!
-3 در بیانیه منتشر شده ، مهم ترین نکته، موضع گیری در مورد آرمان فلسطین و اعلام ضدیت با رژیم منحوس صهیونیستی است که البته به کلی گویی در این باره نیز بسنده شده است. مخالفت با اسرائیل الزاماتی عملی دارد. همانطور که امام راحل(ره)فرمودند چه فعالیتی در سابقه این تشکل که عنوان اسلامی را نیز یدک » بر هر مسلمانی لازم است که خود را علیه اسرائیل مجهز کند «می کشد دیده می شود که مصداق مبارزه عملی با اسرائیل باشد؟! این تشکل با گذشته تاریک خود یا مسلمان بودن خود را زیرسوال برده یا التزام عملی به ولایت فقیه را علنا و عملا نقض نموده است.
-4 در بیانیه آرمان با اقدامات تبلیغاتی و نمایشی در رابطه با استکبار ستیزی مخالفت شده است که مشخصا شعار مرگ بر فلان ،سوزاندن و لگدمال کردن پرچم مصادیق آن می باشد. از طرفی در متن منتشر شده از اسرائیل به عنوان شر مطلق و دشمن بشریت یاد شده است. سوال اینجاست؛ چرا این شر مطلق از انجام همین اقدامات نمایشی عصبانی شده و اعلام مخالفت می کند اما در هفته گذشته از پاک کردن پرچم در دانشگاه که مصداقی برای مبارزه با این اقدامات نمایشی است اظهار خوشحالی می نماید و به فاعلان آن مدال صداقت و شجاعت می دهد ؟! مگر نه این است که واکنش دشمن یکی از بهترین عیارها برای تشخیص حق ازباطل است ؟ !
-5 اتفاق هفته گذشته دانشگاه علم و صنعت، صرفا عمل جاهلانه و خودسرانه چند نفر نبود بلکه پیامد عدم نظارت صحیح و یکجانبه گری های خلاف قانون در طی چندسال تاسیس این تشکل بوده است. فی المثل عملکرد ضعیف و پرابهام مسئولین مربوطه در روز انجام این اقدام ناشایست ماجرا را پیچیده تر می نماید. عده ای پیاده نظام که با چراغ سبز مسئولین(!!!) مواجه میشوند، پس از بازتاب های متواتر و منفی این حادثه تلخ دیگر خود را در راهی بی برگشت می یابند. بی شک لکه ننگ شاد کردن پست ترین انسان های این کره خاکی بر پیشانی این تشکل نقش بسته است و دانشگاه و دانشگاهیان بدانند تا پاک شدن این لکه
ننگ ادامه فعالیت این انجمن هیچ موضوعیتی نخواهد داشت.
مسلما وظیفه هیئت نظارت بر تشکل ها، به عنوان یکی از بالاترین نهادهای تصمیم گیر دانشگاه برخورد انقلابی و قانونی با انجمن آرمان است، انجمنی که در موارد متعدد از اساسنامه و اصول پذیرفته شده به راحتی تخطی نموده است.
در پایان لازم به ذکر است در صورت کوتاهی مجدد در رسیدگی به این موضوع ، مسئولیت هر واقعه ای در ایام آتی متوجه این شورای سه نفره خواهد بود .
والسلام
99/9/22
جمعی از فعالین دانشجویی تشکل ها در سال جاری و سنوات اخیر:
.1 سیدرضا هاشمی / ورودی 99 کارشناسی و ارشد 95 / مسئول سابق بسیج دانشجویی
.2 مهدی مستوفی / ورودی 99 کارشناسی و ارشد 99 / دبیر سابق هیئت محبان الحسین
.3 حامد کاشی / ورودی 99 کارشناسی و ارشد 99 / دبیر سابق مجمع دفاتر فرهنگی
.4 مصطفی موحدی / ورودی 99 کارشناسی و ارشد 99 / عضو سابق شورای مرکزی هیات محبان الحسین ع
.5 امیرحسین غفاریان / ورودی 91 کارشناسی و ارشد 99 / مسئول سابق بسیج دانشجویی
.9 محمد جواد بیکی / ورودی 91 کارشناسی / معاون سابق تشکیلات بسیج دانشجویی
.7 علی رجبی / ورودی 91 کارشناسی و ارشد 99 / معاون سابق تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی
.2 وحید شریعتی / ووردی 91 کارشناسی / مسئول سابق کنگره شهدای دانشگاه
.9 مهدی کوچکزایی / ووردی 91 کارشناسی و ارشد 95 / دبیر فعلی شورای صنفی حوابگاه داخل
.19 علیرضا محرمخانی / ووردی 91 کارشناسی و ارشد 95 / عضو سابق شورای مرکزی هیات محبان الحسین ع
.11 علی مرادی / ووردی 91 کارشناسی و ارشد 95 / عضو سابق شورای مرکزی هیات محبان الحسین ع
.12 میلاد حیدری / ورودی 91 کارشناسی و ارشد 95 / عضو سابق شورای مرکزی مجمع دفاتر فرهنگی
.13 سیاوش شفیعی / ورودی 92 کارشناسی / مسئول سابق بسیج دانشجویی
.14 جواد رخصت طلب / ورودی 92 کارشناسی / دبیر سابق مجمع دفتر فرهنگی
.15 عباس پرآژنگ / ورودی 92 کارشناسی / معاون تحلیل و بررسی سابق بسیج دانشجویی
.19 محمدحسین خادمی / ورودی 92 کارشناسی / عضو سابق شورای مرکزی بسیج دانشجویی
.17 علی ضیائی / ووردی 92 کارشناسی / دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی
.12 محمدمهدی یزدی / ورودی 92 کارشناسی / مسئول نشریات سابق بسیج دانشجویی
.19 محمدعلی یزدی / ورودی 92 کارشناسی / معاون علمی سابق بسیج دانشجویی
.29 محمد کشمیری / ورودی 92 کارشناسی / عضو سابق شورای مرکزی مجمع دفاتر فرهنگی
.21 محسن نصیری پور / ورودی 92 کارشناسی / عضو سابق شورای مرکزی مجمع دفاتر فرهنگی
.22 علی سالم / ورودی 92 کارشناسی / معاونت رسانه بسیج دانشجویی
.23 علیرضا محمدخانی / ورودی 92 کارشناسی / مسئول سابق خانه هنر شهید واصفی
.24 محمد سیف الله / ورودی 92 کارشناسی / عضو سابق شورای مرکزی بسیج
.25 حسین بهادرفر / ورودی 92 کارشناسی / معاونت اجرایی بسیج دانشجویی
.29 رادمان غفوری / ورودی 92 کارشناسی / مسئول علمی سابق بسیج دانشجویی
.27 هادی حکیم اللهی / ورودی 92 کارشناسی / معاونت فرهنگی سابق بسیج دانشجویی
.22 ابوالفضل رضایی / ورودی 93 کارشناسی / منتخب شورای صنفی خوابگاه داخل
.29 علی رستم آبادی / ورودی 93 کارشناسی / عضو شورای مرکزی مجمع حزب الله
.39 علی شاهوردی / ورودی 93 کارشناسی / عضو شورای مرکزی هیات محبان الحسین ع
.31 مصطفی اشتری / ورودی 93 کارشناسی / عضو شورای مرکزی مجمع دفاتر فرهنگی
.32 محمد مهدی مهدوی / ورودی 93 کارشناسی / دبیر سابق کانون قرآن و عترت
.33 رسول نوروزی / ورودی 93 کارشناسی / عضو هیئت تحریریه نشریه فانوس
.34 علی اصغر یاری / ورودی 93 کارشناسی / مسئول جهادی دانشگاه علم و صنعت
.35 علیرضا شیروانی / ورودی 93 کارشناسی / عضو شورای مرکزی مجمع دفاتر فرهنگی
.39 محمد آبکار / ورودی 93 کارشناسی / عضو کمیته تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی
.37 علیرضا مرادی / ورودی 93 کارشناسی / معاون تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی
.32 صابر معروفخانی / ورودی 93 کارشناسی / مسئول واحد علمی بسیح دانشجویی
.39 آرش معصومی / ورودی 93 کارشناسی / شورای مرکزی مجمع دانشجویان حزب الله
.49 حسین مطلبی / ورودی 94 ارشد / فعال فرهنگی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۸۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز ایران و فرانسه، مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران، ویژه عکاسان مقیم در ایران برگزار می‌شود. این مسابقه با همکاری مرکز ایران و فرانسه، موسسه و گالری عکاسی ایتاک (Ithaque) و مشارکت انجمن عکاسان ایران و موسسه موج نو در فرانسه برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این مسابقه ترکیب نوشتارهای عکاسی مستند با نوشتارهای عکاسی تجربی است تا وضعیت آب در ایران از طریق یک نمایشگاه عکس گروهی به تصویر کشیده شود.

این مسابقه عکاسی با رویکرد پرداختن به مسایلی نظیر آب های شیرین و شور، محیط زیست زمینی و اقیانوسی، فعالیت های انسان و بشر مرتبط با آب، فناوری و تمهیدات مرتبط با آن در مناطق مختلف ایران برگزار می‌شود. ریاست افتخاری این مسابقه به عهده فرانسین کوستو رییس بین المللی ژاک-ایو کوستو و ژان-میشل الیور رییس «آکادمی آب» است.

آثار ارسالی پس از ارزیابی توسط، هیأت داوران انتخاب شده و ۴۰ عکس برگزیده از میان آثار ارسالی در یک نمایشگاه گروهی از ۲۲ شهریور ماه تا ۱۲ مهر ماه ۱۴۰۲ در پاریس به نمایش گذاشته می‌شود.

علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه عکاسی می‌توانند آثار خود را تا تاریخ ۲۵ خرداد ماه به آدرس ایمیل info@ithaque-paris.ir ارسال کنند.

همچنین به یک نفر از عکاسان برگزیده این مسابقه جایزه برترین عکس با ارزش ۵۰۰ یورو اهدا می‌شود. عکاسان شرکت کننده در این مسابقه باید مقیم ایران باشند.

هیات داوران این مسابقه که متشکل از اساتید عکاسی ایرانی و فرانسوی هستند عبارتند از مریم زندی، عضو هیات موسس انجمن ملی عکاسان ایران، سیف الله صمدیان فیلمبردار و فیلمساز، اسماعیل عباسی عکاس، افشین شاهرودی، رییس هیات مدیره انجمن عکاسان ایران و محمدرضا کیوانفر استاد دانشگاه در حوزه عکاسی و سینما، میشل پوآورت، مورخ عکاسی، استاد دانشگاه پاریس، پانتئون سوربن، بنیانگذار کالج بین المللی عکاسی، کارولین استن، عضو هیات مدیره دانشکده بین المللی عکاسی «پاریس بزرگ»، ناتالی بوشه-لونوار، رییس انجمن «مردمان تصویر»، پاسکال بوس، مدیر مجموعه های عکاسی مرکز ملی هنرهای تجسمی کالج بین المللی عکاسی و ماری روبرت، متصدی ارشد قسمت عکاسی و سینمایِ موزه اورسه پاریس.

علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه عکاسی و کسب اطلاعات بیشتر درباره مشخصات آثار ارسالی می‌توانند پایگاه‌های اینترنتیwww.france-iran.org ،www.ithaque-paris.fr وwww.nips.org.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6094215

دیگر خبرها

  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان به نام دکتر فروغی
  • نظارت ۴۰ نفر بر روند برگزاری انتخابات مرحله دوم در گنبدکاووس
  • نظارت ۴۰ نفر بر روند برگزاری انتخابات مرحله دوم؛ گنبدکاووس
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران برگزار می‌شود