Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد- مدیرکل کمیته امداد استان یزد با اشاره به نیاز خانوارهای زیر پوشش به مسکن گفت: اعتبارات کمیته امداد یزد برای ساخت مسکن کافی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن علیزاده در کارگروه مسکن کمیته امداد استان با ارائه گزارشی از وضعیت مسکن خانوار تحت حمایت این نهاد در استان اظهار داشت: اعتبارات کمیته امداد برای ساخت مسکن کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از اهداف مهم کمیته امداد تامین مسکن مناسب برای مددجویان تحت حمایت به ویژه ایتام است، ادامه داد: ارائه خدمات ساخت و تعمیر مسکن فقط به مددجویان مستمری‌بگیر این نهاد ارائه می‌ شود اما اعتبارات کافی برای تامین مسکن نداریم.

مدیرکل کمیته امداد استان یزد با اشاره به اهمیت مسکن مناسب برای مددجویان تحت حمایت اضافه کرد: تامین مسکن و ایجاد سرپناه مناسب برای جامعه هدف تحت حمایت، از رویکردهای مهم این نهاد به ‌ویژه در چند سال اخیر بوده است.

وی با تاکید بر حل مشکلات مددجویان تحت پوشش و بهره مندی از ظرفیت خیران افزود: با عزم جدی و با توجه به منویات مقام معظم رهبری قصد داریم مشکلات مسکن، درمان و اشتغال مددجویان کمیته امداد را حل کنیم و در این مسیر از همه ظرفیت ها و امکانات و مشارکت خیران نیز استفاده خواهیم کرد.

علیزاده با بیان اینکه هزار و ۵۱۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان یزد اجاره‌نشین هستند، اظهار داشت: همچنین نزدیک به ۲ هزار خانوار هم در منازلی زندگی می کنند که مالکیت ندارند اما اجاره نیز پرداخت نمی کنند.

وی با بیان اینکه تنها ۴۱ خانوار تحت پوشش در منازل اهدایی از سوی خیران ساکن هستند، عنوان کرد: بیش از ۱۰۰ خانوار هم در منازل وقفی سکونت دارند.

مدیرکل کمیته امداد استان با بیان اینکه در سال جاری تاکنون دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای بخش مسکن و ساختمان مددجویان هزینه شده است، افزود: ۶۵۷ مورد خدمات عمرانی شامل کمک به خرید و ساخت مسکن، تعمیر، تکمیل، بازسازی و مقاوم‌ سازی واحدهای مسکونی شهری و روستایی برای مددجویان تحت حمایت انجام شده است.

وی همچنین از اجرای طرح رضوان در راستای تامین مسکن و ساختمان مددجویان تحت پوشش خبر داد و گفت: ضرورت دارد مردم نیکوکار و خیر استان با مشارکت در طرح رضوان، این نهاد را برای ساخت و تعمیر منازل مددجوی یاری کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۸۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است

عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: هدف کلی این است که ما برای تمام اقشار و بویژه اقشار آسیب پذیر  مسکن تهیه کنیم. در همین راستا قانون جهش تولید مسکن  را مصوب و ‌در آن تاکید شد که دولت زمین و تسهیلات لازم را در اختیار مردم قرار دهد که خودشان مسکن بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به تامین مسکن برای اقشار مختلف با تکیه بر عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح اظهار کرد:  عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح نیز از مهم ترین ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است. به هر حال تامین مسکن برای اقشار مختلف هدف ماست و باید آن را انجام دهیم و فرآیندش نیز در انجام شدن است.

ایری در ادامه بیان کرد: با توجه به ساختار اقتصادی کشور مشکلاتی برای تهیه مسکن اقشار آسیب پذیر وجود دارد که باید حل شود. لازمه رسیدن به یک میلیون واحد مسکن  این است که همه دستگاه ها کمک کنند و بدون مشارکت مردم نیر شدنی نیست و نقطه قوت یک میلیون واحد که می خواستیم بسازیم در مشارکت مردم است. چون به مردم زمین و تسهیلات می دهیم که خودشان بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  اظهار کرد: قانون جهش تولید مسکن در حال اجرایی شدن است ولی به نقطه ای رسیده است که نمی توانست بدون مشارکت مردم انجام شود و ما نیازمند مشارکت مردم هستیم. ما با مشکل کمبود مسکن مواجه هستیم و شاهد جهش تولید مسکن نخواهیم بود جز اینکه مشارکت مردم را داشته باشیم. باید با تکیه بر عرضه زمین توسط دولت و پرداخت به موقع و مناسب تسهیلات ساخت مسکن، مسیر مشارکت مردم در ساخت مسکن باز خواهد شد. بنابراین راهکار اصلی رفع تقاضای مسکن مردم نیازمند تسهیل مشارکت مردم در ساخت مسکن با عرضه زمین و تسهیلات است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است