Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@12:58:25 GMT

کسب مهارت زمینه‌ساز اشتغال و کارآفرینی

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۴۹۱۳۶

یک مدرس کارآفرینی تصریح کرد: آموزش رکن مهمی در اقتصاد دارد و کسب مهارت‌های آموزشی می‌تواند زمینه‌ساز اشتغال و کارآفرینی باشد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، «محمد مهدی ربانی» نویسنده و مدرس کارآفرینی امروز در همایش بزرگ رابطه کارآفرینی و فقر زدایی در دانشگاه قم با تاکید بر اهمیت کارآفرینی در توسعه اقتصادی افزود: در واقع برای کارآفرینی باید ابتدا به سراغ کسب مهارت و تعلیم برویم و خود را در مسیر فراگیری یک مهارت قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خاطرنشان کرد: بدون کسب مهارت نمی‌توان در اشتغال و کارآفرینی موفقیت لازم را به دست آورد مهارت‌ها نیز باید همسان با نیازهای جامعه باشد.

ربانی خودباوری را یکی از عوامل مهم در موفقیت‌های شغلی برشمرد و افزود: انسان با خودباوری می‌تواند همه موانع را پشت سر بگذارد و با کارآفرینی و اشتغالی سازنده به موفقیت برسد.

وی خاطرنشان کرد: کارآفرینی و اشتغالزایی نقش بسزایی در کاهش فقر و فقرزدایی نیز دارد و افراد موفق آنانی هستند که علاوه بر رونق اقتصادی در شغل خود برای دیگران نیز زمینه کسب و کار و تولید ثروت را فراهم می‌کنند.

این نویسنده بیان کرد: افرادی که می‌خواهند در کارآفرینی و اشتغال موفق باشند لازم است حس مسئولیت‌پذیری در قبال کار و دیگران داشته باشند.

وی گفت: با توجه به مشکلات جامعه نمی‌توان در اشتغالزایی از دولت انتظار داشت البته دولت‌ها باید با برنامه‌های راهبردی موانع را بردارند و زیرساخت‌ها را ایجاد کنند اما در نهایت ایده‌پرداز در عرصه اشتغال باید با خوداتکایی و خودباوری و مسئولیت‌پذیری به کارآفرینی بپردازد.

ربانی یادآور شد: فرهنگ کار و تلاش نیز باید به‌درستی در جامعه تبیین شود تا آحاد جامعه به سمت و سوی کار و کارآفرینی سوق پیدا کنند.

وی تصریح کرد: جوانان امروز با توانمندی‌ها و مهارت‌هایی که دارند باید با اعتماد به همین داشته‌ها قدم بردارند و مسیر کارآفرینی را بپیمایند.

این مدرس دانشگاه با معرفی کتابی در این زمینه خاطرنشان کرد: به دانشجویان توصیه می‌کنم کتاب دنیایی بدون فقر نوشته دکتر محمد یونس را مطالعه کنند این اندیشمند و نویسنده بزرگ بنگلادشی به عمق ریشه‌های فقر در جامعه پی برده است و دیدگاه‌های خوبی را در مقابله با فقر ارائه می‌کند.

وی اظهار کرد: یونس با پژوهش‌های فراوان به این نتیجه می‌رسد که تدریس تئوری‌های اقتصاد در دانشگاه به شرایط مردم فقیر کمک بزرگی نخواهد کرد و تصمیم می‌گیرد راه حلی عملی برای معضل فقر بیندیشد.

ربانی خاطرنشان کرد: وی با ایده پرداخت وام‌های کوچک به زنان فقیر برای راه انداختن چرخه زندگیشان توانست تحولات خوبی را به وجود بیاورد امروز پس از گذشت سه دهه، مبحث وام‌های خرد به یکی از مباحث مهم ادبیات توسعه تبدیل شده است.

وی گفت: مطالعه این کتاب به ما نشان می‌دهد که می‌توان رویای انسان را در رفع فقر از میان برد و قدم به قدم به واقعیات نزدیک شد.

این نویسنده و مدرس کارآفرینی ادامه داد: در کارآفرینی همچنین باید بازار را شناخت و برای بازاریابی اندیشید و باور کرد که تجارت با روش‌های نوین همراه شده و در این تحولات باید همگام با روز و پیشرفت حرکت کنیم.

همایش بزرگ رابطه کارآفرینی و فقرزدایی با مشارکت انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم و جهاد دانشگاهی واحد استان قم با هدف تبیین جایگاه کارآفرینی در رونق اقتصادی و از میان بردن فقر در دانشگاه قم برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۹۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، جلال محمودیان مدیر صندوق امداد ولایت استان کردستان عنوان کرد: از طریق این صندوق در سال ۱۴۰۲ پنج هزار و ۳۸۷ فقره تسهیلات به نیازمندان استان کردستان پرداخت کرده است.

وی با بیان اینکه مبلغ تسهیلات قرض الحسنه پرداختی سال گذشته ۱۳۳ میلیارد تومان بوده، افزود: حدود ۶۵ میلیارد و ۲۳۶ میلیون تومان از این تسهیلات به تعداد ۳۲۰۰ فقره در زمینه مشکلات معیشتی و درمانی و خدمات حمایتی پرداخت شده است.

محمودیان گفت: ۳۱ میلیارد و ۲۸۶ میلیون تومان این تسهیلات نیز در زمینه اشتغال بوده که با این مبلغ ۸۰۰ طرح اشتغال و خودکفایی برای مددجویان استان ایجاد شده است.
وی ادامه داد: ۲۳ میلیارد تومان به تعداد ۷۹۹ مورد نیز در زمینه کمک به تامین مسکن مددجویان و پنج میلیارد تومان و به تعداد ۲۶۹ فقره نیز در زمینه کمک به تحصیل مددجویان پرداخت شده است.

مدیر صندوق امداد ولایت استان کردستان تصریح کرد: هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از این تسهیلات از محل سپرده خیران به ۳۳۲ نیازمند پرداخت شده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898940

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه
  • وعده صادق یک نمونه از نتایج ملموس «ما می توانیم» بود
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • افراد جویای کار به سامانه ملی رصد اشتغال مراجعه کنند
  • برگزاری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با هدف اشتغال دانشجویان
  • حمایت از کارآفرینی برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است
  • دانشگاه آزاد همدان میزبان ۲۵ شرکت صنعتی و خدماتی در رویداد صدرا