Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان در پیامی به آیین نکوداشت دکتر منوچهر دوایی، اولین رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بعد از انقلاب، زحمات و تلاش ‌های وی در دوران جنگ را ارج نهاد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، در آیین نکوداشت مقام دکتر منوچهر دوایی پزشک دوران دفاع مقدس و نخستین رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بعد از انقلاب، در دانشگاه شهید چمران اهواز، پیام دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خطاب به دکتر دوایی قرائت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این پیام بدین شرح است:

 

«استاد ارجمند و پزشک حاذق جناب آقای دکتر منوچهر دوایی

خدمت به ایران، سرزمین مادری، در هر مکان و هر زمان مقدس است و ستودنی. لیکن در شرایط خاص و بحرانی حضور موثر داوطلبانی که به دور از مال‌اندیشی‌های معمول، خدمت به مردم را وظیفه می‌دانند و از بذل جان و مال و علم و عمل خود دریغ نمی‌ورزند، اجر دگری دارد و تلالویی دیگر.

 

اینگونه است که حضور به موقع، اثرگذار، داوطلبانه و عاشقانه جنابعالی به عنوان پزشک جراح و مدیر مراکز درمانی در آغازین روزهای جنگ که وطن از تجاوز دژخیمان شیطان‌صفت زخم خورده بود و خسته، هرگز از حافظه تاریخی مردم این سرزمین، خاص رزمندگان و جان‌فشانان که توسط شما در حساس‌ترین لحظات زندگی مداوا شدند، فراموش نخواهد شد.

 

امید است که این مجاهدت‌ها الگویی شود برای جوانان برومند و آینده‌ساز کشور به ویژه نخبگان و صاحبان استعدادهای برتر که پیشرفت و تعالی ایران به همت و اراده ایشان گره خورده است. همچنین امیدوارم که تکریم و تجلیل از جنابعالی فرصتی را فراهم آورد که خدمات شما و سایر پزشکان نخبه و فرهیخته کشور در سال‌های دفاع مقدس بیش از پیش شناخته شود و به عنوان تجربه‌ای گران‌بها به نسل فعلی و نسل‌های آتی سپرده شود.

 

اینجانب ضمن آرزوی سلامتی و کامیابی برای جنابعالی، ارج‌نامه حاضر را تقدیم نموده و عزت و افتخار روزافزون‌تان را از درگاه ایزد منان مسئلت می‌نمایم.

 

همچنین در این آیین پیام رییس دانشگاه شهید چمران اهواز نیز قرائت شد.

 

متن پیام بدین شرح است:

کهن سرزمین ایران همواره در دامان خود اندیشمندان و فرزانگانی را پرورش داده که موجب فخر و مباهات این مرز و بوم بوده‌اند. اهمیت خردورزی در نزد ایرانیان عمری به بلندای تاریخ دارد. مردمان این مرز و بوم همواره به اندیشه‌ورزی تعلق‌خاطر داشته‌اند آنچنان که تاریخ کهن ما از وجود مشاهیری چون ابوعلی سینا، زکریای رازی، خواجه نصیرالدین طوسی، فردوسی٬ سعدی حافظ و سایر بزرگواران، با افتخار یاد می‌کند.

 

تعدد چهره‌های درخشان علمی، فرهنگی و ادبی این سرزمین از گذشته دور تا به امروز بر پایه‌ای بوده است که در برخی مواقع کشورهای همجوار در صدد مصادره نام بزرگان بوده و در برخی مواقع نام برخی دانشمندان ما را در زمره شخصیت‌های علمی خود قرار داده‌اند. در عصر حاضر نیز جامعه ما در بطن خود بسیار صاحب‌نظران و نام‌آورانی را پرورانده است که برای اعتلای نام ایران از هیچ کوششی دریغ و فروگذاری کرده نکرده‌اند.

 

ایران امروز به لحاظ علمی در جهان توانسته است تدریجا جایگاه علمی خود را احیا کند و با بسیاری از کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای وارد هم‌آوردی جدی شود، بخش زیادی از این بالندگی را می‌توان مرهون خدمات پیش‌کسوتان و فرزانگانی دانست که با توانایی‌های خود این راه را پیش روی ما هموار نموده‌اند٬ بنابراین به جا است برای حفظ حراست و اعتلای این میراثهای معنوی گرانبها و پرارزش٬ نام و یاد آن‌ها همواره در جامعه زنده و ماندگار باشد.

 

بسیار خرسندم که امروز در آیین بزرگداشت و تکریم یکی از شخصیت‌های فرهیخته و پیشکسوت سخن بگویم. پیشکسوتانی که به سبب تاثیرگذاری فراوان در حوزه‌های گوناگون در پیشانی نظام توسعه و پیشرفت کشور قرار دارند و در پرتو خدمات موثر آنان است که امروزه افقی روشن در بسیاری از زمینه‌ها پیش روی ما گشوده شده است.

 

امروز بنیاد ملی نخبگان در استان خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز از خدمات ارزنده شخصیتی تجلیل می‌کند که در دوران حوادث و تحولات ابتدای انقلاب اسلامی ایران و در کشاکش دفاع مقدس افزون بر وظیفه مدیریتی خود منشا خدمات بیشماری برای جبهه و جنگ و رزمندگان، جانبازان و ایثارگران بوده است.

 

صحبت از دکتر منوچهر دوایی است او که علاوه بر ریاست دانشگاه شهید چمران اهواز دغدغه‌های فراوانی در زمینه توسعه علمی دانشگاه و علاقه وافری به کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه پزشکی داشت و مسوولیت اداری خود را نیز به بهترین شکل ممکن انجام می‌داد. وی پزشکی متعهد و متخصص و دائما در خدمت جبهه و جنگ بود. تعداد کثیری از مجروحان جنگی که در شرایط بسیار سختی به سر می‌بردند و در حالت بحرانی قرار داشتند به همت و تلاش او به زندگی برگشتند و این تنها گوشه‌ای از تعهد و پایبندی او به خوزستان و دفاع مقدس است.

 

حضور فعال دکتر دوایی در صحنه‌های اجتماعی از او فردی ساخته که با ایثار و گذشت شیفته خدمت به مردم باشد. دوایی در معنای حقیقی سمبل علم و اخلاق است زیرا هم کارهای علمی و توسعه و پیشرفت دانشگاه را موردتوجه و مدنظر قرار داده بود و هم دغدغه فعالیت‌های اجتماعی و عام‌المنفعه را سرلوحه عمل خود داشت. مجموعه این امور از او شخصیتی ممتاز ساخته و او حقیقتا انسانی خوش نام، متخلق به اخلاق نیک و پسندیده و دارای خلق و خوی رئوف و مهربان است. مجموعه این ویژگی‌ها در وجود هر شخصی جمع گردد یقینا شایسته تقدیر و تجلیل است.

 

اینجانب مفتخرم که به عنوان رئیس دانشگاه و میراث دار فعلی٬ میراث گرانبهایی که از عالم فرزانه جناب آقای دکتر دوایی دست به دست به من رسیده،  سرتعظیم و تکریم در برابر این بزرگ مرد شریف فرود آورده و طول عمر با عزت و تندرستی برای آن وجود نازنین از درگاه ایزد منان مسئلت نمایم.

 

امید آن که این مرز و بوم سالیان دراز پیش روی٬ همچنان از برکات وجود شریف ایشان بهره‌مند شود در خاتمه از بنیاد ملی نخبگان در استان خوزستان که برپایی این مراسم ارزشمند را عهده‌دار گردیده‌اند تشکر و قدردانی می‌کنم.» 

 

گفتنی است، مراسم نکوداشت مقام دکتر منوچهر دوایی پزشک دوران دفاع مقدس و نخستین رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بعد از انقلاب، به همت بنیاد نخبگان استان خوزستان با مشارکت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در محل آمفی تئاتر دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

 

دکتر منوچهر دوایی در سال 1345 در تهران متولد شد. وی پس از دانش‌آموختگی از دانشکدۀ علوم‌پزشکی دانشگاه تهران، بورد تخصصی جراحی عمومی از آمریکا (1345) و فوق‌تخصص جراحی کودکان از کانادا و آمریکا (1347) را اخذ کرد.

 

ریاست بر دانشگاه شهید چمران، عضویت در هیئت‌علمی دانشگاه شهید بهشتی، عضویت در هیئت مؤسس و هیئت‌مدیره انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران و هیئت مؤسس و هیئت‌مدیره انجمن سرطان ایران بخشی از کارنامۀکاری این استاد برجسته است.


نشان افتخار و نشان آموزش و پژوهش دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی، استاد نمونه کشوری منتخب وزارت بهداشت، پزشک‌نمونه منتخب سازمان نظام پزشکی (2 بار)، استاد ممتاز جامعه جراحان ایران، استاد منتخب انجمن سرطان ایران، تألیف 2 کتاب، 12 مقاله در نشریات فارسی و 10 مقاله در نشریات بین‌المللی نیز از سوابق کاری استاد دوایی است.

 

پایان پیام/472

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۹۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی

در پایان دومین روز از بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی از پنج پژوهشگر، ۶ ایده نوآورانه دانشجویی، سه پایان نامه برتر آموزش پزشکی، یک سخنرانی کوتاه و یک کارگاه آموزشی تقدیر شد.

 به گزارش وبدا، دکتر حوریه محمدی، رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، با اشاره به اهمیت دانش پژوهی و پروژه‌های مبتنی بر شواهد گفت: پروژه‌های تغییر مبتنی بر شواهد است و ما به دنبال اثبات فرضیه نیستیم بلکه می‌خواهیم روش‌هایی که آزموده و نتیجه بخش بوده است را در محیط واقعی کلاس درس بیاوریم تا بهره وری موسسه آموزشی بهتر و همراهی محیط بیشتر شود.

وی با ارائه گزارشی از روند اجرایی جشنواره گفت: این جشنواره در شش حیطه برگزار و از دانشگاه‌ها خواسته شد تا برای هر حیطه یک فرآیند ارسال کنند. در مجموع از میان ۱۹۶ فرآیند ارسال شده از سراسر کشور به دبیرخانه، ۲۰ فرآیند حائز رتبه شدند.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، سپس به مشارکت دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: امسال از ۷۰ دانشگاه ۵۴ دانشگاه مشارکت کردند و ۱۶ دانشگاه نیز هیچ فرآیندی ارسال نکردند. انتخاب نشدن برخی از دانشگاه‌ها در این رقابت از ارزش‌های آنها کم نمی‌کند.

دکتر محمدی، از همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال خبر داد و گفت: امسال توانستیم با دوره‌های آموزشی تیم داوری را تقویت کرده و داوری پررنگ تری داشته باشیم و قطعا بانک داوران را در دوره‌های بعدی تقویت خواهیم کرد. این یکی از تفاوت‌های جشنواره امسال بود.

وی همچنین بر حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی تاکید کرد و گفت: تداوم برنامه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در نظر داریم تا از طریق سازو کار مناسب، استمرار پروژه‌های اثربخش را داشته باشیم. امسال تمرکز بر روی دانشگاه‌های بزرگ نبود و از دانشگاه‌های کوچکتر نیز برگزیده داشتیم.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، با اشاره به انتخاب شعار "آموزش پزشکی از کلاس درس تا عرصه" گفت: شعار همایش بر اساس ماموریت معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای تربیت نیروی انسانی و کادر درمان توانمند و تاثیر گذار انتخاب شد تا از این طریق اهمیت پیوستگی مطالب تئوری و عملی یادآوری شود.

دکتر محمدی، توسعه و بازنگری برنامه‌های درسی منطبق بر نیاز‌های جامعه را پیش نیاز تحقق شعار خواند و تصریح کرد: ارتقای کیفیت آموزش بالینی، آموزش دانشجو محور با تاکید بر اخلاق حرفه‌ای و استفاده از تکنولوژی‌های نوین آموزشی متناسب با نیاز کلاس‌های درس از جمله مواردی است که می‌تواند موجب تحقق شعار جشنواره شود.

وی مشارکت شش دانشگاه در یک کلان منطقه به صورت مشارکتی در جشنواره و پذیرش مقالات کامل به جای خلاصه مقاله را از جمله تفاوت‌های جشنواره امسال نسبت به سال‌های گذشته خواند و بر ضرورت توجه به پروژه‌های مبتنی بر شواهد تاکید کرد.

دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، در نشست پایانی با ارائه آمار کلی از رویداد‌ها گفت: در جشنواره امسال، ۱۴ صبحانه کاری، ۱۷ کارگاه، ۳ کلینیک مشاوره، ۳ نشست تخصصی و همچنین ۵۱ مقاله و ۶۴ پوستر پذیرفته شدند.

دکتر محمدی تعداد شرکت کنندگان در همایش امسال را ۲ هزارو ۶۴۷ نفر به صورت حضوری و ۳۱۷ نفر به صورت مجازی از طریق آپارات، عنوان کرد و گفت: مقالات برگزیده امسال در مجلات معتبر از طریق دبیر خانه منتشر خواهد شد.

دبیر ششمین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی، از ارسال ۷۰۷ ایده به جشنواره خبر داد و گفت: جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه امسال رکورد ایده‌های دانشجویی را زد به گونه‌ای که از میان ۶۵۴ ایده پذیرفته شده ۱۱ ایده به مرحله داوری رسید و در نهایت امروز از ۶ ایده تقدیر شد.

دکتر محمدی در پایان، ضمن ابراز امیدواری از تشکیل تیم‌های علمی خوب، از همکاری دانشگاه‌ها و تیم اجرایی قدردانی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • پیام تسلیت وزیر کشور به مناسبت درگذشت نخبه جوان مازندرانی
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد