Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-25@07:20:02 GMT

سردار رضایی عضو حزب کمونیست چین دیدار کرد

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۴۹۸۷۱

سردار رضایی عضو حزب کمونیست چین دیدار کرد

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز، ایران لنگرگاه امنیت منطقه است و اقدامات جمهوری اسلامی در سالهای اخیر نشان داد که ما به دنبال منطقه‌ای آرام، امن و باثبات هستیم.
به گزارش صدای ایران صبح امروز «لی جون» معاون بین‌الملل حزب کمونیست چین با محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار رضایی ضمن خوش‌آمدگویی به آقای جون و هیأت همراه، به رابطه بسیار خوب دو کشور جمهوری اسلامی ایران و چین اشاره کرد و گفت: حضور هیأت‌های بلندپایه دو کشور نویدبخش گسترش روابط و آینده درخشان میان دو کشور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تقدیر از نقش مؤثر آقای «شی جین پینگ» رهبر حزب حاکم چین، تصریح کرد: انسجام روابط و نزدیکی دو ملت ایران و چین نسبت به گذشته فوق‌العاده بهتر و امیدبخش‌تر شده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در چهار دهه‌ی اخیر، به نقش مؤثر ایران در پایان دادن به حضور و ادامه حیات گروه افراطی و جنایتکار داعش اشاره کرد و گفت: امروز، ایران لنگرگاه امنیت منطقه است و اقدامات جمهوری اسلامی در سالهای اخیر نشان داد که ما به دنبال منطقه‌ای آرام، امن و باثبات هستیم.
محسن رضایی توسعه اقتصاد را از اولویت‌های اصلی کشورمان برشمرد و گفت: تقویت اقتصاد داخلی در کنار گسترش همکاری‌های اقتصادی بین‌المللی در اولویت تلاش‌های مسئولان جمهوری اسلامی است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تجارب مفید جمهوری اسلامی در مسائل منطقه‌ای، ضمن اعلام آمادگی برای به اشتراک گذاشتن این تجربیات با سایر کشورها از جمله چین، تصریح کرد: انتظار داریم کشور دوست و برادر چین، در زمینه انتقال تجربیات اقتصادی و سرمایه‌گذاری در کشور ما حضور فعالانه داشته باشد.
وی ایجاد محدودیت برای گسترش روابط چین با جمهوری اسلامی ایران را خواست نظام سلطه دانست و تصریح کرد: امیدواریم دوستان چینی تلاش کنند تا بر محدودیت‌ها فائق آیند و شاهد روابطی درخشان، توسعه‌یافته و باثبات میان دو کشور باشیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به اقدامات ماجراجویانه آمریکا و برخی کشورهای غربی در منطقه اشاره کرد و افزود: رفتارهای آمریکا و برخی کشورهای اروپایی باعث تضعیف حضور آنان در منطقه شده و خواهد شد، همچنان که مداخلات آنان در سوریه و عراق به کاهش نفوذ آنان در این دو کشور و افزایش نفوذ جمهوری اسلامی ایران در منطقه منجر شده است.
رضایی به رهبران و مسئولان کشور چین توصیه کرد روابط دوستانه در همه زمینه‌ها را با جمهوری اسلامی ایران گسترش دهند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به فرمایشی از بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی(ره)، در سالهای اول پیروزی انقلاب، مبنی بر اینکه کشورهای شرقی هیچ چیز کمتر از غربی‌ها برای پیشرفت و توسعه ندارند، جمهوری اسلامی ایران و چین را مثال بارز این بیان حضرت امام(ره) خواند و تأکید کرد: آینده منطقه و آسیا از آن کشورهای مستقل و باانگیزه‌ی بالا، در منطقه است.
در ادامه این دیدار آقای لی جون، معاون بین‌الملل حزب حاکم چین با تشکر از مهمان‌نوازی جمهوری اسلامی ایران و مجمع تشخیص مصلحت نظام از هیأت چینی، پیام تبریک دکتر رضایی برای انتخاب مجدد دبیرکل حزب حاکم چین را خوشحال‌کننده خواند و افزود: هدف بلندمدت اعلام شده کنگره حزب حاکم چین برای آینده این کشور، تبدیل چین به کشوری قوی، مردم‌سالار و متمدن و زیبا به لحاظ زیستی است.
وی توسعه و حضور متوازن چین در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی، منطقه‌ای و بین‌المللی را از اهداف این کشور اعلام کرد و افزود: در این مسیر کشور چین برخلاف برخی کشورهای مسئولیت‌نشناس که معاهدات بین‌المللی را پاره می‌کنند، وظیفه خود می‌داند برای رسیدن به جامعه بشری برابر و عادلانه به پیمان‌های بین‌المللی پایبند باشد.
آقای لی جون، جمهوری اسلامی ایران را کشوری بزرگ و بانفوذ در منطقه خاورمیانه و جهان دانست و با بیان این مطلب که چین نقش مهم ایران در حلّ و فصل مسائل منطقه‌ای را به رسمیت می شناسد، نسبت به توسعه روابط دو کشور ابراز خوش‌بینی و تأکید کرد: ما هم علاقمندیم از تجربیات جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های گوناگون بهره بگیریم.
معاون بین‌الملل حزب حاکم چین یکی از موانع گسترش روابط ایران و چین را وجود نظام حکمرانی جهانی دانست که کشورهای غربی در آن نقش‌آفرینی زیادی دارند.
وی در پایان گفت: ما هم تلاش می‌کنیم یک نظام جهانی برابر و عادلانه برای همه مردم دنیا بسازیم، چرا که توسعه کشورها می‌تواند از راه‌های گوناگون و بنا بر ویژگی‌های خاص آنان صورت گیرد و لزومی ندارد ما از غربی‌ها پیروی کنیم.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۹۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار روزنامه جمهوری اسلامی درباره اختلاف میان ایران و کشور‌های عربی

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود به تحلیل سیاست های خارجی ایران پرداخت.

ا‌ین روزنامه نوشت: نمی‌خواهیم بگوئیم وضعیت به وجود آمده فقط نتیجه اشتباهات جمهوری اسلامی ایران است. در طرف مقابل، توطئه‌های زیادی وجود داشت که تحمیل جنگ بر ایران توسط صدام با دستور آمریکا و حمایت سران چند کشور عربی یکی از آن‌ها بود. با اینحال، مسئولان نظام جمهوری اسلامی اگر با درایت بیشتر عمل می‌کردند می‌توانستند توطئه‌ها را خنثی کنند و روابط ایران با دولت‌های عربی را به نقطه‌ای از همزیستی دوستانه برسانند که معادلات سیاسی منطقه بطور کلی به گونه‌ای دیگر و کاملاً به نفع ملت‌های مسلمان باشد و آمریکا و صهیونیست‌ها امکان تحقق اهدافشان را نداشته باشند.

ایران، به تنهائی به اندازه اکثر کشور‌های عربی امکانات مادی، ثروت‌های زیرزمینی، سرزمین متنوع، جمعیت مستعد و جاذبه‌های منحصر به فرد دارد. انقلاب اسلامی با آرمان‌های اعلام شده‌اش می‌توانست این جاذبه‌ها را چند برابر کند و راه را برای وحدت توصیه شده در قرآن میان مسلمین هموار نماید. این همبستگی با توجه به نگاه باز و عمیقی که اسلام دارد می‌توانست فراتر از مسلمین باشد و پیروان تمام ادیان را در منطقه و سپس در سایر نقاط شامل شود و اهداف بسیار بلندی را محقق سازد.

در اواخر دهه ۷۰ و اوائل دهه ۸۰ حرکت موفق و تاثیرگذاری در این زمینه توسط آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صورت گرفت. او با اینکه در آن زمان رئیس جمهور نبود، با نفوذی که به خاطر شخصیت بین‌المللی و دوراندیشی ستودنی داشت توانست بسیاری از زنگار‌های به وجود آمده تا آن زمان را بزداید و گام‌های بلندی برای نزدیک ساختن دولت‌های منطقه با ایران بردارد که در راس آن‌ها عربستان سعودی بود.

این حرکت بلافاصله به افزایش قیمت نفت که با توطئه غرب به زیر ۵ دلار رسیده بود منجر شد. عربستان که قرار بود میزبانی سران سازمان کنفرانس اسلامی را عهده‌دار باشد به نفع ایران کنار رفت، پادشاه این کشور و بسیاری از روسای جمهور و سران کشور‌های عربی و اسلامی برای شرکت در این کنفرانس به تهران آمدند و فصل جدیدی در روابط جمهوری اسلامی با این کشور‌ها آغاز شد.

همین سیاست اگر ادامه پیدا می‌کرد، امروز رژیم صهیونیستی اینهمه نفوذ در کشور‌های عربی نداشت، دولت‌های عربی در برابر جنایات بی‌سابقه این رژیم در غزه منفعل و تماشاچی نبودند و ایران می‌توانست به عنوان محور تصمیم‌ساز در منطقه اقدام به جریان سازی‌های سرنوشت‌ساز کند.

متاسفانه افراطیون داخلی که همواره مصالح مردم و منافع ملی کشور را قربانی قدرت‌طلبی‌های خود می‌کنند، با توسل به انواع ترفند‌ها ازجمله به آتش کشیدن سفارت عربستان و جریان‌سازی‌های تبلیغاتی و سیاسی مانع استمرار سیاست تحکیم روابط میان ایران و دولت‌های عربی شدند و زمینه را برای گسترش نفوذ رژیم صهیونیستی در منطقه فراهم ساختند.

این وضعیت نزدیک به یک دهه ادامه پیدا کرد و در این مدت طولانی آمریکا و صهیونیست‌ها به هرچه خواستند دست یافتند و ضرر‌های هنگفتی متوجه ایران و جریان‌های همسو با ایران شد. قطعاً اگر سیاست ابتکاری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ادامه می‌یافت، امروز رژیم صهیونیستی جرات ارتکاب اینهمه جنایت در غزه را نداشت.

صهیونیست‌ها در ۶ ماه و نیم اخیر با جنایاتی که در غزه مرتکب شدند نشان دادند که شایستگی حاکمیت در هیچ قالب و قواره‌ای را ندارند و چیزی بیش از یک مشت جنایتکار دوره‌گرد نیستند. این غده سرطانی که خاورمیانه را به جنگ و ناآرامی مبتلا کرده نمی‌تواند سرنوشتی غیر از زوال داشته باشد. زوال رژیم صهیونیستی به دو طریق می‌تواند اتفاق بیفتد، نظامی و دیپلماسی. تردیدی نیست که طریق دیپلماسی، هم امکان‌پذیر است و هم کم‌هزینه. برای نجات یافتن منطقه از شر صهیونیست‌ها عاقلانه‌ترین راه اینست که دولت‌های عربی و اسلامی در یک جبهه متحد و مستحکم به صورت جدی فعال شوند و با تلاش‌های مضاعف و برنامه‌ریزی دقیق و متکی به تفکر جمعی به سوی این هدف مقدس به پیش بروند.

برای رسیدن به این مقصود قطعاً به قدرت دفاعی و پشتوانه مردمی نیاز است. خوشبختانه ملت‌های مسلمان همگی در نهایت آمادگی برای حمایت از چنین طرحی هستند و قدرت دفاعی نیز در عین حال که تقویت می‌شود باید تحت امر دیپلماسی باشد و در این عرصه، دیپلماسی باید حرف اول را بزند.

شکل‌گیری چنین جبهه متحدی با دشواری‌ها و کارشکنی‌های زیادی مواجه خواهد شد، ولی قطعاً امکان‌پذیر است. جمهوری اسلامی ایران می‌تواند با تکیه بر دیپلماسی فعال در این زمینه پیشقدم شود. پیشتازی در این عرصه یک جهاد بزرگ است که، چون ملت‌ها را به همراه دارد می‌تواند به نتیجه برسد.

دیگر خبرها

  • افتخارات نیروهای مسلح حاصل اطاعت از فرماندهی معظم کل قواست
  • بیانیه مهم ۲۸ ماده‌ای جمهوری اسلامی ایران و پاکستان
  • همه اقوام کشور با وحدت کامل برای اقتدار نظام اسلامی شجاعانه ایستاده‌اند
  • سفیر ایران در کنگو با وزیر خارجه این کشور دیدار کرد
  • دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی و همتای عراقی وی در سن‌پترزبورگ
  • دیدار رئیس شورای ریاست جمهوری بوسنی با سفیر ایران در سارایوو
  • آیا با عدالت نسبتی داریم؟/ابعاد مهم سفر رئیس‌جمهور به پاکستان/اشاعه ايران‌هراسي يا تبليغ بازدارندگي؟
  • دیدار آیت‌الله رئیسی و رئیس‌ سنای پاکستان
  • روسای جمهور ایران و پاکستان دیدار کردند
  • هشدار روزنامه جمهوری اسلامی درباره اختلاف میان ایران و کشور‌های عربی