Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-06@13:06:59 GMT

نیازمندی های مدیریت موج سومی در صنعت بیمه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۰۰۹۲

رویداد۲۴- تاریخ تحول بشر دو انقلاب و موج مدیریتی را سپری کرده و هر موج و انقلاب باعث ایجاد شرایط و ویژگیهای خاص اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی خود شده که متفکر بزرگی همچون تافلر هم آن را در کتاب های شوک در آینده - موج سوم و ثروت انقلابی به تحریر درآورده که مطالعه هرسه کتاب به مدیران توصیه شده وعلت آن هم ایجاد تغییر در نگاه و نگرش ها خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر موج و انقلاب مدیریتی دارای زمان مشخص و معین خاص خود بوده و پاسخگوی مطالبات و دارای هارمونی با نگرش های آن زمانه بوده و انجام سازوکارهای مرتبط مدیریتی باعث پیشرفت و حصول نتایج مطلوب شده است.

عدم توجه در به بکارگیری شرایط مدیریتی با موج ایجاد شده یعنی شنا کردن درخلاف جهت رودخانه و موج اول که انقلاب کشاورزی بود شرایطی ایجاد کردکه شکارگری پایان یافت.

در موج دوم که انقلاب صنعتی بود توجه به ماشین و فرآیندهای لازمه و استفاده از نیروی کار متخصص از الزامات مدیریتی بود و اکنون که در موج سوم هستیم  انقلاب الکترونیکی و تکنولوژی رخ داده است.

توجه به اهمیت نظم، رنگ باخته و اهمیت به بی نظمی و رویدادهای تصادفی اهمیت یافته است.

درموج سوم نقش مدیریت نیوتنی و توجه به خطی بودن پدیده ها و برنامه ریزی قابل پیش بینی در رسیدن به اهداف جای خود را به مدیریت کوانتومی داده اند.

اما مهمترین شاخصه ها و ویژگیهای مدیریتی مورد نیازدرموج سوم چیست؟

برکنار ازسودآفرینی باید در مقابل محیط زیست و مسائل اخلاقی و اجتماعی احساس مسولیت داشت.

درمحیط فیزیکی سازمان ها باید تحول ایجاد کرد.

تحلیل و صحت اطلاعات بسیار مهم بوده پس تسریع درتصمیم گیری و دوری از 7 عامل که قاتلان تصمیم گیری نامیده می شوندضروری است.

توجه و داشتن برنامه درنمادگرایی مدیریتی و داشتن مهارت متقاعد سازی و اعتماد سازی سازمانی بسیار مهم است.

جایگزینی تفویض اختیار به جای کنترل و شفافیت در عملکرد و ایجاد شبکه مدیریتی بجای سلسله مراتب مدیریتی و ماتریسی شدن سازمان ها اجتناب ناپذیر است.

ازبین بردن تمرکز مدیریتی وعدم ایجاد تخصص گرایی و توجه خاص به ایجاد فناوری های اطلاعاتی مدرن در کنار داشتن نگرش سیستمی و کل گرایی و اهمیت دادن و توجه به پرسنل بر اساس نیازهای چند بعدی آنان  از اهمیت به سزایی برخوردار است.

اجرایی کردن و افزایش بازخورد و توجه به نقش اقلیت پرسنلی نباید کمرنگ شمرده شود.

رئیس واقعی در سازمان ها مشتریان هستند که کالا و خدمات خود را طراحی و سفارش می دهند و تعیین کننده نحوه  ارائه خدمات خواهند بود، پس مدیران بدانند بازار نه سرمایه داری است و نه سوسیالیستی بلکه جدایی تولید از مصرف است.

مدیرعامل سابق شرکت بیمه ما

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۰۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «آبی‌گونه» به نویسندگی و کارگردانی کاوه مهدوی از آثار هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، از ۲۳ فروردین تا ۳۰ اردیبهشت در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر اجرا می‌شود.

مهدوی که در بخش نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر رضوی موفق به کسب رتبه شده است، درباره موضوع نمایش «آبی‌گونه» گفت: این نمایش به جریان زندگی پسری می‌پردازد که برای دیدن بازی فوتبال تیم محبوبش از مشهد به تهران سفر می‌کند.

وی با بیان اینکه جشنواره تئاتر رضوی با جشنواره‌های موضوع محور دیگر تفاوت دارد، ویژگی این رویداد را استمرار در برگزاری آن دانست.

نویسنده و کارگردان نمایش «آبی گونه» با اشاره به تغییر رویکرد جشنواره تئاتر رضوی برای حذف بخش رقابتی و تمرکز بر اجراهای عموم گروه‌ها در شهر خود، تاکید کرد: در گذشته رقابتی بودن جشنواره، گروه‌ها را در ارایه اثر برای جشنواره ترغیب می‌کرد در حالی که در رویکرد جدید، «مخاطب مردمی» و اجرای عموم اولویت بیشتری پیدا کرده است و باید اثر را به نحوی تولید کنیم که مخاطبان مردمی جذب آن شوند که این نکته مثبتی است.

مهدوی در پایان سخنان خود با بیان اینکه توجه به سلیقه و نیاز مخاطب عام در تولید اثر موضوع هوشمندانه‌ای بود که در جشنواره امسال لحاظ شده است، تصریح کرد: اگر موضوع حمایت از اجراهای عمومی گروه‌های نمایشی به این شیوه استمرار پیدا کند، بحث مخاطب‌محوری و توجه به مخاطب مردمی در تولید اثر نیز بیش از پیش محقق خواهد شد چرا که گروه باید تمام جوانب را برای تحمل و رغبت و جذب مخاطب عام در طول ایام اجرای اثر بسنجد که این مهم ظرافت کار را نیز ارتقا می‌دهد.

عکس از رضا معطریان است.

کد خبر 6095137 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • میزان و زمان واریز سود ۴۰ نماد بورسی و فرابورسی
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود
  • تذکر رهبر انقلاب به اهمیت نگاه ملی در کودکان + فیلم
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • مطابق با سیره امام صادق(ع) نهی از منکر باید همراه با محبت باشد