بازار روسیه از دست ایران رفت
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۰۵۲۴
مسعود کرباسیان در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، درباره مبادلات تجاری بین ایران و روسیه اظهارداشت: سیاست بانک مرکزی استفاده از پول ملی دو کشور است و در سفر اخیر هیات ایرانی به سوچی نیز این موضوع مطرح شد.به گزارش بلاغ، وزیر اقتصاد با بیان اینکه بازار روسیه برای ایرانی ها از دست رفت، گفت: کریدور سبز از سوی روسیه به ایران داده شد، اما از سوی ایران مورد استفاده قرار نگرفت، تنها یک شرکت ایرانی از کریدور سبز استفاده کرده است.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
مسعود کرباسیان در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، درباره مبادلات تجاری بین ایران و روسیه اظهارداشت: سیاست بانک مرکزی استفاده از پول ملی دو کشور است و در سفر اخیر هیات ایرانی به سوچی نیز این موضوع مطرح شد.
وی افزود: باید به سمت پیمانهای پولی حرکت کنیم، چرا که توازن تجاری داریم و نیاز به پول سوم در مبادلات نداریم.
وی با اشاره به مشکلات حمل و نقل کالا از ایران به روسیه گفت: اکنون هزینه حمل و نقل گران تمام میشود، اما تا 2 هفته دیگر اتصال خط آهن ایران به آسیای مرکزی و روسیه انجام می شود که مناسب ترین راه برای حمل و نقل کالا است.
وزیر اقتصاد با بیان اینکه ایرانیها از کریدور سبز در تجارت با روسیه استفاده نکردند، گفت: تخفیف 25 درصدی برای سندهای صادراتی ایران در نظر گرفته شده؛ اما تنها دو شرکت از آن استفاده کردهاند.
وی ادامه داد: مذاکرات عضویت ایران در اوراسیا تقریبا نهایی شده و این موضوع را پیگیری میکنیم.
کرباسیان خاطرنشان کرد: کریدور سبز از سوی روسیه به ایران داده شد، اما از سوی ایران مورد استفاده قرار نگرفت، تنها یک شرکت ایرانی از کریدور سبز استفاده کرده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: تخفیف 25 درصدی برای هر سند صادراتی در حوزه تعرفه صادرات به روسیه، از سوی این کشور داده شده است.
وی افزود: همچنین اگزیم بانک روسیه خط اعتباری در اختیار صادرکنندگان قرار داده که باید از آن استفاده کرد.
کرباسیان با بیان اینکه بازار روسیه برای ایرانی ها از دست رفت، گفت: روسیه و ترکیه مشکلاتشان را حل کردند و ترکیه بازار را در دست گرفته است.

منبع: بلاغ مازندران
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۰۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
ادعای انگلیس درباره حملات سایبری دو گروه هکری ایرانی و روسی
مرکز ملی امنیت سایبری دولت انگلیس با انتشار توصیهنامهای مدعی شد که دو گروه هکری مستقر در ایران و روسیه حملاتی سایبری علیه افراد و سازمانهای این کشور انجام دادهاند.
به گزارش ایسنا به نقل از وبگاه مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس، این کشور به تازگی درباره تهدیداتی ناشی از کارزارهای اسپیر فیشینگ علیه سازمانها و افراد از سوی عوامل سایبری مستقر در روسیه و ایران هشدار داد.
در توصیهنامهای که امروز منتشر شده است، مرکز ملی امنیت سایبری جزئیاتی درباره تکنیکها و تاکتیکهای مورد استفاده این هکرها و توصیههایی درباره مبارزه با این تهدید منتشر کرد.
در این توصیهنامه ادعا شده است، طی سال ۲۰۲۲، کارزارهای جداگانهای توسط گروه SEABORGIUM مستقر در روسیه و گروه TA453 مستقر در ایران که با نام APT42 هم شناخته میشود، براب هدف قرار دادن طیفی از سازمانها و افراد در انگلیس و جاهای دیگر به منظور گردآوری اطلاعات انجام شد.
این نهاد انگلیسی میگوید، هدف حملات انجام گرفته عموم مردم نبوده، بلکه بخشهای تخصصی از جمله دانشگاهی، دفاعی، سازمانهای دولتی و غیردولتی، اندیشکدهها، همچنین سیاستمداران، خبرنگاران و فعالان را هدف قرار داده است.
طبق گفته این مرکز، گروههای هکری نامبرده از رطیق ایمیل، بسترهای فضای مجازی و شبکههای مرتبط با کسبوکارها اقدام به فرستادن دعوتنامههای ساختگی به کنفرانسها و برنامهها برای افراد و سازمانهای مورد هدف خود میکردند.
پاول چیچستر، مدیر این مرکز در این باره گفت: این کارزارها با عوامل تهدیدآمیز مستقر در روسیه و ایران همچنان بیرحمانه پیگیر [افراد و سازمانهای] مورد هدفشان به منظور سرقت مدارک آنلاین بوده و دستگاههای حساس را به خطر میاندازند.
طبق گفته این مرکز، اگرچه این گروههای مخرب از تکنیکهای مشابهی استفاده میکنند و اهداف مشابهی دارند، جدا از هماند و همکاری نمیکنند.
انتهای پیام