Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عزیز فیلی امروز سه‌شنبه به همراه برخی از مدیران و دستگاه‌های متولی و در نخستین بازدید خود از روند اجری پل سوم بشار یاسوج بازدید کرد.
وی تصریح کرد: روند کند این طرح به عوامل متعددی گره‌خورده که کمبود اعتبار یکی از مهم‌ترین آن‌هاست.
فیلی یادآور شد: البته با اهتمام ویژه استاندار و سازمان برنامه‌وبودجه استان حدود 190 میلیارد ریال برای تکمیل و بهره‌برداری این پل در نظر گرفته شده که بخش عمده‌ای از آن در قالب اسناد خزانه است که باید دستگاه متولی و پیمانکار نسبت به روند نقدینگی آن در اسرع وقت اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پل سوم بشار ازجمله طرح‌های دارای اولویت نه‌تنها شهرستان بویراحمد بلکه استان کهگیلویه و بویراحمد است.
وی تصریح کرد که با بهره‌برداری از پل سوم بشار ترافیک در سطح شهر یاسوج بطورقابل ملاحظه‌ای کاهش می‌یابد.
پیش‌تر برای عبور از رودخانه بشار و ارتباط با دشت سررود جنوبی، روستاهای اقماری و مناطق جنوبی کهگیلویه و بویراحمد تنها دو پل در جنوب شهر یاسوج احداث شده که یکی به مسیر رفت و دیگری به مسیر برگشت اختصاص دارد.
شهر یاسوج اکنون بیش از 130 هزار نفر جمعیت دارد و طول آن به بیش از 18 کیلومتر رسیده درحالی‌که 30 سال گذشته تنها یک پل بر روی رودخانه بشار احداث شده است.
پل سوم بشار با هدف کاهش بار ترافیکی در ورودی شهر یاسوج و ارتباط با دشت سررود جنوبی و روستاهای آن در سال 82 کلنگ زنی شد.
این پل به طول 130 متر و دارای دو دهانه 25 متری و دو دهانه 45 متری است که دو باند رفت و برگشت با عرض هرکدام 11 متر دارد و تاکنون 35 میلیارد ریال هزینه در برداشته و عملیات ساخت آن در سال‌های اخیر به دلیل کمبود اعتبار و تملک 21 هزار مترمربع از زمین‌های کشاورزی اطراف آن متوقف شد.
ساخت این پل نقش مهمی در پدافند غیرعامل ایفا می‌کند به‌طوری‌که بار ترافیکی قسمتی از شهر یاسوج را که اکنون بر روی پل‌های شماره یک و دو است کم می‌کند.
چندی پیش استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از این طرح مهم عمرانی گفت که برای تکمیل پل سوم بشار یاسوج افزون بر 200 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
با تخصیص و تأمین این میزان اعتبار و رفع برخی معارضات اجتماعی قرار است یک خط رفت و برگشت پل سوم بشار تا نیمه نخست سال جاری به اتمام می‌رسد.
به گفته علی محمد احمدی، بهره برداری نهایی از پل سوم بشار یاسوج با تمامی تجهیزات و امکانات لازم 2 سال زمان نیاز دارد.
کارشناسان راهنمایی و رانندگی هم معتقدند که خارج شدن از شهر یاسوج با 2 پل جوابگو نیست و ترافیک زیادی به وجود می‌آورد.
به گفته آنان، رفع گره ترافیکی ورودی و خروجی شهر یاسوج با بهره برداری از پل سوم بشار امکان پذیر است.
افزایش ورود گردشگران به شهر یاسوج در بهار و تابستان و حتی در برخی روزهای تعطیل پایان هفته ترافیکی تا بیش از 2 کیلومتر در ورودی و خروجی شهر یاسوج برروی پل بشار ایجاد می‌کند که بسیار مشکل‌زاست.
اگر یکی از پل‌های کنونی بر روی رودخانه بشار با مشکلی مواجه شود، تردد به سمت دشت سررود جنوبی و حاشیه جنوبی شهر یاسوج با مشکل روبه‌رو می‌شود.
به نظرمی رسد مسئولان در تلاش هستند فاز اول پل سوم بشار یاسوج که خط رفت آن است تا یک ماه آینده به بهره برداری برسد و بخشی از مشکلات ترافیکی در سطح شهر کاهش یابد.
شهر یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد با حدود 130 هزار نفر جمعیت یکی از شهرهای مهاجرپذیر این استان است که هم‌اینک یکی از چالش‌ها و معضلات اساسی این شهر مشکل حاشیه‌نشینی و هجوم بی رویه مهاجرت‌ها از روستاها و سایر شهرستان‌ها شده است.
خبرنگار: حمید جهان** انتشار دهنده: سید ولی موسوی
3016/6110

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۰۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان شهید جلیل یاسوج

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، آئین تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان شهید جلیل یاسوج با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مدیران دانشگاهی و استانی برگزار شد.

شهامت معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست اظهار کرد:
تغذیه محوری‌ترین مساله در بحث سرطان است؛ باید بر تولید محصولات غذایی نظارت بیشتر صورت گیرد و مواد غذایی که به عنوان ضد سرطان و آنتی اکسیدان مطرح است، خود عامل سرطان است.

شهامت تصریح کرد: در این زمینه کارگروهی در محور سلامت استان باید تشکیل شود و البته کمبود این کارگروه در استان احساس می‌شود. در بحث مطالبات بیمه‌ای باید اقدامات مطلوب و مناسبی شکل بگیرد و مشکلات و موانع در این زمینه برطرف شود.

علیزاده سرپرست جدید بیمارستان شهید جلیل یاسوج در این مراسم گفت: نیروهای توانمند و پای کاری در بیمارستان داریم و باید به نحو مطلوب و با نگاه تخصصی از این ظرفیت‌ها بهره برد. وی با اشاره به اینکه در گذشته شاهد اعزام بالای بیماران به استان‌های همجوار بودیم، افزود: در حال حاضر به واسطه تجهیزات در بسیاری از موارد بی نیاز از اعزام بیماران شدیم.

خبرنگار: سعیده صداقت نژاد

انتهای خبر/

کد خبر: 1228185 برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی

دیگر خبرها

  • غرق شدن دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار
  • کشف جسد دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار + جزییات ماجرا
  • جسد یک خانم در رودخانه بشار پیدا شد
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگاری از امروز
  • وزیر علوم به یاسوج سفر می‌کند
  • ادامه تلاش‌های سه روزه آتش‌نشانان برای پیدا کردن جسد کودک ۵ ساله
  • ادامه تلاش‌های سه روز آتش‌نشانان برای پیدا کردن جسد کودک ۵ ساله
  • راه‌اندازی دومین پایگاه اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران
  • فعالیت ۳۷ جایگاه عرضه سوخت مایع در کهگیلویه و بویراحمد
  • برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان شهید جلیل یاسوج