نقض فني در ناو هواپيمابر جديد انگليس
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۱۰۹۵
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، جديدترين ناو هواپيمابر انگليس که با هزينه سه ميليارد وصد ميليون پوند ساخته و بتازگي در مراسم ويژه اي با نام ملکه اليزابت به آب انداخته شد، نقص فني دارد. تاکنون در اين ناو 280 متري به علت نقص هايي در طراحي، تغييراتي ايجاد شده است.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلیروزنامه سان به تازگي فاش کرد: هر ساعت دويست ليتر آب وارد اين ناو مي شود و کارشناسان فني در حال تعمير و در صدد برطرف کردن اين نقص هستند.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۱۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
گشت هوایی، دریایی و استقرار سامانههای موشکی تایوان در پاسخ به حضور جنگندههای چینی
وزارت دفاع تایوان امروز پنجشنبه اعلام کرد، نیروهای مسلح این جزیره در ۲۴ ساعت گذشته نزدیک شدن ۲۳ هواپیما و چهار کشتی نظامی ارتش آزادیبخش خلق چین به خاکش را ثبت کرده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع دولت تایوان در بیانیهای در توئیتر نوشت: "۲۳ هواپیما و چهار کشتی ارتش آزادیبخش خلق چین تا ساعت شش صبح امروز پنجشنبه به وقت محلی شناسایی شدند."
این وزارتخانه خاطر نشان کرد، ۱۷ هواپیمای چینی شامل دو فروند جنگنده J-۱۱، هشت فروند جنگنده J-۱۶s، سه فروند جنگنده SU-۳۰s و یک پهپاد BZK-۰۰۵ از خط میانه در تنگه تایوان گذر کردند.
طبق اعلام این وزارتخانه، تایوان نیز متقابلا نیروهای گشت هوایی و دریایی خود را برای رصد وضعیت اعزام و سامانههای موشکی زمینی خود مستقر کرد.
در پی سفر جنجالی نانسی پلوسی، رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا در ماه اوت گذشته به تایوان، وضعیت پیرامون این جزیره به تنش کشیده شد. پکن این سفر پلوسی را به نشانه حمایت از جدایی طلبی در تایوان محکوم کرد و در واکنش به آن یک رزمایش نظامی گسترده را در اطراف این جزیره به اجرا گذاشت. به رغم این حقیقت، چند کشور شامل فرانسه، آمریکا، ژاپن و کشورهای دیگر از آن زمان به بعد چندین هیات از مقاماتشان را به تایوان اعزام کرده و باعث افزایش هر چه بیشتر تنشها در تنگه تایوان شدند.
تایوان از سال ۱۹۴۹ به صورت مستقل از چین اداره شده است. پکن، تایوان را به عنوان یکی از استانهای خود میداند در حالی که تایوان که دولت منتخب خودش را دارد، تاکید داشته کشوری خودمختار است هر چند که اعلام استقلال نکرده است.
پکن حاکمیتش بر تایوان را غیرقابل مناقشه میداند.
انتهای پیام