Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ طی سال‌های اخیر اقدامات ارزنده‌ای در موردتولید گندم، آرد و نان استان کرمانشاه صورت گرفته است.                                                                                                                            مظفر رحیمی مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با بیان مطلب بالا، افزود: به نحوی که از کاشت و تولید ارغام گندم مناسب با آب و هوای استان کرمانشاه و نحوه نگهداری از گندم در سیلوهای ذخیره‌سازی گرفته تا تجهیز کارخانه‌های آردسازی استان  کرمانشاه به بروزترین تجهیزات تولید آرد در آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

                                                                      

وی گفت: نظارت بر فرآیند تولید نان در واحدهای خبازی کرمانشاه، این اقدامات باعث ارتقا جایگاه کشوری کیفیت آرد و نان در این استان شده است و این فرآیند همچنان ادامه دارد.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور اظهار داشت: در حال حاضر از تعداد ۱۶ واحد تولید آرد در استان ۱۳ واحد فعال وظیفه تولید آرد مورد نیاز واحدهای خبازی سطح استان را اعم از شهری و روستایی بر عهده دارند.                                                                                           

  رحیمی ادامه داد: نظارت بر تولید آرد از زمان ورود گندم به کارخانه در هر مرحله از تولید توسط کارشناسان آزمایشگاه این شرکت، اداره استاندارد و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، نسبت به اخذ نمونه و آزمایش‌های لازم اقدام صورت می‌پذیرد .                                                    

وی افزود: اگر استحصالات هر کارخانه خارج از استاندارد تعریف شده باشد سریعا تذکرات اصلاحی لازم به کارخانه ابلاغ می‌شود، مضافا اینکه فعالیت‌های قابل توجهی در زمینه درجه بندی واحدهای تولیدی آرد استان کرمانشاه با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط انجام شده که متعاقبا به سمع و نظر هم استانی‌های عزیز خواهد رسید و از این موضوع بهره‌مند خواهند شد.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور گفت: تعداد ۲۰۰۲ واحد نانوایی در سطح استان کرمانشاه وجود دارد و از این میزان ، تعداد ۱۶۵۸ واحد یارانه‌ای پز و ۳۴۴ واحد آزادپز دارای پروانه می‌باشند که به طور میانگین ماهانه حدود ۱۶ هزار تن آرد جهت پخت نان در این واحدها و حدود ۴هزار تن برای صنف صنعت و شیرینی‌پزی مورد نیاز می‌باشد.                      

رحیمی ادامه داد:  به پیشنهاد شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه و با تصویب شواری پایش گندم ، آرد و نان استان کرمانشاه  به ریاست استاندار و همچنین با هماهنگی انجمن صنفی کارخانه‌های آردسازی استان کرمانشاه، آردهای تولیدی با حداقل سبوس‌گیری در رنج تعریفی از سوی سازمان ملی استاندارد عرضه می‌شود.                                   

وی افزود: در همین راستا هم در حال حاضر ، تعداد ۸ واحد از ۱۳ کارخانه تولید آرد فعال استان کرمانشاه، متعهد به تولید آرد سنگک با درصد سبوس‌گیری کمتر از۱۰ درصد شدند و شایان ذکر است که تا قبل از این مصوبه ، آرد سنگک با ۱۵ درصد سبوس‌گیری تولید و توزیع می‌شود.

 مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور در باره کیفیت آرد تولیدی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر اکثرکارخانه‌های تولید آرد استان کرمانشاه مجهز به بهترین و بروز ترین دستگاه‌های تولید آرد هستند.                                                                                            

 رحیمی ادامه داد: کرمانشاه بر همین اساس نیز توانسته‌اند روزانه بیش از ۲ هزار تن آرد را به کشور عراق صادر نمایند که این نشان از کیفیت قابل قبول آرد تولیدی استان کرمانشاه دارد

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۱۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند

هاشم علایی امروز در بازدید از شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل گفت: واحدهای صنعتی با نگاه ویژه می‌توانند مسیر تولید و زمینه صادرات را تسهیل کنند که اخذ استانداردها و گواهینامه‌های ملی و بین المللی، یکی از الزامات ورود محصولات تولیدی به بازارهای داخلی و صادراتی است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل افزود: رعایت استانداردها در بخش تولید و افزایش محصولات صادراتی، از مولفه‌های لازم در دستیابی به تحقق شعار سال با مشارکت کارآفرینان و تولیدکنندگان است.

به گفته او، با حمایت از واحدهای تولیدی و ترغیب آنان به دریافت استانداردهای لازم به حضور آنان در بازارهای داخلی و بین المللی کمک می‌کنیم.

علایی با اشاره به حمایت شهرک‌های صنعتی از واحدهای تولیدی در قالب بسته‌های حمایتی افزود: این نوع مشوق‌ها باعث ارتقای محصولات تولیدی و افزایش صادرات کشور خواهد شد و تولید کنندگان می‌توانند از این ظرفیت مهم برای افزایش تولید و صادرات استفاده کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • فعالیت واحد تولیدی پلمب شده در شهرک صنعتی قدیم فیروزکوه از سر گرفته شد
  •  قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است/ رشد تولید بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • اجازه نمی‌دهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود
  • تولید روزانه بیش از ۱۲ تُن کنسرو ماهی در اردبیل
  • وضع برخی از قوانین، موجب سنگ اندازی در تولید می‌شود
  • تولید روزانه ۱۲ تن کنسرو تن ماهی در استان اردبیل
  • حمایت از واحدهای تولیدی استان کرمان
  • اخذ استاندارد و گواهینامه‌های ملی ۷ واحد تولیدی در استان اردبیل
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • تولید روزانه بیش از ۱۲ تن کنسرو تن ماهی در اردبیل