ايران و ايتاليا قرارداد 34ميليون دلاري در صنعت پتروشيمي امضا کردند
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۲۱۹۷
خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- قرارداد 34ميليون يورويي مهندسي توليد پلي پروپيلن از گاز طبيعي ميان شرکت پتروشيمي اردبيل و شرکت ساخت و مهندسي «تکينت» ايتاليا امضا شد.
به گزارش عصر سه شنبه شرکت ملي صنايع پتروشيمي، براساس اين قرارداد که ديشب به امضا رسيد شرکت تکينت در مدت 18 ماه براي يک واحد 500 هزار تني لايسنسور تعيين خواهد کرد و هزينه نهايي ساخت پروژه اصلي را که GTOP يا GTPP يعني گاز طبيعي به پليپروپيلن يا گاز طبيعي به پلي الفين خواهد بود برآورد مي کند.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
رييس هيات مديره پتروشيمي اردبيل يکي از مزيت هاي اين قرارداد را ساخت شرکتي مهندسي ايراني مطابق با دانش روز عنوان کرد و گفت: اين مگاپروژه ملي داراي حجم بالاي سرمايه گذاري معادل 1.6 ميليارد يورو براي کل پروژه است که در نهايت به ايجاد 1500شغل مستقيم و 10 هزار شغل غير مستقيم براي استان اردبيل منجر مي شود.
«بهرام شهسواري» اضافه کرد: از اواسط سال 96 که واحد مهندسي فعال در داخل شرکت پتروشيمي اردبيل شکل گرفت همزمان مذاکرات خود را در راستاي رويکرد صنعت به توليد پلي پروپيلن از متانول با شرکت تکينت آغاز کرديم.
وي افزود: از دستاورد هاي مهم اين قرارداد، بومي سازي دانش مهندسي و تربيت نيروي انساني متخصص تحت نظارت مهندسان تراز اول جهاني شرکت تکينت خواهد بود. اين کار به انتقال دانش به مهندسان ايراني منجر مي شود و علاوه بر آن در بخش ساخت، نظارت بر نصب و راه اندازي به عنوان سرمايه شرکت باقي مي ماند و در نهايت پتروشيمي اردبيل با استفاده از توان مهندسي خود براي تامين و نگهداري و بهرهبرداري از پروژه خودکفا مي شود.
مديربازرگاني شرکت ساخت و مهندسي تکينت نيز گفت: شرکت ما براي حضور در صنعت پتروشيمي ايران برنامه دراز مدت دارد و بر اساس استراتژي شرکت براي کاهش هزينه هاي مهندسي از نيرويهاي بومي در سراسر جهان استفاده شده است و بنا بر خواست پتروشيمي اردبيل اين استراتژي در ايران نيز اجرايي خواهد شد.
«جورجو ورونزي» در مورد قرارداد اضافه کرد: ما با اطلاعات کامل در زمينه مهندسي پروژه براي همکاري با شرکت هاي مهندسي فعال در داخل ايران آمادگي داريم. شرايط کار در صنعت انرژي ايران نسبت به سال هاي قبل از تحريمهاي بينالمللي تغيير پيدا کرده و ما تلاش داريم تا خودمان را سازگار کنيم و تمام خدماتي که اين صنعت نياز داشته باشد در اختيار آنها قرارخواهيم دهيم.
به گزارش ايرنا، حدود 21 درصد از ظرفيت توليد محصولات پتروشيمي خاورميانه و 2.5 درصد از جهان در اختيار ايران قرار دارد.
ظرفيت توليد محصولات پتروشيمي ايران اکنون بيش از 62 ميليون تن در سال است.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام* 2022*1961*
خبرنگار:ميثم طاهري* انتشار: مريم مسعود
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۲۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
اعلام آمادگی برای رفع نیازهای نیکاراگوئه در حوزههای نفت، پتروشیمی و کشاورزی
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در دیدار با سفیر نیکاراگوئه در تهران گفت: این پارک دارای این ظرفیت است که فعالیتهای خود را در طیف وسیعی از حوزههای علمی و تخصصی با دانشگاهها و دولت نیکاراگوئه توسعه دهد و در این راستا تفاهمنامهای نیز با پارک علم و فناوری دانشگاه ملی نیکاراگوئه منعقد کند.
به گزارش ایسنا، ایساک لنین برآوو، سفیر نیکاراگوئه در ایران با حضور در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ضمن دیدار با مسئولان و بررسی فرصتها و ظرفیتها به منظور ایجاد کمیته مشترک علم و فناوری ایران و نیکاراگوئه، از چندین شرکت دانشبنیان مستقر در این پارک بازدید کرد.
دکتر علی اسدی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در دیدار با سفیر نیکاراگوئه در تهران گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران دارای این ظرفیت است که فعالیتهای خود را در طیف وسیعی از حوزههای علمی و تخصصی با دانشگاهها و دولت نیکاراگوئه توسعه دهد و در این راستا تفاهمنامهای نیز با پارک علم و فناوری دانشگاه ملی نیکاراگوئه منعقد کند.
وی، سابقه همبستگی و همراهی دو ملت طی سالیان و مناسبات بین دو کشور ایران و نیکاراگوئه را سرمایه و فرصت بزرگی برای صاحبان شرکتها و کسبوکارهای دانشبنیان دو کشور به منظور حضور در بازارهای یکدیگر ارزیابی کرد و افزود: معتقدیم توسعه روابط ایران و نیکاراگوئه در حوزه علم و فناوری، میتواند به تعمیق هر چه بیشتر روابط دو کشور کمک نماید.
دکتر اسدی با بیان اینکه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تنها پارک علم و فناوری در ایران است که از شرکتهای نوآور کوچک تا شرکتهای بسیار بزرگ و توسعهیافته در آن استقرار دارند، افزود: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در اکثر زمینههای تخصصی فنی مانند فناوری اطلاعات، کشاورزی، پزشکی و علوم انسانی دارای شرکت دانشبنیان فعال است.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به شرایط تحریم اقتصادی در کشور اظهار داشت: شرکتهای دانشبنیان در کل ایران از جمله شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران توانستند ظرفیتهای خوبی را در سالهای تحریم در کشور ایجاد کنند تا تحریمها را بیاثر نمایند.
دکتر اسدی ضمن دعوت از رئیس پارک علم و فناوری کشور نیکاراگوئه برای بازدید از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، برای به میدان آوردن ظرفیت شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک جهت برطرفسازی نیازهای کشور نیکاراگوئه در حوزههای نفت، پتروشیمی و کشاورزی اعلام آمادگی کرد.
سفیر کشور نیکاراگوئه در تهران نیز ضمن اشاره به حضور ۶ وزیر خانم از این کشور به همراه رئیس دانشگاه ملی و ریاست شبکه دانشگاههای این کشور در کنگره زنان تاثیرگذار که به تازگی در ایران برگزار شد، این کنگره را موفق ارزیابی کرد و تبلیغات ضد زن بودن ایران را از دسیسههای آمریکا دانست.
وی بر تقویت روابط بین دو کشور تاکید کرد و گفت: روابط ایران و کشورهای آمریکای لاتین بخصوص کشور نیکاراگوئه در دوره ریاست جمهوری آقای دکتر رئیسی مستحکمتر شده است. اکنون در زمان مهم و حساسی برای روابط دو کشور قرار داریم.
سفیر کشور نیکاراگوئه در تهران با ابراز علاقمندی برای ایجاد کمیته مشترک علم و فناوری دو کشور، بر نقاط مشترک ایران و نیکاراگوئه مانند مبارزه با استعمارستیزی و استکبارستیزی تاکید کرد و پیشبرد علم و فناوری طی همکاری مشترک را ضروری دانست.
لنین برآوو، مسئولیت پیگیری امضای سند همکاری پارک دو کشور را پذیرفت و ضمن ضروری دانستن بازدید هیات منتخب پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از پارک نیکاراگوئه، خواستار حضور شرکتها و نمایندگانی از دو طرف در پارکهای علم و فناوری دو کشور شد که مورد موافقت رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز قرار گرفت.
سفیر نیکاراگوئه در ایران در ادامه از چند شرکت دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بازدید کرد و به تمجید از شکوفایی تکنولوژی ایران با وجود شرایط تحریم پرداخت. در این بازدید، دکتر علی اسدی رئیس پارک، دکتر ایرج الهدادی و مهندس محمدعلی گودرزی معاونان پارک، دکتر رضا محمدکاظمی، مدیر مرکز ترویج و توسعه کسبوکار پارک و دکتر بهاره حیدری، مشاور بینالملل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به تشریح فرصتهایی که پارک در اختیار شرکتهای دانشبنیان مستقر قرار میدهد، پرداختند.
انتهای پیام