ناو سه میلیارد پوندی ملکه الیزابت نقص فنی دارد
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۲۲۹۵
جدیدترین ناو هواپیمابر انگلیس که با هزینه سه میلیارد وصد میلیون پوند بتازگی به آب انداخته شد، نقص فنی دارد.
ایران آنلاین /جدیدترین ناو هواپیمابر انگلیس که با هزینه سه میلیارد وصد میلیون پوند ساخته و بتازگی در مراسم ویژه ای با نام ملکه الیزابت به آب انداخته شد، نقص فنی دارد. تاکنون در این ناو 280 متری به علت نقص هایی در طراحی، تغییراتی ایجاد شده است.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
روزنامه سان به تازگی فاش کرد: هر ساعت دویست لیتر آب وارد این ناو می شود و کارشناسان فنی در حال تعمیر و در صدد برطرف کردن این نقص هستند.قرار است این ناو 36 فروند هواپیمای F35 B را برای ماموریت های خود حمل کند.انگلیس قصد دارد تا سال 2025 میلادی 48 فروند از این نوع هواپیماها را از آمریکا خریداری کند؛ نخستین هواپیماها " اف 35 بی" قرار است از سال آینده میلادی در اختیار انگلیس قرار گیرد. / صداوسیما

منبع: ایران آنلاین
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۲۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
ملکهی مصر در قلب برلین هم رنگ عوض نکرد+تصاویر
مجسمهی تاریخی ملکهی مصر «نفرتی تی» در موزه مصرشناسی برلین در کنار سایر آثار تاریخی این کشور نگهداری میشود.
به گزارش برنا؛ موزهی تاریخی مصر در برلین به سال ۱۸۲۸ برمی گردد و محتویات آن مجموعهی هنری سلطنتی پادشاهان هوهنزولرن در پروس بود. پلی مات الکساندر فون هومبولت به پادشاه فریدریش ویلهلم سوم پیشنهاد تأسیس موزهی مصر با این مجموعه در برلین را داد و این امر محقق شد.
خود مجموعهی مصرشناسی به سفر اکتشافی پروس به مصر و نوبیا به رهبری کارل ریچارد لیپسوس مصرشناس بین سالهای ۱۸۴۲ تا ۱۸۴۵ برمیگردد، که بسیاری از آثار آن نادر است و به برلین منتقل شد. موزهی مصر و مجموعهی پاپیروس دارای ۱۵۰۰ قطعه هدیهای از محمدعلی فرماندار مصر و سودان در آن زمان بود.
مجسمهی ملکه نفرتی تی که رنگ اصلی خود را بدون مرمت یا اصلاح از دوران عمارنه حفظ کرده است، از مشهورترین اثر مجموعهی موزه به شمار میرود. این موزه آثار فراوانی دارد که قدمت آن به دورانهای مختلف مصر باستان برمیگردد. همچنین آثاری از معماری مصر که دورههای زمانی مختلف مصر باستان را از ۴۰ سال پیش از میلاد تا دوران روم به نمایش میگذارد.
نفرتی تی همسر بزرگ سلطنتی (همسر اصلی) فرعون مصر(آخناتون) بود و به عنوان شریک سلطنت همسرش شناخته میشود. او به زیبایی شهرت داشت. وی پس از کشف مجسمهی نیم تنهاش در ۱۹۱۲ در مصر به شهرت رسید.
نفرتی تی و همسرش که تنها به یک خدا یعنی خدای یگانه احترام میگذاشتند، بانی یک انقلاب مذهبی بودند و به خاطر یکتاپرستی و تغییر دین در تاریخ فراعنه پرآوازه هستند. نفرتی تی در طول دوره درگیری مذهبی مصر در کنار و همراه همسرش آخناتون بر مصر در مقام شریک سلطنت یا در بعضی کتیبههای پیدا شده بعدها به عنوان فرعون حکومت میکرد. هر چند باستانشناسان اطمینان کامل در مورد این موضوع ندارند که وی با مقام فرعون حکومت کردهاست و بیشتر معتقدند که در مقام همسر و مشاور اعظم و اصلی سلطنتی بر مصر حکومت میکرد. دورهی حکومت نفرتی تی با آخناتون از ثروتمندترین دوران تاریخ مصر به شمار میرود.
نفرتی تی همچنین در تاریخ مصر به خاطر گردن کشیده و جذابیت اندامی و زیبایی ظاهریاش مشهور است. وی در طول حیات خود شش دختر به دنیا آورد. او با القابی چون شاهزاده میراثدار، بانوی شکوهمند، عشق شیرین، بانوی دو سرزمین، همسر اصلی شاه نیز شناخته میشود. او یکی از قدرتمندترین زنان حاکم تاریخ مصر بود؛ اما مومیایی او هرگز پیدا نشد.
این موزه شامل ۳ طبقه است. طبقهی همکف که در آن پارک باستان شناسی و تالار درهی نیل وجود دارد که شامل برخی مدلهای قایق و حیوانات است. همچنین شامل سالنی است که سفر به دنیای زیرین را توضیح میدهد. تالار سودان حاوی گنجینههای منحصر به فرد است.
تالار سودان حاوی کشتیهای سفالی است که قدمت آن به هزارهی پنجم پیش از میلاد میرسد. همچنین شامل مجموعههای جدیدتر است که قدمت آن به اوایل دورهی مسیحیان برمیگردد. همچنین جواهرات و طلاهای موجود از قرن اول میلادی در این موزه وجود دارد که در اتاق گنج به نمایش گذاشته میشود.
اتاقهای نمایشگاه شامل تعدادی مجسمه از پادشاهانی مانند آمنمهات سوم، از دودمان ۱۲ (۱۸۰۶ تا ۱۸۵۳) پیش از میلاد است که از گرانیت خاکستری ساخته شده است. این موزه تاریخ و فرهنگ سه هزار سالهی پادشاهان و ملکههای مصر را نشان میدهد.
در این مجموعه همچنین به سنگ نوشتههای آغاز سلطنت آمینوفس سوم اشاره میکند که سلطنت وی آغاز دوران سیاسی جدید با تمرکز شدید بر روابط دیپلماتیک با همسایگان و بهبود اقتصادی میباشد.
آیا این خبر مفید بود؟
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف