Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@09:35:32 GMT

کاري کنيد آرامش بر‌گردد!

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۲۷۰۳

کاري کنيد آرامش بر‌گردد!

خبرگزاري آريا -

آرامش را به زندگي خود برگردانيد
استرس، يکي از بيماري‌هاي شايع قرن ماست و متخصصان معتقدند که اگر راه‌هاي مقابله با آن را ياد نگيريم و براي کم‌کردنش کاري نکنيم، زمينه را براي افسرده‌شدن‌مان هم فراهم کرده و وضعيت جسمي، روابط اجتماعي و ارتباطات فردي‌مان را هم گرفتار مشکلات متعددي مي‌کند.
از کنار اين موضوع، ساده نگذريد؛ حتي اگر شرايط اجتماعي، اضطراب‌آور باشد يا مشکلات خانوادگي‌تان دليل دچارشدن شما به استرس باشد، نمي‌توانيد نسبت به حل‌شدن اين مشکل، نااميد باشيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استرس، يکي از بيماري‌هاي شايع قرن ماست و متخصصان معتقدند که اگر راه‌هاي مقابله با آن را ياد نگيريم و براي کم‌کردنش کاري نکنيم، زمينه را براي افسرده‌شدن‌مان هم فراهم کرده و وضعيت جسمي، روابط اجتماعي و ارتباطات فردي‌مان را هم گرفتار مشکلات متعددي مي‌کند.
فکر مي‌کنيد زندگي همين است؟
به خيال خودتان همه‌چيز طبيعي است و اثري از استرس ناتوان‌کننده در زندگي‌تان نمي‌بينيد؟ محققان مي‌گويند 83درصد کساني که هر روز با استرس درگير هستند، مثل شما فکر مي‌کنند و براي خلاص‌شدن از اين وضعيت، کاري انجام نمي‌دهند. اين افراد، تصور مي‌کنند که همه آدم‌ها دنيا را همين‌طور مي‌بينند و نيازي به درمان و کمک‌گرفتن از متخصصان براي کاهش اضطراب وجود ندارد.
نمي‌توانيد تصميم بگيريد؟
اگر در تصميم‌گرفتن مشکل داريد و هميشه براي انجام کار‌ها نيازمند تاييد و حمايت ديگران هستيد، احتمالا استرس داريد. به باور متخصصان، کساني که از اختلالات اضطرابي رنج مي‌برند، با بحران تصميم‌گيري درگير هستند و به‌شدت از شکست‌خوردن يا تاييدنشدن توسط ديگران هراس دارند.
ديگران را متهم مي‌کنيد؟
روابط اجتماعي و خانوادگي‌تان آسيب ديده، اما کاري براي بهبود آن‌ها انجام نمي‌دهيد؟ کساني که با استرس درگير هستند، سهم خود را در ويران‌‎شدن روابط‌شان ناديده مي‌گيرند و با متهم‌کردن همسر، دوستان و همکاران‌شان، همه مشکلات را بر گردن آن‌ها مي‌اندازند. پذيرفتن اينکه بخشي از مشکل، خود آن‌ها هستند، آنقدر به آن‌ها استرس وارد مي‌کند که سعي در انکار اين واقعيت دارند.
از کاه، کوه مي‌سازيد؟
وقتي استرس در وجود شما خانه کرده باشد، هر اتفاق ساده‌اي را يک فاجعه قلمداد مي‌کنيد. کساني که توان مديريت اضطراب را ندارند، با خوردن پاي‌شان به يک خرده سنگ، احساس مي‌کنند که به صخره‌اي اصابت کرده‌اند و به همين دليل، نمي‌توانند درک واقعي از موقعيت‌ها داشته باشند و به ميزان طبيعي در مواجهه با شرايط مختلف دچار اضطراب شوند. واکنش‌هاي اغراق‌شده، مشکلي است که اين افراد بدون درک‌کردنش، هرروز بار‌ها آن را تکرار مي‌کنند.
حافظه‌تان ضعيف شده؟
نگران نباشيد. آلزايمر نداريد! شما تنها به نوعي اختلال اضطرابي دچار شده‌ايد و بايد با کمک متخصصان، ريشه‌هاي آن را پيدا کرده و براي درمان‌کردنش تلاش کنيد. استرس، يکي از عوامل اصلي ضعيف‌شدن حافظه و قدرت يادگيري است و فراموش نکنيد که در صورت درمان‌نکردنش، ضعف حافظه‌تان هر روز بيشتر مي‌شود.
معده‌تان آرام نمي‌شود؟
مشکلات گوارشي، يکي از نشانه‌هاي شايع ابتلا به استرس هستند. اگر روده‌هاي‌تان بيش از اندازه پرکار يا کم‌کار شده‌اند، يا اينکه معده‌تان دچار دردهاي اسپاسمي، سوزش مداوم يا ريفلاکس اسيدي شده، احتمالا از اختلالات اضطرابي رنج مي‌بريد. اگر شما هم به هر يک از اين مشکلات دچار هستيد، علاوه بر مشورت‌کردن با يک متخصص گوارش، از يک روانپزشک هم کمک بگيريد. شايد با آرام‌شدن روان‌تان، همه اين مشکلات، بدن شما را‌‌ رها کنند.
منبع: سلامت نيوز


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب

استرس، اضطراب، اعصاب نا آرام و .. واژه‌هایی نه چندان غریبه برای انسان‌های جوامع امروزی که فاکتور‌های استرس زای بسیاری را اطراف خود دارند ودرک می‌کنند نیست ولی مشکل غیرقابل رفعی هم نیست.
در میان روش‌های گوناگون تسکین اعصاب طب سنتی جایگاه خاصی دارد. نسخه‌های طبیعی برای رسیدن به آرامش اعصاب و روان شامل دمنوش‌ها و دارو‌های گیاهی هستند که در این بخش به معرفی چند دمنوش موثر و فوق العاده برای آرامش اعصاب و روان خواهیم پرداخت.

دمنوش آرامش چای میوه گل نسترن
با ۱۵ عدد میوه گل نسترن می‌توانید یک دمنوش آرامبخش اعصاب و روان تهیه کنید. این چای طبیعتی معتدل و تا اندازه‌ای خشک دارد وغنی از ویتامین ث می‌باشد برای همین در پیشگیری و درمان سرماخوردگی موثراست.

دمنوش آرامش چای به لیمو
این چای با طبیعت گرم برای آرامش اعصاب و روان بسیار مفید است. خواص فوق العاده این دمنوش گیاهی باعث شده است تا این نوشیدنی در لیست درمان‌های مشکلاتی همچون سرماخوردگی، تشنّج، نقرس، درد‌های سیاتیکی، غلظت خون، روماتیسم، بی خوابی‌های شبانه، میگرن، اضطراب، طپش قلب، سردرد، آسم، فشارخون و اسهال موثراست؛ همچنین این چای، تقویت کننده حافظه، شستشودهنده کلیه و مقوی قرار گیرد.
مصرف این چای به علّت دارا بودن زیرفون، برای خانم‌های باردار ممنوع است.

دمنوش آرامش اعصاب هل
هل، سیستم عصبی، دستگاه تنفسی و دستگاه گوارشی را آرام می‌کند و همین خود دلیلی واضح و ساده است برای اینکه برای آرامش اعصاب و روان از دمنوش آن استفاده کنیم. هل علاوه بر این برای تقویت هوش و افزایش قدرت جنسی مفید است. در طب چینی از آن برای مقابله با مشکلات معده و روده‌ها استفاده می‌کنند.

دمنوش آرامش چای زعفران
زعفران، طبیعتی گرم و خشک دارد و یکی از گیاهانی است که شادی بخش و خنده آور است. تقویت قلب، تحریک قوای مغزی، ضدکرم خوردگی دندان، شستشودهنده کلیه، تقویت کننده معده، درمان و ضدسرفه و خلط آور است.
در هنگام زایمان برای تسهیل و تسریع روند زایمان می‌توان یک مثقال آن را دم کرده میل نمود، امّا در دوران بارداری بهتر است از مصرف زیاد آن خودداری کرد.

دمنوش آرامش نعناع فلفلی
نعناع تقویت کننده و نیروبخش است، به هضم غذا کمک و عملکرد معده، کبد، صفرا و روده‌ها را کنترل می‌کند. نعناع فلفلی یکی از گیاهانی است که موجب تسکین بدن و افزایش هوش می‌شود. این سبزی معطر به خوبی با چای (چای سبز و سفید) ترکیب شده و طعم خوبی به آن میبخشد.

دمنوش آرامش چای بابونه
طبیعت این گیاه دارویی معتدل و در بابونه‌های صحرایی به سمت گرم و خشک است، گیاهی دارویی با خاصیت ضد صفرا و آرام بخش اعصاب، به ویژه اعصاب معده و روده است. از خواص و فواید دیگر این گیاه که دمنوش آن بسیار طرفدار دارد می‌توان به ضد تب، ضد انگل، ضد یبوست و اشتهاآور بودن آن اشاره کرد.
چای و دمنوش بابونه توسط متخصصان طب سنتی برای درمان‌هایی با هدف تقویت حافظه، تقویت اعصاب، آرامش بخش و خواب آور، ضد تشنج، درمان اضطراب و استرس، درمان سرگیجه همچنین خواص قلب و عروقی بابونه شامل گشاد کننده عروق قلبی، پایین آورنده فشار خون، بهتر کردن خون رسانی به مغز و کلیه، رقیق کردن خون و کمک کننده به کم خونی تجویز می‌کنند.

دمنوش آرامش چای زیره سیاه
دمنوش درمانی زیر سیاه با طبیعت بسیار گرمی که دارد می‌تواند ناآرامی اعصاب را که گاهی ناشی از سردی زیاد مزاج است به راحتی رفع کند؛ علاوه براین خواص دیگری همچون افزایش فشارخون پایین، تصفیه خون، تقویت قلب وعروق وشـسـتـشـوی کـلـیـه، ضد زردی پوست، افزایش دهنده شیرمادر، ضد نفخ وتقویت معده از آن مطرح شده است.

دمنوش آرامش بادرنجبویه
بادرنجبویه یا همان گیاه ملیسا یکی از نسخه‌های طب سنتی برای هضم و اعصاب است، گیاه پرخاصیتی که برای تنظیم عملکرد تیروئید مفید است و به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدانی ضد اضطراب قوی است.

دمنوش آرامش چای گزنه
گیاه گزنه یک ضد صفرا و سنگ کیسه صفرای قوی است و غلظت خون و چربی خون را کاهش می‌دهد و بهدلیل طبیعت گرمی که دارد برای آرامش اعصاب و روان مفید می‌باشد.
در میان نسخه‌های قدیمی که از گزنه استفاده می‌شده است ، از آن به عنوان ماده‌ای موثر برای شستشوی کلیه، ضد سرطان و خونریزی، زیادکننده شیرمادر، برطرف کننده خستگی، ضد ریزش موی سر و درمان پروستات یاد شده است.

دمنوش آرامش دارچین
ازخواص و فواید درمانی دارچین سخن بسیار است که در چند خط نمیگنجد. این ادویه‌ی مفید برای تنظیم قند خون مفید است و خواص ضداسپاسمی دارد. دارچین ضد میکروب و ضد التهاب بوده و انرژی تان را افزایش می‌دهد و به سادگی می‌تواند یک داروی آرامش بخش اعصاب و روان باشد، ادویه‌ای که برای درمان بی اشتهایی و نفخ معده نیز تجویز می‌شود.

دمنوش آرامش چای سفید
چای سفید چای محبوب و مورد علاقه امپراتور‌های چینی مانند چای سبز بدون تخمیر تهیه می‌شود، این چای پرخاصیت و فایده از گذشتگان به عنوان نسخه‌ای برای آرامش بخش اعصاب، مقوی قلب و عروق، مقابله کننده با پوکی استخوان و مبازره کننده با آنفلوانزا مورد استفاده بوده است.

منبع: صداوسیما

دیگر خبرها

  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور به خاطر استرس شدید
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • نصرتی: می‌توانیم به آسیا برسیم
  • غیبت ۱۳۷ کنکوری در مناطق سیل‌زده شهرستان زیرکوه/ علاوه بر فرصت مجدد آیا سهمیه‌ای به داوطلبان اختصاص داده می‌شود؟ +فیلم
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش تیم کشتی در المپیک کمک کنند
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است