ویروس های فرهنگی
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۲۷۳۸
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، تدبر در معنای نظام خلقت، معمای آفرینش را حل کرده و انسان را به باورهای فرهنگی و دینی خویش نزدیکتر می سازد. با اندیشه ای ژرف، انسان در می یابد که از باب «انا لله» مخلوق و مملوک الهی و از باب «انا الیه راجعون »، تکاملش در پرتو پیوند با ذات اقدس الله است. در غیر آن، راهزنان سوار بر امواج، با وزش هر نسیمی باد صبای کیدی را وارد مغز وی می کنند که حتی مته چنین کاربردی را ندارد، نه خنجر می تواند بسان پنبه سر ببرد و نه جنگ سخت یارای مقاومت در برابر جنگ نرم را دارد!.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
باید توجه داشت که با ورود تکنولوژی به عصر کنونی، جامعه جهانی دوباره به فرهنگ جاهلیت بازگشته و در حالت اغما به سر می برد.
ورود هر فناوری جوامع را با رفتارهایی نو همراه و به همان حد، ویروس های گوناگون خطرناک معنوی را در جامعه تزریق می کند مهم ترین این فرآیندهای ویروسی برخی از شبکه های غیراصولی و مبتذل ماهواره ای و اجتماعی است.
ارتباط ویروس با کفاره گناهان، رابطه علی و معلولی است که سبب تقرب به خداوند می باشد. لکن این نوع ویروس های سرطانی بدون تشکیل میدان نبرد و نداشتن نیاز به سلاح، به ایمان، تقوا، بصیرت و اخلاق ظاهربینان حمله و در رگ و خون این ناآگاهان جولان داده و سرانجام بر قلبشان حکمرانی می کنند در این هنگام جسم آن ها در نزد خانواده و روحشان در اقصا نقاط جهان سیر کرده و به پدیده پوچ گرایی و بحران اعتقادی روی می آورند. تاثیر پوچ گرایی در افراد متناسب با سن و سال و دریافت های عقلی و ساختار شخصیتی آن ها متفاوت است.
با نگاه به دفتر شرع معلوم می شود این ویروس های مخرب با انزوا کشیدن و سرگردانی روح زمینه های انحرافات روحی و روانی را در افراد اغفال شده پرورش داده و در نهایت، فرجام آن ها مبدل به همان ویروس ها می شود.
تنها راه پیشگیری از این بیماری خوره ای، داشتن اعتقاد راسخ به یزدان دانا و توانا، و درمان آن دارویی به نام جهاد اکبر است. جالب اینکه! بسیاری از روشنفکران و حتی برخی پزشکان نامور جهان به این بیماری گرفتارند و برای رهاییدن از آن نظرات فروید را اسوه خویش ساخته و باورهای او را در خود و جامعه با نسخه هایی غیر اخلاقی تجویز می کنند.
با اندکی تامل در می یابیم هر فردی در جامعه افسر جنگ نرم شمرده می شود، این افسران جنگ نرم با تدبیر اندیشی و فرمان فرمانده معظمشان اذن آتش به اختیار دارند بدین سبب که با آگاهی و درایت کامل در برابر فرهنگ های معاضدانه دینی، سیاسی، اقتصادی و غیره قامت راست کرده و در میدان های جنگهای سخت و نرم حضور می یابند و از دین، کشور، ناموس، فرهنگ و آداب و رسوم خویش دفاع می کنند این افسران مبلغان راه امام خامنه ای برای نسل های آینده می باشند.
مراد از آتش به اختیار ایجاد بی قانونی و بی نظمی در جامعه نیست بلکه مبارزه با فرهنگ های بیگانه و انسجام بخشی جامعه از ولنگاری فرهنگی است. آتش زبان از آتش چشم و آتش قلم از آتش سلاح بانفوذ تر و موثرتر است.
در مفهوم آتش به اختیار که بسان نار موقده موصده می باشد؛ مردم موظفند خود ژرف اندیشی کرده و عاقلانه تصمیم بگیرند سپس راه را پیدا کرده و در آن مسیر حرکت کنند که این از خود جوشی و اتحاد ملتی شهید پرور حکایت دارد.
در صورت نیاز به اجرای آتش به اختیار، شیرمردان این مرز و بوم اقدام به «قارعه» می کنند و «قارعه» همان «غاشیه» است که رعب و وحشت را بر قلب صهیون انداخته که آن به خودی خود «کالعهن المنفوش» خواهد شد... .
ارادتمندان اهل بیت(صلوات الله علیهم) با پناهندگی در زیر چتر «ملک الناس» کشور و عقایدشان را از خناس ها تهی کرده و از شر «نفاثات فی العقد» در امان نگه می دارند. زیر این وعده ذات اقدس اله می باشد: «و رایت الناس یدخلون فی دین الله افواجا» . و در مورد «الذین طغوا فی البلاد» می فرماید: «ان ربک لبالمرصاد».
رقیه دارابی

منبع: بسیج نیوز
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۲۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
سبک زندگی اسلامی از پایههای فکری تمدن نوین اسلامی است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزای آنا از بندرعباس، حجتالاسلام اسماعیل پاکنژاد مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، در نشست سبک زندگی اسلامی که با حضور استادان گروه معارف و ائمه جماعات واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در واحد بندرعباس این دانشگاه برگزار شد، سبک زندگی اسلامی را یکی از پایههای فکری و دروازهای برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی دانست و اظهار کرد: دین اسلام کاملترین دین بوده که سعادت بشریت در آن رقم خورده و رسیدن به زندگی سعادتمند در آن به نیکی ترسیم شده است.
وی رسیدن به تمدن نوین اسلامی را یکی از سیاستهای کلان نظام اسلامی خواند و افزود: تأکید مقام معظم رهبری در این راستا، نشان از اهمیت موضوع و حساسیت آن دارد که باید با درک شرایط روز با حرکت در این مسیر، زمینه لازم را فراهم سازیم.
**سبک زندگی اسلامی از دستاوردهای انقلاب است
مدیر اندیشکده سبک زندگی اسلامی نیز گفت: از دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی سبک زندگی اسلامی است که صاحبان اندیشه و نخبگان علمی و فرهنگی جامعه با استفاده از ظرفیت دانشگاه و حوزههای علمیه میتوانند ایدههای ناب و انگیزشی برای ترویج سبک زندگی اسلامی ارائه دهند.
حجتالاسلام حسین عباسیاصل تأکید کرد: با تأمل در بررسیهای انجام شده در دانشگاهها در ارتباط با تأثیر سبک زندگی اسلامی میان جوانان کاملاً مشهود است که با توسعه این سبک میان دانشجویان افسردگی و اضطراب جوانان کاهش یافته و شادکامی و امید به زندگی و سلامت روانی بهبود وضعیت تحصیلی را شاهد هستیم.
وی اضافه کرد: دانشجویان بهعنوان سفیران علمی و فرهنگی در جامعه نقش بسزایی در ترویج سبک زندگی اسلامی ایفا میکنند و استادان باید بکوشند تا با روشهای تأثیرگذار عوامل اجتماعی و فرهنگی مؤثر بر پایبندی به سبک زندگی اسلامی را، بین دانشجویان در ابعاد مختلف رواج دهند.
این استاد حوزه عنوان کرد: با توجه به اینکه این سبک زندگی ریشه در باورها و عقاید مذهبی دارند ضروری است که سیاستگذاران و برنامهریزان فرهنگی در دانشگاهها، تمرکز جدی در معرفی و ترویج سبک زندگی اسلامی داشته باشند و به رصد معضلات و آسیبهای موجود در فضای جامعه بهویژه دانشگاه پرداخته و بر مبنای اصول اسلامی به ارشاد و راهنمایی دانشجویان بپردازند تا جامعه ایی توسعهیافته، پیشرفته و الگو گرفته از راه و روشهای مهدوی و اسلامی داشته باشیم که در آن معضلات اجتماعی به کمترین حد ممکن رسیده باشد.
انتهای پیام/