Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرارداد 34میلیون یورویی مهندسی تولید پلی پروپیلن از گاز طبیعی میان شرکت پتروشیمی اردبیل و شرکت ساخت و مهندسی «تکینت» ایتالیا امضا شد.

عصر سه شنبه شرکت ملی صنایع پتروشیمی، براساس این قرارداد که دیشب به امضا رسید شرکت تکینت در مدت 18 ماه برای یک واحد 500 هزار تنی لایسنسور تعیین خواهد کرد و هزینه نهایی ساخت پروژه اصلی را که GTOP یا GTPP یعنی گاز طبیعی به پلی‌پروپیلن یا گاز طبیعی به پلی‌ الفین خواهد بود برآورد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، رییس هیات مدیره پتروشیمی اردبیل یکی از مزیت های این قرارداد را ساخت شرکتی مهندسی ایرانی مطابق با دانش روز عنوان کرد و گفت: این مگاپروژه ملی دارای حجم بالای سرمایه گذاری معادل 1.6 میلیارد یورو برای کل پروژه است که در نهایت به ایجاد 1500شغل مستقیم و 10 هزار شغل غیر مستقیم برای استان اردبیل منجر می شود.

«بهرام شهسواری» اضافه کرد: از اواسط سال 96 که واحد مهندسی فعال در داخل شرکت پتروشیمی اردبیل شکل گرفت همزمان مذاکرات خود را در راستای رویکرد صنعت به تولید پلی پروپیلن از متانول با شرکت تکینت آغاز کردیم.

وی افزود: از دستاورد های مهم این قرارداد، بومی سازی دانش مهندسی و تربیت نیروی انسانی متخصص تحت نظارت مهندسان تراز اول جهانی شرکت تکینت خواهد بود. این کار به انتقال دانش به مهندسان ایرانی منجر می شود و علاوه بر آن در بخش ساخت، نظارت بر نصب و راه اندازی به عنوان سرمایه شرکت باقی می ماند و در نهایت پتروشیمی اردبیل با استفاده از توان مهندسی خود برای تامین و نگهداری و بهره‌برداری از پروژه‌ خودکفا می شود.

مدیربازرگانی شرکت ساخت و مهندسی تکینت نیز گفت: شرکت ما برای حضور در صنعت پتروشیمی ایران برنامه دراز مدت دارد و بر اساس استراتژی شرکت برای کاهش هزینه های مهندسی از نیروی‌های بومی در سراسر جهان استفاده شده است و بنا بر خواست پتروشیمی اردبیل این استراتژی در ایران نیز اجرایی خواهد شد.

«جورجو ورونزی» در مورد قرارداد اضافه کرد: ما با اطلاعات کامل در زمینه مهندسی پروژه برای همکاری با شرکت های مهندسی فعال در داخل ایران آمادگی داریم. شرایط کار در صنعت انرژی ایران نسبت به سال های قبل از تحریم‌های بین‌المللی تغییر پیدا کرده و ما تلاش داریم تا خودمان را سازگار کنیم و تمام خدماتی که این صنعت نیاز داشته باشد در اختیار آنها قرارخواهیم دهیم.

 حدود 21 درصد از ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی خاورمیانه و 2.5 درصد از جهان در اختیار ایران قرار دارد.

ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی ایران اکنون بیش از 62 میلیون تن در سال است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۲۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه ۲۶۳ میلیون دلاری برقی ایران از ترکیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مهرداد اقلیمی در این خصوص توضیح داد: بیش از یک دهه پیش قراردادی بین شرکت توانیر از ایران و شرکت خصوصی ترکیه‌ای گنت منعقد شد که در سال‌های منتهی به ٢٠١٦ میلادی به دلیل امتناع شرکت مذکور در پرداخت بدهی بابت واردات برق از ایران، صادرات به این کشور قطع و متوقف شد.

وی افزود: بر این اساس شرکت توانیر مطالباتی حدود ٢٦٣ میلیون دلار از شرکت یاد شده بابت بهای برق فروخته شده دارد که به رغم تمام پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده از جمله مذاکرات طرفین و تلاش‌های دیپلماتیک از مجاری مختلف، همچنان بلا وصول مانده است.

به گفته اقلیمی، شرکت توانیر به منظور وصول مطالبات خود، قصد طرح اختلاف در مرجع داوری پیش بینی شده در توافقنامه فی مابین را دارد که مطابق آن مؤسسه داوری سوئیس به عنوان مرجع داوری انتخاب شده است.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق توانیر در پایان خاطرنشان کرد: براساس اصل ١٣٩ قانون اساسی و با هماهنگی معاونت حقوقی ریاست جمهوری لایحه دولت برای ارجاع موضوع به داوری تنظیم و برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال شده بود که به دنبال طرح موضوع در جلسه مورخ ١٩ فروردین امسال مجلس، ارجاع موضوع به داوری بین المللی به تصویب نمایندگان مجلس رسید.

کد خبر 6080741 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • قرارداد برداشت داده‌های لرزه‌نگاری دشت مغان امضا شد
  • محصولات فناورانه ایران در نمایشگاه روسیه
  • هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • تردید ستاره آرسنال: خبری از تمدید نیست
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • مطالبه ۲۶۳ میلیون دلاری برقی ایران از ترکیه
  • دولت مشکل حقوقی و قراردادی پروژه مونوریل قم را حل کند
  • در سفر نخست وزیر عراق به واشنگتن چه گذشت؟/ از قرارداد نظامی 140 میلیون دلاری تا سکوت رسمی درباره پاسخ نظامی ایران به اسرائیل
  • انعقاد بزرگترین قرارداد برای ساخت ماهواره با دانش‌بنیان‌ها