Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: جامعه بین الملل به تمامی وظایف خود عمل خواهد کرد و ما از آمریکا می خواهیم که به تعهدات خود پایبند باشد؛ از ایران نیز می خواهیم که برای رفع نگرانی ها همکاری کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل متحد تصمیم رئیس جمهوری آمریکا در عدم تایید پایبندی ایران به تعهدات برجامی را نگران کننده دانست و تاکید کرد ماهیت صلح آمیز برجام باید حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جفری فلتمن روز سه شنبه در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که درباره بررسی گزارش دوره ای اجرای قطعنامه 2231 برگزار شد، این مطلب را مطرح کرد.


وی افزود: از ماه ژولای 2016 آژانس بین المللی انرژی اتمی 9 بار گزارش داده است که ایران به تعهدات خود به برجام پایبند بوده است.


معاون دبیرکل سازمان ملل متحد ادامه داد: جامعه بین الملل به تمامی وظایف خود عمل خواهد کرد و ما از آمریکا می خواهیم که به تعهدات خود پایبند باشد؛ از ایران نیز می خواهیم که برای رفع نگرانی ها همکاری کند.


فلتمن اضافه کرد: دبیرکل سازمان ملل هیچ گزارشی که نشان از تخلفات در اجرای برجام باشد، دریافت نکرده است. از زمان اجرای برجام 24 پیشنهاد جدید برای بهبود وضعیت برجام در سازمان ملل ثبت شده است.


وی اظهار کرد: عربستان سعودی ایران را متهم به ساخت موشک های بالستیکی کرده است که به این کشور شلیک شده است. اما سازمان ملل هنوز چنین ادعایی را تایید نکرده است. مشاهدات اولیه ما نشان می دهد که هر دو موشک شلیک شده مشابه بوده اند و از خانواده اسکاد هستند. یکی از این موشک ها شبیه موشک های ایرانی است اما هنوز ایرانی بودن آن تایید نشده است.


نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد هفته گذشته با نمایش قطعه ای فلزی که ادعا می کرد بقایای یک موشک شلیک شده به ریاض از یمن است، ایران را به ارسال تجهیزات نظامی برای انصارالله یمن متهم کرد.


معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل متحد یادآور شد همچنین گزارش هایی دریافت شده است که ژنرال قاسم سلیمانی به کشورهایی سفر کرده است که تخلف از قرارهای منع سفر بوده است.


فلتمن مدعی شد لازم است با کشورهایی که ایشان را پذیرفته اند، مذاکره شود تا به ممنوعیت سفر و قوانین آن توجه کنند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۲۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی؛ تایید سلامت خدمه کشتی MCS

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی آخرین وضعیت خدمه کشتی کانتینری توقیف شده MCS Aries را اعلام کرد.

به گزارش تسنیم، علی‌اکبر مرزبان در مورد آخرین وضعیت خدمه کشتی کانتینری به نام MCS Aries با پرچم کشور پرتغال که ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ توقیف شد، اظهار کرد: برخلاف ادعای رسانه‌های بیگانه و معاند از جمله رسانه‌های تحت حمایت رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی مبنی بر گروگانگیری خدمه کشتی مذکور که قویا تکذیب می‌شود، تمامی ۲۴ خدمه کشتی مذکور در سلامت کامل به سر می‌برند و جای هیچ‌گونه نگرانی در خصوص سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی این افراد وجود ندارد.

بازگشت به میهن یک خدمه خانم

وی افزود: در ابتدای امر ۲۵ خدمه کشتی MCS Aries با تابعیت کشورهای هند، پاکستان، فیلیپین، ۱ نفر روسیه و ۱ نفر استونی در کشتی وجود داشت که بلافاصله با هماهنگی دیپلماتیک یکی از این خدمه هندی که خانم بود و فعالیت کارورزی داشت از سایر خدمه جدا شد و به میهن خود بازگشت.

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: بلافاصله پس از توقیف کشتی مذکور و ابراز نگرانی سفارتخانه‌های خدمه روی کشتی، تماس‌های لازم از سوی دولت‌های متبوع با دستگاه وزارت امور خارجه ایران انجام شد و با هماهنگی سازمان بنادر و دریانوردی مکاتبات لازم انجام تا فعالیت‌ها دنبال شود.

هیچ‌گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیفی وجود ندارد

مرزبان با اشاره به اینکه طبق اعلام سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه هیچ گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیف شده وجود نداشته و ندارد، تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از دولت‌های عضو کنوانسیون کار دریایی (MLC ۲۰۰۶) و بر اساس اصول حقوق بشری و رویکرد انسانی و دینی خود، تمامی تمهیدات لازم را برای حفظ سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی جان خدمه کشتی مربوطه اندیشیده است و جای هیچ گونه نگرانی در این خصوص وجود ندارد و تمامی خدمه آزادانه در کشتی حضور دارند و از تمامی حقوق لازم برخوردار هستند.

برقراری تماس تلفنی، اینترنتی و ملاقات با خدمه کشتی

وی با تاکید بر اینکه صرفا کشتی MCS Aries توقیف شده و خدمه کشتی توقیف نشده‌اند، عنوان کرد: این خدمه آزادانه روی کشتی حضور دارند و از امکانات اینترنتی و تلفنی برای برقراری ارتباط با خانواده‌های خود برخوردارند و تمامی مراتب به سفارتخانه‌های متبوع اطلاع داده شده و در عین حال با هماهنگی صورت گرفته سفرا و نمایندگان سفارتخانه‌های این اتباع، دیدار کرده‌اند و در هر زمان دیگری امکان دیدار مجدد وجود دارد و هیچ گونه مشکلی در این زمینه نیست.

امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه کشتی

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی به نماینده مالک و دولت تحت پرچم کشتی اعلام کرده که با رعایت شرایط ایمنی امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه روی کشتی وجود دارد، اظهار داشت: از نماینده مذکور درخواست شده در صورت تمایل، درخواست رسمی خود را ارائه کنند و پس از آن اقدامات مقتضی انجام خواهد شد.

مرزبان با تاکید بر اینکه خوشبختانه اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه به خانواده و دولت کشورهای متبوع خدمه کشتی، اطمینان داد که جای هیچ‌گونه نگرانی در خصوص تامین امنیت، سلامت و ایمنی خدمه وجود ندارد.

این مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی در پایان خاطر نشان کرد: مسیر ارتباطی از سوی انجمن صنفی کارگری دریانوردان تجاری ایران نیز دنبال و مراتب منعکس شده و در حال حاضر فضای بسیار آرامی در کشتی حاکم است و خدمه در سلامت کامل به سر می‌برند و تا زمانی که تصمیم‌گیری نهایی صورت گیرد، شرایط مساعد برای تمامی خدمه روی کشتی، فراهم خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی؛ تایید سلامت خدمه کشتی MCS
  • چرا کسی برای دختران دانشجوی آمریکایی شعر برای خواهرم نمی‌خواند!
  • بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • چاپ کتابی درباره سکوت و پایبندی در آثار آلبر کامو
  • رسانه‌های تل‌آویو حمله موشکی به شهرک صهیونیست نشین شتولا را تایید کردند
  • رسانه‌های تل آویو حمله موشکی به شهرک صهیونیست نشین شتولا را تایید کردند
  • بازداشت موعود شمخانی تایید شد
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان