Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهندس داود راهزادی روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این نیروگاه ها به روستانشینانی واگذار شده که روستای آنها اغلب فاقد راه ارتباطی مناسب بوده و انتقال نیروگاه ها هم با چارپایان صورت گرفته است.
وی افزود: در سال 1395 برای اولین بار 29 نیروگاه خورشیدی یک کیلو واتی به برخی از روستاهای این استان بطور رایگان واگذار و اکنون این روستانشینان از نعمت برق برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تعداد نیروگاههای خورشیدی یک کیلو واتی واگذار شده به روستانشینان استان کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری 42 نیروگاه در روستاهای شهرستان های کهگیلویه، بهمئی ، باشت و بویراحمد است.
وی عنوان کرد: از 42 نیروگاه واگذاری شده در سال جاری، 24 نیروگاه خورشیدی یک کیلوواتی به روستانشینان «سرتنگ لیراب دیشموک»، 12 نیروگاه به روستای «تیمج شاه نشین بهمئی» ، چهار نیروگاه به روستای «نده لوداب» بویراحمد و 2 نیروگاه به روستای نپهزیر باشت» واگذار شده است.
راهزادی با اشاره به اینکه قیمت ریالی هر نیروگاه معادل 200 میلیون ریال است، تصریح کرد: تمامی این نیروگاه ها بصورت رایگان در اختیار روستانشینان این استان واگذار شد.
وی ابراز داشت: نیروگاه های خورشیدی یک کیلوواتی به روستاهایی واگذار می شود که فاصله مکانی از شبکه های برقرسانی طولانی و از سویی در مناطق بسیار سخت گذر واقع شده باشند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد مهمترین مزایای واگذاری این نیروگاه ها را کاهش هزینه های اقتصادی برای دولت و سرعت بخشی به برقدار نمودن روستاهای فاقد برق با وجود فاصله های طولانی آنها از شبکه های برق برشمرد.
وی بیان کرد: تمامی روستاهای بالای 10 خانوار در این استان که دارای کد روستایی از سوی وزارت کشور می باشند اکنون از نعمت برق برخوردار هستند.
تعداد مشترکان برق در کهگیلویه و بویراحمد 240 هزار مشترک است.
از این تعداد مشترک حدود 180 هزار مشترک خانگی که حدود 70 هزار خانوار آن روستایی هستند.
خبرنگار: فهیمه قهرمانی**انتشاردهنده: علیزاده
9868/1662

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۲۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه علاوه بر حضور در جمع هیئت رئیسه، معاونان، رؤسای دانشکده‌ها و مدیران پس از زیارت مزار شهدای گمنام در نشست صمیمانه با جامعه دانشگاهیان شرکت کرده و به سؤالات و موضوعات مطرح شده پاسخ داد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در این نشست ضمن قدردانی از حضور استاندار کرمانشاه در این دانشگاه و تبریک سالروز تأسیس سپاه پاسداران و حماسه‌آفرینی آنان در عملیات غرورآفرین «وعده صادق» اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی افتخار دارد که در تمامی مسائل و موضوعات پای کار است، متکی به بودجه نفت نیست و در برهه‌های مختلف با توجه به چالش‌های متعدد همیشه سربلند بوده و با حداقل هزینه بیشترین بهره‌وری را کسب کرده و موجب افتخار کشور در موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی بوده است.

افشین غنی‌زاده اضافه کرد: با مدیریت توانمند دکتر طهرانچی تغییرات جدید و ارزشمندی در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده؛ ازجمله تنظیم سند تحول
پنج ساله این دانشگاه که برگرفته از فرمایش مقام معظم رهبری در ۱۰ بسته کاری از جمله سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و پژوهشی تنظیم شده
و طی آن تکالیفی برعهده واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی گذاشته شده و دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در این مسیر تاکنون موفق عمل کرده است.

وی، گزارشی از وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ارائه کرد و افزود: این دانشگاه با چهار واحد و پنج مرکز، ۲۰ هزار دانشجو در سطح استان کرمانشاه، ۴۶۰ کارمند و نزدیک به ۴۰۰ عضو هیئت علمی تمام‌وقت توانمند و همچنین اعضای هیئت علمی وابسته و دستیار آموزشی در مجموع با یک‌هزار و ۵۰۰ همکار اداری و علمی به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های بزرگ استان در حال انجام وظیفه است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه متذکر شد: باید خیلی بیشتر از گذشته در مدیریت شهری استان کرمانشاه از دانشگاه آزاد اسلامی و توانمندی‌های آن استفاده شود، البته در وهله نخست مهم‌ترین منبع درآمد ما به‌عنوان یک دانشگاه غیردولتی شهریه دانشجویی است که با توجه به سیاست‌های جدید سازمان مرکزی به مرور در امر فناوری و تکنولوژی‌های نوین ورود کرده‌ایم و در پیش‌بینی بودجه این دانشگاه متعهد شده‌ایم ۳۴ میلیارد تومان درآمدزایی غیرشهریه‌ای کسب کنیم که با توجه به برگزاری دوره‌های آموزشی و پژوهشی کوتاه‌مدت، بهره‌وری از امکانات و توانمندی‌های آزمایشگاهی با ۹۴ آزمایشگاه به‌روز و مجهز در دستیابی به این درآمد قرار داریم.

غنی‌زاده توضیح داد: تنها دانشگاه استان و شاید غرب کشور هستیم که مجوز آزمایشگاه استاندارد بین‌المللی ۱۷۰۲۵ را در بخش صنایع غذایی در ۶۰ مورد مختلف کسب کرده‌ایم، از مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی با دستگاه‌های پیشرفته بهره‌ می‌بریم، در دغدغه‌های فرهنگی و بخش‌های علمی و تحقیقاتی حضور فعال داریم و در حال حاضر بزرگ‌ترین دغدغه کارکنان مسکن است که انتظار داریم استاندار کرمانشاه در رفع این مشکل با نظر مساعد برخورد کنند.

وی افزود: علاوه بر دانشکده‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه از ۱۴ مدرسه سما با ۳۰۰ همکار سمایی و ۲ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز بهره‌مند است؛ با این تذکر که مدارس سمای ما از مقبول‌ترین مدارس نزد خانواده‌ها هستند و هر بار عده زیادی از خانواده‌ها درخواست ثبت‌نام در این مدارس دارند که با محدودیت مکان مواجه هستیم و ما از این امکان برخورداریم که تا ۲۰ مدرسه با کیفیت مناسب ارتقا پیدا کنیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه یادآور شد: از دیگر مشکلات ما محل دانشگاه مرکز قصرشیرین است که پس از زلزله سرپل ذهای کیفیت و استحکام مناسبی ندارد و باید با مساعدت فرمانداری مکان مناسبی برای این دانشگاه در اختیار ما قرار داده شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به مشکل بیمارستان سینای این دانشگاه اشاره کرد که از دانشگاه علوم پزشکی توسط دانشگاه آزاد کرمانشاه خریداری شده بود و گفت: به‌دلیل عدم ارائه سند توسط دانشگاه علوم پزشکی و پس از آن وقوع کرونا و به بهانه این بیماری این بیمارستان که به‌واسطه آن‌ می‌توانستیم رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی را ایجاد کنیم را از ما گرفتند و خواهان بازپس‌گیری آن هستیم.

غنی‌زاده اضافه کرد: از دیگر مطالبات ما نیز حضور استاندار کرمانشاه در جلسات هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و مساعدت در راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در منطقه عین‌الکش و استفاده دانشگاه از تسهیلات وام‌های کم‌بهره برای رفع مشکلات است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • کهگیلویه و بویراحمد رویشگاه بزرگ لاله های واژگون
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!
  • نیروگاه خورشیدی برای مناطق عشایری ۵۰ خانواری استان نصب می شود