Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@14:10:08 GMT

تهران، پارکينگ بزرگ

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۲۸۵۸

تهران، پارکينگ بزرگ

خبرگزاري آريا - روند شماره گذاري خودرو در شهر تهران هيچ گاه سير نزولي در پيش نگرفته و هميشه رو به افزايش بوده است. براساس گزارش مراجع مختلف در تهران، سهم عمده آلودگي هوا بر دوش خودروهاست. تهران ظرفيت اين تعداد از خودرويي که هم اکنون در شهر تردد مي کنند را ندارد و متاسفانه معماري شهر تهران خودرو محور طراحي شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه حمل و نقل عمومي به ويژه مترو به گونه اي طراحي نشده است که شهروندان براي رفت و آمد به محل کار آن را در اولويت قرار دهند. در قانون جامع حمل و نقل عمومي کشور قرار بر اين است که به طور سالانه سهم حمل و نقل عمومي نسبت به حمل و نقل از طريق خودروي شخصي افزايش پيدا کند، هدفي که تاکنون محقق نشده است.
پايتخت ايران امروز به يک پارکينگ بزرگ تبديل شده است. به طور قطع نقش برخي صنايع آلاينده که در اطراف تهران فعاليت مي کنند را نمي توان ناديده گرفت اما به نظر مي رسد سهم خودرو از همه بيشتر است. هزينه هايي که به دليل آلودگي هوا به اقتصاد و مردم تحميل مي شود را گاها در حدود چندين هزار ميليارد تومان برآورد مي کنند اما صرف برآورد خسارات مالي را نبايد هشدار اصلي براي مقابله با آلودگي هوا در نظر گرفت. اتفاقا خسارات مالي در آينده قابل جبران است اما آثار مخرب آلودگي هوا بر سلامت روان و جسم شهروندان و افزايش هزينه هاي مالي ناشي از آن غيرقابل جبران است. با توجه به اين پيامدهاي ناگوار به نظر مي رسد که آلودگي هوا در سال هاي گذشته مرز بحران را رد کرده است و بايد فکري اساسي براي آن کرد.
نکته اصلي و اساسي در يافتن راه حل مناسب براي مقابله با آلودگي هوا و کاهش آثار زيانبار مادي و معنوي آن اين است که بپذيريم وضعيت آلودگي هوا هر سال نسبت به سال گذشته بدتر مي شود و از سوي ديگر روند شماره گذاري خودرو در شهر تهران هيچ گاه سير نزولي در پيش نگرفته و هميشه رو به افزايش بوده است. از سوي ديگر با افزايش ميزان خودرو در تهران شاهد افزايش ترددهاي غير ضرور شهروندان هستيم که با کاهش روندهاي اداري در سازمان هاي دولتي و خصوصي مي توانيم از آن کم کنيم. اين دو عامل موثر بسترساز تشديد آلودگي هواست واگر تغييراتي جوي مثل بارش برف و باران به داد مردم تهران نرسد، آلودگي سالانه به حداکثر ممکن خواهد رسيد.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۲۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلانشهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۶۲ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه رباط‌کریم با شاخص ۱۴۴ و قرچک با شاخص ۱۰۷، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اسلام‌شهر با شاخص ۹۶، باغستان شهریار با شاخص ۶۸، پارک رازی با شاخص ۵۷، پاسداران با شاخص ۹۱، پاکدشت با شاخص ۹۴، پردیس با شاخص ۵۸، پونک با شاخص ۶۰، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۶۹، پیشوا با شاخص ۷۳، تهران پارک شکوفه با شاخص ۶۷، چشمه با شاخص ۵۳، دانشگاه تهران با شاخص ۶، دماوند با شاخص ۶۷، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۶۱، سلامت با شاخص ۹۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۷۷، در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

همچنین ایستگاه‌های شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۶۴، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۵۵، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۷۵، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۸۱، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۵۴، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۵۶، شهریار با شاخص ۵۷، فرمانداری شهرری با شاخص ۸۶، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۶۵، ملارد با شاخص ۶۸، منطقه ۱۵ با شاخص ۷۴، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۷، ورامین با شاخص ۷۱ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۱ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

به این ترتیب ایستگاه‌های آتی ساز با شاخص ۳۴، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۷، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۶، ژئوفیزیک با شاخص ۴۷، سرخه‌حصار با شاخص ۲۹، شهرداری منطقه دو با شاخص ۳۹، علم و صنعت با شاخص ۳۲، گلبرگ منطقه هشت با شاخص ۴۴، لواسانات با شاخص ۲۶، در وضعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750692

دیگر خبرها

  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • تهران از ابتدای امسال چند روز هوای پاک داشته است؟
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • معارضات پروژه بزرگ بسط شرقی حرم مطهر برطرف شد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه